Bildirim
Ant-Man (2015) | Marvel (22. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: DarkGlacieR
Film beklentilerimin bayağı üstünde çıktı fakat fazla bilgim yok ama merak ettiğim bu serum sadece küçültmek değil de aynı zamanda istediği zaman büyütmüyor muydu ? Demek istediğim Giant-Man den hiç bahsedilmedi.
Evet öyle ama benim tahminim 2 özelliği birden daha ilk filmde kullanılmasını ilk film için fazla buldular. Onu sonraya saklıyor olabilirler karıncaları falan büyütebilmesinden teorik olarak mümkün olduğu belli oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dün gidecektim bu filme son dakika karar degisistirim Siccin 2 ye girdik :) bakalim bunada sira gelir tavsiye ediyormusunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç beğenmedim, girerken çocuk filmi gibi gelmişti en azından çocuk filmi değildi ama bence kötü bir film. Beklentilerimi karşılamadı. Yinede zaman geçirmek için izlenebilir. Sinemada izlemeye değmez diyorum ben. Tabii kendi düşüncem katılmayanlar olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Yakuda
quote:
Film beklentilerimin bayağı üstünde çıktı fakat fazla bilgim yok ama merak ettiğim bu serum sadece küçültmek değil de aynı zamanda istediği zaman büyütmüyor muydu ? Demek istediğim Giant-Man den hiç bahsedilmedi.
Evet öyle ama benim tahminim 2 özelliği birden daha ilk filmde kullanılmasını ilk film için fazla buldular. Onu sonraya saklıyor olabilirler karıncaları falan büyütebilmesinden teorik olarak mümkün olduğu belli oluyor.
Dediğiniz gibi gelecek filmlerde olabilir fakat Giant-Man'in, Captain America: Civil War da gözükeceğine pek ihtimal vermiyorum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yakuda
quote:
Dediğiniz gibi gelecek filmlerde olabilir fakat Giant-Man'in, Captain America: Civil War da gözükeceğine pek ihtimal vermiyorum.
Bencede öyle bir şeyi Avengers'a saklarlar.
Şayet Civil Warda büyümeyi gerektirecek bir durum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakuda -- 1 Ağustos 2015; 8:47:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu filmlerin extended sürümü falan oluyor mu?
Belki ona saklamışlardır. -
Öyle ciddi bişey beklemeyin komikli bi film
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bluray cikinca onda olur heralde
Film iyiydi guzeldi ama şu film bittiginde yazilarin arkasindan gelen sahne isini abarttilar . 1 sahneye alistik da 2.nci sahne nedir abi . xman sardi basimiza bu yazilardan sonra sahne isini
Dün gittim ve çok beğendim. Eğlenceliydi. -
-
En kısa zamanda izleyeyim bende.Beklentilerin ustunde cikmasi guzel.Son dakika karar degistirdim bugun izlemekten baska filme girdim.
Bir dvd si falan çıksada izlesek arkadaş. -
quote:
Orijinalden alıntı: ICromwelleI
Bir dvd si falan çıksada izlesek arkadaş.
daha avengers çıkmadı dur -
Onu boşver age of ultrondan bahsediyorsan eğer. Şimdilik izlemek için diyorum sinemaya gitmedim ben. -
Avengers diye yedi bitirdiler marvel evrenini, bu film açık açık avengers 2 den daha iyi olmuş. Kaptan amerika dan sonra bence en iyi marvel filmi olmuş.
Michael Douglas ve kötü karakter çok iyi oturmuşlar. Hank karakterini MD nin aldığını öğrendiğimde şaşırmıştım. Ama konuya iyi adapte etmişler. Michael reis zaten 90 lardan çok sevdiğim bir karaker, görmek iyi oldu. Usta oyuncu pek göremiyoruz şu sıralar. Kötü karakter cidden kötü olmuş. Kötü karakterde olması gereken bütün özellikler var.
Çizgi roman filmlerinde komediyi yakıştıramıyorum ama bu filmde cidden tebessüm ettiğim sahneler oldu.
Kesinlikle A2 den iyi olmuş. Marvel evreninde bu filmin 2. si çıkacakmı bilmem ama 2. filmi kesinlikle hakediyor. Batman beyond gibi Hank akıl hocalığında bir antman çok iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84
Avengers diye yedi bitirdiler marvel evrenini, bu film açık açık avengers 2 den daha iyi olmuş. Kaptan amerika dan sonra bence en iyi marvel filmi olmuş.
Michael Douglas ve kötü karakter çok iyi oturmuşlar. Hank karakterini MD nin aldığını öğrendiğimde şaşırmıştım. Ama konuya iyi adapte etmişler. Michael reis zaten 90 lardan çok sevdiğim bir karaker, görmek iyi oldu. Usta oyuncu pek göremiyoruz şu sıralar. Kötü karakter cidden kötü olmuş. Kötü karakterde olması gereken bütün özellikler var.
Çizgi roman filmlerinde komediyi yakıştıramıyorum ama bu filmde cidden tebessüm ettiğim sahneler oldu.
Kesinlikle A2 den iyi olmuş. Marvel evreninde bu filmin 2. si çıkacakmı bilmem ama 2. filmi kesinlikle hakediyor. Batman beyond gibi Hank akıl hocalığında bir antman çok iyi olur.
Diyorsun.
-
Diyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X