Şimdi Ara

Ant-Man (2015) | Marvel (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
13
Favori
17.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin tek sıkıntısı kötü adamın çabuk harcanması neredeyse Winter Soldier dışında hep böyle oluyor alıştık artık Onun dışında beklentimi karşıladı eğlendiriyor izleyiciyi.
  • güzel bir arkadaşlar herkese tavsiye ederim 10/7.5 veriyorum
  • Ant-Man, 500 Milyon dolar barajını aşan 9. Marvel filmi oldu.
  • Film, Hdrip sürüm olarak malum ortamlarda yerini aldı. 1080p Bluray yakındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Film, Hdrip sürüm olarak malum ortamlarda yerini aldı. 1080p Bluray yakındır

Guzel oldu bu, malum yerlerden temin edelim yakin zaman da bi izleyelim su filmi artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • web dl geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

web dl geldi

Tüh az bir farkla web-dl'i kaçırmışız. 2.16 GB'lık HDrip sürümünü izledim görüntü kalitesi idare ederdi. Filme gelirsek epey iyi. Aksiyonu tatmin edici ama yine de bir şeyler eksik gibi. Bu arada film atomaltı bilimsel muhabbetlere iniyor biraz. Atomlar arasındaki mesafenin azaltılması yoluyla küçülmekten filan bahsediyor. Evet böyle bir şey var ancak küçülme sadece hacimde oluyor kütlenin değişmemesi lazım. Mesela Karınca Adamımız normalde atıyorum 80 kilo ise küçüldüğünde de 80 kilo olması gerekirdi, ama öyle değil. Elde avuçta rahatça taşınıyor.
    Hatta filmde deniyor ki bizim Karınca Adamımıza yumruk atarken dikkat etmeli diye. Sert vurursa aynı kütle ama düşük hacim sebebiyle öldürücü etkisi olacaktır diye ya da gereğinden fazla yumuşak bir vuruşun hiçbir şekilde etkisinin olmayacağı gibi. Tabi bu kadar derin bir şekilde anlatılmıyor ama fizik olayı buna dayanıyor. Kütle olayına sert yumruk ve araba üzerine düşerken oluşan çukurda az çok değinmişler ama o yetişkin bir birey ağırlığına sahip şey o minik göçükten çok daha fazlasını yapardı, buna eminim. Ayrıca bunlar o anahtarlık halindeki tank için de geçerli. O anahtarlığın tonlarca ağırlıkta olması gerekirdi. Ama adamcağız tankı anahtarlık hesabı zor günler için elinde taşıyormuş. Gerçek bir anahtarlık da olamaz çünkü içine girip kullandılar.
    Kütle, atomalı gibi bilimsel konulara girip güzel bir kurgu yakalayacakken bu tarz ciddi tutarsızlıklara girmeleri filmi bilim-kurgudan epey uzaklaştırmış. He zaten ciddi bir şey, bilimsel bir şey beklemiyordum ama bu tarz bilimsel açıklamalara hiç girmeselermiş daha iyi olurmuş. Tutarsızlıktan iyidir. Gerçi kütleyi de aynı oranda olmasa da kısmen küçültüyor diye düşünüp kendimizi avutabiliriz de. Film tekrardan izlenebilir güzel.

Bu arada filmin sonundaki sahneleri kaçırmayın. Hem bu filmin devamıyla ilgili bir sahne var hem de Kaptan Amerika'yı gördüğümüz ikinci bir sahne var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Kasım 2015; 17:25:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

web dl geldi

Tüh az bir farkla web-dl'i kaçırmışız. 2.16 GB'lık HDrip sürümünü izledim görüntü kalitesi idare ederdi. Filme gelirsek epey iyi. Aksiyonu tatmin edici ama yine de bir şeyler eksik gibi. Bu arada film atomaltı bilimsel muhabbetlere iniyor biraz. Atomlar arasındaki mesafenin azaltılması yoluyla küçülmekten filan bahsediyor. Evet böyle bir şey var ancak küçülme sadece hacimde oluyor kütlenin değişmemesi lazım. Mesela Karınca Adamımız normalde atıyorum 80 kilo ise küçüldüğünde de 80 kilo olması gerekirdi, ama öyle değil. Elde avuçta rahatça taşınıyor.
    Hatta filmde deniyor ki bizim Karınca Adamımıza yumruk atarken dikkat etmeli diye. Sert vurursa aynı kütle ama düşük hacim sebebiyle öldürücü etkisi olacaktır diye ya da gereğinden fazla yumuşak bir vuruşun hiçbir şekilde etkisinin olmayacağı gibi. Tabi bu kadar derin bir şekilde anlatılmıyor ama fizik olayı buna dayanıyor. Kütle olayına sert yumruk ve araba üzerine düşerken oluşan çukurda az çok değinmişler ama o yetişkin bir birey ağırlığına sahip şey o minik göçükten çok daha fazlasını yapardı, buna eminim. Ayrıca bunlar o anahtarlık halindeki tank için de geçerli. O anahtarlığın tonlarca ağırlıkta olması gerekirdi. Ama adamcağız tankı anahtarlık hesabı zor günler için elinde taşıyormuş. Gerçek bir anahtarlık da olamaz çünkü içine girip kullandılar.
    Kütle, atomalı gibi bilimsel konulara girip güzel bir kurgu yakalayacakken bu tarz ciddi tutarsızlıklara girmeleri filmi bilim-kurgudan epey uzaklaştırmış. He zaten ciddi bir şey, bilimsel bir şey beklemiyordum ama bu tarz bilimsel açıklamalara hiç girmeselermiş daha iyi olurmuş. Tutarsızlıktan iyidir. Gerçi kütleyi de aynı oranda olmasa da kısmen küçültüyor diye düşünüp kendimizi avutabiliriz de. Film tekrardan izlenebilir güzel.

