Şimdi Ara

Ant-Man (2015) | Marvel (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
13
Favori
17.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz çıktık valla keşke daha önce okusaydim bunu

Film baya güzeldi devami gelirse izlenir yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce filme gidilirmi daha gitmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Predator

Sizce filme gidilirmi daha gitmedim

Bence izlenir sıkıntı etme güzel bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

iron man was taken

burada ki "iron man was taken" çıkarılmıştı filmde değil mi? ben duymadım, şimdi aklıma geldi

Hocam bakmayın çok sahne silmişler öyle böyle değil,ben filmin bütün fragmanlarını izledim çoğu sahne yoktu filmde.Ayrıca bilmeyenler için AoU'da da toplamda 50 dakikalık sahne silmişler.Evet tam tamına 50 dk artık sığmamış mı beğenmemişler mi bilmiyorum.Marvel'ın genel huyudur bu çok sahne silerler,mesela Amazing Spider Man 2'de de 20 dakikalık sahne silmişlerdi toplamda.O sildikleri sahnenin birinde Peter Parker Gwen'in mezarının başında dururken babası çıkıp geliyordu,uçak kazasından kurtulmuş nasıl kurtulmuşsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeİstediğiniBilmeyenAdam -- 26 Temmuz 2015; 20:02:08 >

• NeİstediğiniBilmeyenAdam N kullanıcısına yanıt
    Senarist değiştiği için böyle oluyordur.
  • Film orta karar ne övülecek ne de yerilecek noktada.Başrol oyuncusunu beğenmedim daha doğrusu karakteri yansıtacak oyuncuya biçilen rol yetersiz.Senaryo çok basit kaçmış cgi efektleri ve eğlenceli sunum götürüyor filmi...

• Beyler film nasildi sinemada gidip izlemeye deger mi?

Ayrica film sonuna Marvel dan alistigimiz son sahneden 2 tane koymuslar sanirim yazilardan sonra arka arkaya bu 2 farkli sahne mi gosteriliyor? Ona gore bekleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Beyler film nasildi sinemada gidip izlemeye deger mi?

Ayrica film sonuna Marvel dan alistigimiz son sahneden 2 tane koymuslar sanirim yazilardan sonra arka arkaya bu 2 farkli sahne mi gosteriliyor? Ona gore bekleyelim

film bitiyor bi sahne geliyor waspla ilgili. sonra yarım saat creditsi bekliyorsunuz civil war ile ilgili sahne geliyor.
  • Sahnelerın vıdeolarını bır turlu bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alessar

quote:

Orijinalden alıntı: keftar

Bugun ailemle gitmeyi düşünüyorum. Filmde açık sahne var mi?

@The Alessar

ben de marmara park'ta izlemeyi düşünüyorum. Film IMAX'e değer mi yoksa 3D izlemek yeterli olur mu?

Imax izlenmeli kesinlikle ama ücretler normal 3D den pahalı. Açık sahne yok bol aksiyonlu bir film.

Imax izledim ama pek tatmin etmedi açıkçası. Bunca zaman geçmesine rağmen imax olarak izlediğim hiçbir film Avatar'ın uzağından geçemedi, bunu da 2D izlesem pek birşey kaybetmezdim herhalde.
  • Filmi beğendim.

Özellikle şu küçükken dövüş sahnelerine dışardan bakınca çok komik oluyordu ben bayağı bi gülmüştüm onlara şu trenli sahne falan.Esprilerden çok bunun gibi olaylar komik geldi bana.
  • Film beklentilerimin bayağı üstünde çıktı fakat fazla bilgim yok ama merak ettiğim bu serum sadece küçültmek değil de aynı zamanda istediği zaman büyütmüyor muydu ? Demek istediğim Giant-Man den hiç bahsedilmedi.

Falcon ve Ant-Man kapışması gerçekten güzeldi. Yellowjacket filmin sonlarına doğru gözüksede güzel yansıtılmış özellikle çocuk odasındaki savaş sahnesi epey eğlenceliydi. Filmde Spider-Man e dokundurma yapmaları hoştu.
  • Film 9gag'de bayağı popüler

• Imax e gitmeye değermi ?

• Fazla aksiyon yoktu bence değmez
  • Filme gitmeyi düşünenler varsa elimde 4 Cinemaximum bileti var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzeldi herkese tavsiye ederim

• quote:

quote:

iron man was taken

burada ki "iron man was taken" çıkarılmıştı filmde değil mi? ben duymadım, şimdi aklıma geldi

"Iron Man was taken" ne anlama geliyor? Hem türkçesini soruyorum hemde neye istinaden onu söyledi onu soruyorum? Iron Man fanı olarak merak ettim

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    falcon ant-man ismini beğenmeyince ant-man "iron man alınmıştı" diyor. yani oyunda bir nick'in daha önceden alınması gibi

• quote:

falcon ant-man ismini beğenmeyince ant-man "iron man alınmıştı" diyor. yani oyunda bir nick'in daha önceden alınması gibi

Tamamdır şimdi anladım

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.