Şimdi Ara

Ant-Man (2015) | Marvel (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
13
Favori
17.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guardians of the Galaxy filminin yönetmeni James Gunn filmi çok beğenmiş.
  • yarın bi gidem bağayım :) marvel olmasa izlenecek film yok
  • Bol komedi içeriği filmi çoluk&çocuk ile izlmeyi kolaylaştırsada yaratılan atmosferi beğendim.Eğlenceli bir yapım kesinlik ile keyif alınır.Kenimce 10/7.5 verdim.
  • Bayram yüzünden gidemedim ama yorumları okudukça mutlu oluyorum haftaya gideceğim inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

Hayali karakterlerden oluşan süper kahramanlar.

Izlettiriyorlar, hakkını da vermek lazım.

Gerçekte süper kahraman diye bir şey olmadığı için hayali karakterlerden oluşmaları gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

Hayali karakterlerden oluşan süper kahramanlar.

Izlettiriyorlar, hakkını da vermek lazım.

Gerçekte süper kahraman diye bir şey olmadığı için hayali karakterlerden oluşmaları gayet normal.

Yorum farkı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi gitmeyi düşünüyoruz AOU sonrası CW öncesi umarım güzel filmdir
  • yeni izledim filmi aksiyondan çok komedi var ama filmi çok beyendim baya keyiflidi

bu arada kaçtane after scene vardi ? ben bekledim 1. biraz izledm çıktım sonra 2. scene varmidi ? pym ve kızı konuşuyordu benm gördüğümde
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    2 tane var.

• Filmi bugün Bakırköy Capacity 13:45 seansında 3D altyazılı olarak izledim. Beklentiyi çok çok fazla yüksek tutmayınca gayet keyif aldım. Elbette bir Avengers değil ama kendi çapında iyi bir film olmuş Ant-Man. İzlerken asla sıkılmıyorsunuz. Scott Lange'in samimi dostu her zaman sizi güldürmeyi başarıyor.

Filmi izlerken bi ara aklıma Iron Man geldi. Uçmayı öğrenmeye çalışırken harcadığı çabalar vs. Sondaki post credit sahnesini gördüm ama sanırım Buck Falcon ve Kaptan Amerika'nında bulunduğu bir sahne varmış. O kadar beklemedim. Bilmiyordum. Age of Ultron sonrası ve Civil War öncesi gidilebilecek güzel bir film. Tavsiye ederim.

Aklıma takılan tek şeyse Ant-Man Falcon ile karşılaştığında ve Falcon'u halt ettiğinde Yenilmezler takımının herhangi bir karşı atağa geçmemesi saçma geldi.

• Yenilmezler ne saçma çeviridir arkadaş.
  • bu after creditsler düsmedimi nete ?

• köpek muhabbetine çok güldüm

Ultron'dan iyi, winter soldier den az aşşagıda bir film olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 18 Temmuz 2015; 19:38:07 >
  • Yarın gidiyorum bende hadi bakalım. Bu arada film kaç saat beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Yarın gidiyorum bende hadi bakalım. Bu arada film kaç saat beyler?

2 saat

• Film keyifliydi.Ama Civil War'a kadar beklemekte zor
    Falcon Ant-Man'i ararken kadın Spider Man'i tarif etmek yerine direkt ismini söyleseydi keşke :/ Çoğu kişi orda tarifi anlamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.R.

Film keyifliydi.Ama Civil War'a kadar beklemekte zor
    Falcon Ant-Man'i ararken kadın Spider Man'i tarif etmek yerine direkt ismini söyleseydi keşke :/ Çoğu kişi orda tarifi anlamadı.

Bu şekliyle çok daha iyi bence. Daha tanınmadı MCU'da çoğu kişinin haberi yok.

• quote:

Senaryonun Marvel'la Sony arasındaki anlaşma yapılmadan önce yazıldığının farkındasındır umarım. Oradaki cümle sadece bir gönderme bazında yapılmış, özel bir anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Senaryonun Marvel'la Sony arasındaki anlaşma yapılmadan önce yazıldığının farkındasındır umarım. Oradaki cümle sadece bir gönderme bazında yapılmış, özel bir anlamı yok.

Sürekli ayni şeyi yazıyorsun bir sahne eklemek bu kadar zor sanki marvel in hep spidermanli planları varmış zaten

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.