Çok güzel tespit etmişsin kardeşim çok açıklayıcı emin ol blurayini en çok beklediğim film

• beyler son sahnede bazı kelimeleri anlayamadım, falcon ve cap dışında 3. adam kimdi onu da tanıyamadım bir yardım edin

edit: winter soldier değil mi la o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelthalyste -- 7 Kasım 2015; 0:30:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

beyler son sahnede bazı kelimeleri anlayamadım, falcon ve cap dışında 3. adam kimdi onu da tanıyamadım bir yardım edin

O galiba tip, saç falan şimdi o filmi açıp bakmaya üşeniyorum biri bakıp yazarsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

beyler son sahnede bazı kelimeleri anlayamadım, falcon ve cap dışında 3. adam kimdi onu da tanıyamadım bir yardım edin

O galiba tip, saç falan şimdi o filmi açıp bakmaya üşeniyorum biri bakıp yazarsa iyi olur

Winter Soldier

• bazı yerleri 5'er saniye atlatarak geçtim espirileri falan.
    puan 10/3 o da küçük tatlı kızın hatrına.....
  • Geyik film olmuş komedi olarak izledim iyi oldu.
    Guardians of the galaxy yi pek beğenmemiştim ama bunu beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

bazı yerleri 5'er saniye atlatarak geçtim espirileri falan.

http://m.imdb.com/title/tt0478970/

Ek olarak

http://m.imdb.com/title/tt0770828/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 9 Kasım 2015; 16:08:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wade T. Wilson

quote:

Ek olarak

karıncalara fısıldayan adam > Superman diyorsun yani, oylayan sayısına da bak bi derim.
    bana kalsa beş para etmez türlü türlü komiklik girişimlerinin olduğu bir film...

• JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Bak bir de şu yönden düşün. Sinematik evren o kadar sağlam temeller üzerinde kurulmuş ki karıncaya fısıldayan adama bile film çekip takipçilerinin önüne yeni şeyler koyabiliyorlar. Galaksinin Koruyucularını da bu gözle bakabiliriz.Ayrıca böyle bir karakteri ciddiyet ile işlemek saçma olmaz mı? Marvel hayranı olarak bu karakterlerin bile bulunduğu koskoca bir evreni bize sunuyor olmalarından çok memnunum.

Ayrıca devam filminin de geldiğini düşünürsek filme kendi kategorisinde kayda değer bir başarı sağlamış diyebiliriz.

Ciddiyet, gerilim, korku ya da şiddet yok diye filmi beğenmeyebilirsiniz tabii ki orası ayrı ama bu filmin bunları sunma gayesi de yok bunu bilerek izlemiş olmanız lazım.
  • quote:

quote:

quote:

Ek olarak

karıncalara fısıldayan adam > Superman diyorsun yani, oylayan sayısına da bak bi derim.
    bana kalsa beş para etmez türlü türlü komiklik girişimlerinin olduğu bir film...

Heheh karınca fısıldayam adam ha
    Supermani saydırtma şimdi
    Işık hızında giden,uzaydayken dünyadaki herşeyi duyabilen(nasıl bir mantıksa sesin boşlukta iletilmesini sağliyor heralde)
    Güneş varkan gezegen yokedecek güçte,yanında kriptonit varken insan kadar zayıf olan(nasıl bir tepkimeyse ). ...

Garanti veriyorum dh nin 2 mobil sayfası kadar şey yazarım supermanden daha saçma bir karakter yoktur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ek olarak

Heheh karınca fısıldayam adam ha
    Supermani saydırtma şimdi
    Işık hızında giden,uzaydayken dünyadaki herşeyi duyabilen(nasıl bir mantıksa sesin boşlukta iletilmesini sağliyor heralde)
    Güneş varkan gezegen yokedecek güçte,yanında kriptonit varken insan kadar zayıf olan(nasıl bir tepkimeyse ). ...

Garanti veriyorum dh nin 2 mobil sayfası kadar şey yazarım supermanden daha saçma bir karakter yoktur.

bir adamın karınca boyutuna küçülmesi karıncanın üstüne binmesi çok doğal birşey zaten

Man of Steel'daki Superman'i söyle bana gidipte çr'lerde gezegen yok eden güneşi kaldıran Supermani anlatma.
    Filmi diğerininde filmiyle kıyasla..

• 5.1 web-dl de gelmiş.blu-ray de yakındır.beklemeye devam.
  • Superman ve Ant-Man tartışması çok gereksiz olmuş. Film olarak ikisini karşılastırırsak Superman ezer
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.