Şimdi Ara

Ant-Man (2015) | Marvel (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
13
Favori
17.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MARVEL

quote:

Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreği

quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreği

Film gayet güzeldi fakat bazı sahnelerde insanlar kahkaha atarak guluyordu ben tebessüm bile etmedim.
    Birde sonunda bi sahne dahamı vardı biter bitmez çıktım ben

2 sahne var toplamda.

Bak sen bende diyorum insanlar neden çıkmıyor
    Bunları bulabileceğim bir yer var mı?

kaldırmışlar izleyemedik yine

• mgsfanboy kullanıcısına yanıt

falcon daha spiderman nin ismini bilmiyor duvarlara tırmanan ve salınan biri var bildigi bu bahsettigi ant-man
  • bügün izledim, beklentileri düşük tutarsanız eğlenebilirsiniz, fazlasını beklememek lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d olarak nasıl Yine kötü mü
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    aslında pek 3d lik bir işide yok, ikinci yarısında bir falcon ile olan sahne birde son bölümlerde aksiyon var, gerisi duragan geçiyor..

• film den iki saat önce çıktım.Bana göre film güzeldi kendini izlettiriyor fazla bir aksiyon yok ama zevkliydi.ikinci yarısı daha hareketleydi bence bu filmin ikincisi gelicek ilk film diye bu kadar hareketsiz.izlemenizi tavsiye ederim...
  • Vakit geçirmek için güzel bir film,ikincisini dört gözle beklemeyeceğim ama çıktığında kesinlikle gideceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin hasılatı 100 milyon doları geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 19 Temmuz 2015; 22:07:07 >
  • Film baya iyiydi arkadaşlar ki bence kesinlikle Avengers:Age of Ultron'dan çok daha iyiydi.

• Cok klise bir filmdi. Cocuk filmi gibiydi hos marveldan aksini beklemek ayip olurdu. Ilk yarisi cok sikiciydi ikinci yari daha guzeldi. Filmde tanidik ismi gormekte guzeldi ama fena pataklandi. Birde kafama su takildi

simdi antmanin hank pym olmasi gerekmiyor muydu? Hatta visionu yaratan bile bu adam degilmiydi? E seride zaman kavrami cok karisti simdi. Ben hank ile tonyi ayni yasta saniyorum oyle degil mi? Bu filme gore tonynin babasiyla antman ayni yasta oldu. Ayni sekilde waspta garip bir sekilde ortaya cikti. Ha birde antmanin ayni zamanda buyuyebilmesi gerekmiyor mu? Ciwil warda da bu ozelligi olmali ama bizim ki buyuyemiyor. Nasil yapacaklar anlamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Cok klise bir filmdi. Cocuk filmi gibiydi hos marveldan aksini beklemek ayip olurdu. Ilk yarisi cok sikiciydi ikinci yari daha guzeldi. Filmde tanidik ismi gormekte guzeldi ama fena pataklandi. Birde kafama su takildi

simdi antmanin hank pym olmasi gerekmiyor muydu? Hatta visionu yaratan bile bu adam degilmiydi? E seride zaman kavrami cok karisti simdi. Ben hank ile tonyi ayni yasta saniyorum oyle degil mi? Bu filme gore tonynin babasiyla antman ayni yasta oldu. Ayni sekilde waspta garip bir sekilde ortaya cikti. Ha birde antmanin ayni zamanda buyuyebilmesi gerekmiyor mu? Ciwil warda da bu ozelligi olmali ama bizim ki buyuyemiyor. Nasil yapacaklar anlamadim.

Film evreni ile çizgi romanların farklı olduğunu insanlar bir türlü öğrenemedi gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Cok klise bir filmdi. Cocuk filmi gibiydi hos marveldan aksini beklemek ayip olurdu. Ilk yarisi cok sikiciydi ikinci yari daha guzeldi. Filmde tanidik ismi gormekte guzeldi ama fena pataklandi. Birde kafama su takildi

Film evreni ile çizgi romanların farklı olduğunu insanlar bir türlü öğrenemedi gitti.

Ne bu laubalilik adam gibi soru soruyoruz adam gibi cevap vermeyi bilmiyorsan hic cevap verme susmayi bil. Herkes sizin gibi incigine cincigine kadar bilmek zorunda degil, ha sen simdi biliyorsun ya bana burda egonu tatmin etmek icin "ben biliyorumda millet ogrenemedi gitti ya .s .s" havalarinda mesaj atma yemezler.

• quote:

quote:

quote:

Ne bu laubalilik adam gibi soru soruyoruz adam gibi cevap vermeyi bilmiyorsan hic cevap verme susmayi bil. Herkes sizin gibi incigine cincigine kadar bilmek zorunda degil, ha sen simdi biliyorsun ya bana burda egonu tatmin etmek icin "ben biliyorumda millet ogrenemedi gitti ya .s .s" havalarinda mesaj atma yemezler.

Peki evladım.

Not: Söylediğim gayet genel bir bilgiydi, bunu bilmek için çizgi romanları devirmeye ya da filmleri izlemeye gerek yok. Az biraz merak edip araştırmak yeterli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki evladım.

Not: Söylediğim gayet genel bir bilgiydi, bunu bilmek için çizgi romanları devirmeye ya da filmleri izlemeye gerek yok. Az biraz merak edip araştırmak yeterli.

Merak ettim geldim buraya yazdimda senin gibi egosu yuksek birinin sorumu sabote edecegini dusunemedim tek hatam bu sanirim "evladim" sokaktada tanimadigin insanlara boyle konusabiliyorsundur umarim.

• Herkes çöp film olacak diyordu.. bakin ne oldu.. izleyenlerin nerdeys hepsi begenmis.. imdb puani 8,1
  • age of ultron fiyaskosundan sonra millet beklentileri sıfırlamıştı o yüzden beğenildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

age of ultron fiyaskosundan sonra millet beklentileri sıfırlamıştı o yüzden beğenildi

Sana göre fiyasko olabilir ama bana ve birçok başkasına göre değildi . Şunu kesin olarak söyleyebilirim ki Ant-man'e olan beklentilerin düşüklüğüyle AoU'nun bir alakası yok. Ant-man'in fazla bir heyecanla beklenmemesinin en bariz sebebi karakterin kendisinin çok da heyecan veren biri olmaması ve Marvel evreninde biraz geri planda kalmasıdır. Bir de orijinal yönetmenin filmden ayrılıp yerine başkasının gelmesi de beklentilerin düşmesine katkı sağladı. Marvel'ın ayağının kaymasını dört gözle bekleyen DC fanboylarının propagandası da var tabi. Sonuç olarak beklentilerin düşüklüğü filmin beğenisine katkı sağladı diyebiliriz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 19 Temmuz 2015; 23:57:01 >

• MARVEL M kullanıcısına yanıt
    hocam tekrar paylaşma şansın var mı? türkçe altyazılıydı sanırım bu, sinema da izlerim diye bakmamıştım adamlar film bitince direk kapattı filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Temmuz 2015; 0:06:24 >
  • Ne aşırı abartı vardı
    Ne mantık hatası vardı
    Çocukça değildi.
    Aou gibi rezillik olmadı.

İzlediğim en eğlenceli filmlerden biriydi.bolca komedi vardı.hele 2.yarıda salon gülmeyi durduramadı bir türlü.

Beklentim düşük gittim orta halli bir film olur diye düşündüm oldukça güzeldi 10/8 civarı bir puanı hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 20 Temmuz 2015; 0:09:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.