Şimdi Ara

Ant-Man (2015) | Marvel (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
530
Cevap
13
Favori
17.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi dün izledim.Klasik marvel filmiydi.Ama diğerlerinden ayıran bir özellik vardı bu kahramanımız diğer marvel kahramanları gibi inanılmaz bir güce sabip değil.Ama o boyla kaptan amerikadan bile daha iyi iş yapar o ayrı Her neyse filmi hiç sıkılmadan izledim.Evangelina Lilly'yede hasta oldum bunu demeden geçemedim.Filmde genelde karınca adama odaklanılmış.Luis adlı şahısta filme çok iyi uymuş.Kısaca film kahramanlıktan çok komedi filmi ve sıkılmadan izlenilebilecek bir film. 7.5/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin sonundaki sahneye bakarsak kaptan amerika ile ant man birlikte savaşacaklar. evet öyle bişeyde varmış

http://www.imdb.com/title/tt3498820/ Paul Rudd ..Scott Lang / Ant-Man
  • Filmi beğendim şahsen. Eğlenceli ve aksiyonu boldu. Beklentilerimi karşıladı diyebilirim. Pau rolünü iyi oynamış. Adam vucut bile yapmış helal olsun.

Bu arada Anthony

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 25 Kasım 2015; 22:03:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

marvelin en dandik kahramanı budur herhalde ,
    film de çocuk filmi gibiydi zaten

Aslinda marvelin en ise yarar kahramanlarindan biri ve dunyanin en buyuk ordusuna sahip.Bilginiz yoksa fikrinizde olmasin

• filmdi dün izledim oldukça keyifliydi sinemada izlemediğime pişman oldum denebilir açıkçası. Pek ilgimi çekmemişti ama güzel filmmiş. Civil War da da az çok görünecek bakalım.

• Sıkmadan izletiyor ve eğlenceliydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    filmini izledik bilgimiz oldu işte, ama fikrimi düzelteyim son 10 yılda filmi çekilmiş süper kahramanlar içinde en dandik olanı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

filmini izledik bilgimiz oldu işte, ama fikrimi düzelteyim son 10 yılda filmi çekilmiş süper kahramanlar içinde en dandik olanı

senin görüşündür ama bize göre ve marvel evreninde öyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 26 Kasım 2015; 10:31:46 >
  • quote:

Evet dostum bencede çok keyifsiz bir marvel yapimiydi.Karincadan ordun olsa ne yazar bas karınca ilacını yada limon suyunu dagilsinlar☺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film nasıl izlenir mi

• İzlerken fazla beklentim yoktu ve bence başarılı bir yapım olmuş.Hiç sıkılmadan izledim.Civil War da da gözükecek onu bekliyoruz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 26 Kasım 2015; 14:57:08 >
  • Beyler abartılı cinsellik var mı filmde ? Gerçi Marvel filmlerinde pek yok bu tarz sahneler ama yine de bir sorayım dedim. Ailecek izleyeceğiz çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Beyler abartılı cinsellik var mı filmde ? Gerçi Marvel filmlerinde pek yok bu tarz sahneler ama yine de bir sorayım dedim. Ailecek izleyeceğiz çünkü

Hiç yok sanırım hocam, aile filmi gibi eğlenceli film yapmışlar rahatça izleyebilirsiniz, beğendim ben.

• Filmi izledim sondan anladığım hankin olaya denk olucağı büyük ihtimalle zaten Antmande Cıwıl Warda gözükcek o kesin komedi bir film olmuş açıkcası hiç sıkmadı.
  • 3D izledim, giriş bölümünü çok uzun tutmuşlar. Gereksiz diyaloglar bol, tempo bir düşüyor bir artıyor. Bana sorarsanız sıradan bir filmdi.
  • Komik sahneler boldu, eğlendim izlerken.

Filmin sonunda ki ''evet dedi'' ile biten cümleyi pek anlayamadım ne anlattı orda Birde C. America ile Falcon'un olduğu son sahneyi çevirmemişler olay ne orda, adam kimdi ?

Babası Hope için de kostüm yapmıştı.Filmin ikincisi gelecek sanırım ?
  • quote:

Bence Fantastic Four(2015)'dan daha kötü olamaz hiçbir Marvel filmi.
  • Filmi dün izledim gayet başarılı eğlenceli sikmayan bir film yapmışlar , şahsen avengerse katılmasını isterim Ant Man' in .

• İniyor
  • Espriiler güzeldi ancak filmi beğenmedim, yinede izlenir. 6/10
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.