Şimdi Ara

Ant-Man (2015) | Marvel (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
13
Favori
17.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Spider man üçlemesinden sonra çekilen iki rezil spiderman filmi ile gelenek sürüyor gibi nedense bana marvel filmleri çok çocukça geliyor demir adam serisini konuşmam ama bilmiyorum sanki çoluk çocuğa hitap ediyormuş gibi geliyor ant man filminin tv deki fragmanı da çok çocukça geldi açıkçası daha doğrusu Türkçe dublajı o sesleri beğenemedim ciddi bulamadım zaten reklamın sonunda da 13a akıllı işaretini görünce (hatalı da görmüş olabilirim) daha da bir antipatim oluştu marvel filmlerine karşı dc fanlığı yapmak istemem ama şu an biraz sırıtsa da iyi denebilcek bir arrow dizisi batman üçlemesi ve man of steelin iki filmi var ikincisi işte batman vs spr şeklinde olacak bilmiyorum görüşlerim bu şekilde sadece ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama umarım şu film güzel olur seyrederiz en azından yeni gelecek fragmanları bluray ini aldırtır ve bir konuya daha değinmek istiyorum bahsettiğim ilk spiderman filmlerini çok sevdiğimi söylemiştim ben de o yaşlarda küçüktüm ama o seri bana çok ciddi gelirdi octopusun fedakarlığı spideyin harry den yardım isteyip kum adama bomba atıldığı son dövüş sahneleri çok güzeldi ve ciddiydi bazıları gülecek ama bence duygusal yanı da vardı marvel ın şimdiki filmlerinde çocukken aldığım hazzı alamıyorum

Dc'nin Batman üçlemesi ve Gotham dizisi dışında izlenmeye değer bir yapımı yok. Kaldı ki ikisinin ana sinema evreniyle bir bağlantısı da yok. Marvel'in 15 civarı filmine karşılık rakibinin sadece MoS ve ne olacağı belirsiz BvsS filmi var.

Burton'ın Batman filmleri de gayet kaliteli filmlerdir. Hatta birçoğuna göre Michael Keaton şu ana kadarki en iyi Batman'dir. Christopher Reeve'in ilk iki Superman filmi de başarılı filmlerdir dönemine göre. Haksızlık etmeyelim şimdi.

• DC fanlarının gözünden ant man

ıyy çok çocuksu rezil hiç güzel değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

6 satırlık cümle yazmışsın.Tek bir nokta veya virgül yok.

Gayet anlaşılır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 20 Temmuz 2015; 16:33:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Spider man üçlemesinden sonra çekilen iki rezil spiderman filmi ile gelenek sürüyor gibi nedense bana marvel filmleri çok çocukça geliyor demir adam serisini konuşmam ama bilmiyorum sanki çoluk çocuğa hitap ediyormuş gibi geliyor ant man filminin tv deki fragmanı da çok çocukça geldi açıkçası daha doğrusu Türkçe dublajı o sesleri beğenemedim ciddi bulamadım zaten reklamın sonunda da 13a akıllı işaretini görünce (hatalı da görmüş olabilirim) daha da bir antipatim oluştu marvel filmlerine karşı dc fanlığı yapmak istemem ama şu an biraz sırıtsa da iyi denebilcek bir arrow dizisi batman üçlemesi ve man of steelin iki filmi var ikincisi işte batman vs spr şeklinde olacak bilmiyorum görüşlerim bu şekilde sadece ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama umarım şu film güzel olur seyrederiz en azından yeni gelecek fragmanları bluray ini aldırtır ve bir konuya daha değinmek istiyorum bahsettiğim ilk spiderman filmlerini çok sevdiğimi söylemiştim ben de o yaşlarda küçüktüm ama o seri bana çok ciddi gelirdi octopusun fedakarlığı spideyin harry den yardım isteyip kum adama bomba atıldığı son dövüş sahneleri çok güzeldi ve ciddiydi bazıları gülecek ama bence duygusal yanı da vardı marvel ın şimdiki filmlerinde çocukken aldığım hazzı alamıyorum

Dc'nin Batman üçlemesi ve Gotham dizisi dışında izlenmeye değer bir yapımı yok. Kaldı ki ikisinin ana sinema evreniyle bir bağlantısı da yok. Marvel'in 15 civarı filmine karşılık rakibinin sadece MoS ve ne olacağı belirsiz BvsS filmi var.

O sizin düşünceniz ben başta arrow dizisini de başarılı buluyorum

• Sana göre anlaşılır tabi. Türkçe bilenler zor anlayacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Sana göre anlaşılır tabi. Türkçe bilenler zor anlayacaktır

Sanane ki benim ne yazdığımdan okuma o zaman zorla mı okutturuyoruz ?

• Bugün akşamüstü seansına gittim. Filmi beğendim gayet güzeldi, espriler kararındaydı. Age of Ultron gibi gereksiz sahneleri de yoktu.

Scott'un ekip iyi sağlamdı iyi güldürdü adamlar .
    Cast iyiydi özenerek seçmişler sanki adamları.
    Imbd'de Peggy Carter görünce eskiyle bağlantı bekledim tek sahne olması kötü olmuş. Howard Stark olarak da Dominic Cooper olsa daha güzel olurdu. Yumruk yiyen adam zırhla ilgilenince kesin HYDRA ajanı çıkacak dedim, yüzümü kara çıkarmadı
    Falcon da iyi dayak yedi böyle 1-2 sahne daha olabilirdi aslında.
    After Credits için biraz bekledim WASP'ı görünce tekrar yazılar geldi. Cap ile Falcon sahnesini zaten izlemiştim onu beklemeden çıktım. 2 sahne için tonla yazı bekletmeleri kötü oldu.

Şimdi gelsin Civil War fragmanlar

• Aksiyonu az ama eğlenceli bir film olmuş. Sinemada izlenir.
  • gittiğim saatte türkçe altyazı yoktu mecbur dublajlı izledim ve açıkçası korktuğum kadar kötü çıkmadı hatta beğendim bile diyebilirim dublajı. film eğlenceliydi tren sahnesi zaten iyi güldürdü. aksiyonun az olması ilk film olmasına bağlı karakteri tanıtma faslı olduğu için ilk yarı görece olarak daha hareketsiz geçti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmden şimdi geldim gayet güzeldi. 10/8 alır benden.
  • Beğendim fakat salondaki çoğu kişinin kahkahha attığı sahneler bana okadar da komik gelmedi.Imax 3D ve altyazi birleşince çok yorucu oldu filmi izlemek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

Beğendim fakat salondaki çoğu kişinin kahkahha attığı sahneler bana okadar da komik gelmedi.Imax 3D ve altyazi birleşince çok yorucu oldu filmi izlemek.

I max e gittim benxe,harbiden yorucu altyaziyi okumak yav

• Güzel bir film kesinlikle her yaştan insan 2 saat boyunca dünyadan uzaklaşarak eğlenip gülebilir bu filmde. Dün gece 3d olarak Espark-Cinemaximum'da izlediğim; içinde bolca eğlenceli ve komik sahne barındıran ebeveynlerin çocukları ile gidip iyi vakit geçirebileceği Marvel filmi. Bana Marvel'in diğer bir "eğlenmelik film"i olan Guardians of the Galaxy'i hatırlattı keza o da geçen yıl bu zamanlar gösterime girmiş ve çok beğenilmişti. 2016'nın Mayıs ayında vizyona girmesi beklenen Captain America: Civil War'da tekrar göreceğimiz Ant-Man benim beklentilerimi karşıladı. Umarım sizde izlerken keyif alırsınız.
  • Dublaj nasıl millet.
  • Filmi demin izledim. Beklediğimden iyiydi. Şu Falcon sahneleri biraz daha olaydı keşke
    Luis'in yaşadıklarını anlattığı sahneler efsaneydi
    Ve şu spider-man'e yapılan gönderme aşırı hızlı geçti. Okumasaydım internette anlamazdım heralde.

• Buradaki çoğu arkadaşın yorumuna katılıyorum film Spider-Man serisiniden sonra ilk defa o süper kahraman tadını verdi açıkçası .Ayrıca şu latin aksanı olan arkadaş (Luis) çok sağlamdı ya

Başarılı , her yaş kitlesinden izleyiciye hitap eden ve eğlenceli bir filmdi .(Her ne kadar klasik Marvel saçmalıkları olsa da.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bronze Boy -- 21 Temmuz 2015; 22:43:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

iron man was taken

burada ki "iron man was taken" çıkarılmıştı filmde değil mi? ben duymadım, şimdi aklıma geldi

• @-b0Ni
    Aynen ben de duymadım. Bekliyodum Falcon'la konuşurken demesini.

• Filmden yeni çıktım ve ben beğenemedim açıkçası.

Bana kalırsa filmde güzel olan üç şey vardı.

1-) Evangeline Lilly

2-) Ant Man'in ekibi

3-) Yellowjacket (Filmi izlerken Lex Luthor'u oynasa fena olmazdı diye düşündüm hatta)

Bunlarında dışında Ant-Man'in kendiside dahil hiç hoşuma gitmedi. Senaryoda akıcılık yoktu. Film yapım aşamasındayken senaristin değişmesi filme olumsuz etki bırakmış.
  • Filme pazar günü gittim işlerden dolayı yazamadım marmara park ımax 13:45 seasında izledim filmi. Gayet güzel bir filmdi Paul Rudd filme çok güzel oturmuş efektler şahane heleki karınca halınde iken çok guzeldi gayet beğendim. Ve de çok komikti güzel espiriler var Micheal Pena yı Fury filmindende tanıyordum çok komik olmuş diyalogları gayet güzel gidin izleyin diyebileceğim film. Civil war da gonderme yapmışlar çok da güzel olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.