Şimdi Ara

Ant-Man (2015) | Marvel (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
13
Favori
17.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün izledim sonunda, baya hoşuma gitti film, şansıma dublajlı izledim ama kötü değildi dublaj, kısa kısa diğer marvel karakterlerinde film konularınında geçmesi güzeldi, aksiyon sahneleri azdı ama olanıda çok güzel ve zevkliydi, tavsiye ederim herkese
  • Filme sabah gittim gayet güzeldi espriler yerindeydi zaten her marvel filminde olacak bir klasik haline geldi espriler.

Falcon iyi dayak yedi keşke başka avengers üyeleriyle de kapışsaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Filmden yeni çıktım ve ben beğenemedim açıkçası.

Bana kalırsa filmde güzel olan üç şey vardı.

1-) Evangeline Lilly

2-) Ant Man'in ekibi

3-) Yellowjacket (Filmi izlerken Lex Luthor'u oynasa fena olmazdı diye düşündüm hatta)

Bunlarında dışında Ant-Man'in kendiside dahil hiç hoşuma gitmedi. Senaryoda akıcılık yoktu. Film yapım aşamasındayken senaristin değişmesi filme olumsuz etki bırakmış.

Bana çok akıcı gelmişti film Ayrıca Evangeline Lilly'yo çok beğeneim ama buradaki saç kesiminden dolayı hiç beğenemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marvel filmlerindeki esprilere gülemiyorum ne yazık ki ama çoğu kişi iyiydi, güldüm falan yazdığına göre amacına ulaşmış. Fakat filmin reklam kampanyalarını da çok beğeniyordum ve diğer Marvel karakterleri ile olan posterleri de çok güzeldi, reklam kampanyasına düşündükleri kadar filme de düşündürürse keyifli bir film izleyeceğimi düşünüyordum ki öyle de oldu. Dediğim gibi öyle esprilere gülmedim ama genel olarak filmin kendini ciddiye almamasını beğendim zaten ismi Ant-Man olan bir film ne kadar ciddi olabilir. Sadece ilk yarısı çok boş geldi ve küçüklüğünden beri çizgi roman okuyan biri olarak ilk defa çocuk filmi diye düşündüm ama ikinci yarı kendini topladı.
  • Aynen ben de bunu bekledim. Hatta kaçırdım mı diye düşündüm geçen gün meğer yokmuş

• Bugun ailemle gitmeyi düşünüyorum. Filmde açık sahne var mi?

@The Alessar

ben de marmara park'ta izlemeyi düşünüyorum. Film IMAX'e değer mi yoksa 3D izlemek yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keftar -- 23 Temmuz 2015; 8:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keftar

Bugun ailemle gitmeyi düşünüyorum. Filmde açık sahne var mi?

@The Alessar

ben de marmara park'ta izlemeyi düşünüyorum. Film IMAX'e değer mi yoksa 3D izlemek yeterli olur mu?

Imax izlenmeli kesinlikle ama ücretler normal 3D den pahalı. Açık sahne yok bol aksiyonlu bir film.
  • imax izlemedim ama normal 3d izlemeyin goz yormaktan baska numarasi yok. 2d olsa onu tercih ederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternete line sürümü dussede izlesek sinemaya gitmeyi düşünmüyorum zaten su an başka yerdeyim. Su ciwil warin fragmanı ciksada izlesek.

• Klasik marvel filmi. En iyisi değil ama en kötüsü de değil. Oyuncu performansları filmi sırtlamış, kötü adam dışında. Tip olarak çok ideal olsa da ben karakteri beğenmedim.

• Filmi izlediğim gün sıcağı sıcağına yorum yapmaktansa burdan birkaç kişinin fikirlerinide toplayarak kendi fikrimi yazmayı daha uygun buldum. Bana göre Ant-Man ;

Avengers Age of Ultron'un gölgesinde kalmış, bazılarının ''lan böyle bi film mi yapmış Marvel'' bile diyebileceği bir film olmuş. Avengers'ın reklamları nedeniyle kendisine fazla yer verilmedi ve tanıtımı çokta iyi yapılmadı doğrusu. Bu yüzden beklentilerde ahım şahım derecede yüksek olmadı. Hal böyleyken filmdeki gerek komik gerekse aksiyonlu sahnelerden istediğimiz geribildirimi alabildiğimizi düşünüyorum.

Oyuncu kadrosu olarak yine bir Avengers olamasada çok iyi bir çekirdek oyuncu kadrosuna sahip olduğu aşikar. Scott'ın küçük kızından tutunda yine Scott'ın arkadaşlarına kadar çok iyi bir oyuncu kadrosuna sahip.
    Filmi izlenebilir yapan bir diğer etkense iki bölümden oluşması. İlk bölümde kahramanımız kendini tanımaya çalışıyor ve neler olduğunu çözmeye ve anlamaya çalışıyor. 2. bölüme geçildiğinde ise kahramanımız kim olduğunu anlamış bir şekilde düşmanlarıyla yüzleşme halinde. Düşman demişken filmde Falcon'la dövüşmesi sonrası ben 1-2 SHIELD ajanı veya Avenger görmeyi beklerdim fakat maliyet olarak mı yoksa başka bir nedenden dolayı mı bilemeyeceğim ama koymamışlar.
    Filmi filmi yapan diğer etkense efektler. Scott Lange'in Max Payne'in bullet time'ını andıran bir eda ile Ant-Man'e dönüşme efektleri, tabancanın üzerinde koşması vb birçok görsel efekt filmi film yapan etkenler arasına girmiş.

Sonuç olarak Ant-Man'e çok büyük bir beklentiye girmeden giderseniz memnun kalacağınızdan ve bilet paranıza değeceğinden eminim.

• geçen gün gidip izledim, başta pek sıcak bakmıyordum karaktere ama MCU ile ilgisi dolayısıyla kesin gidip izlemeliyim dedim ve
    falconlu sahnelerin oluşu bile yetti
    genelde effectler falanda çok güzeldi karaktere ısınmak, sevmek amaçlı iyi bir filmdi. sonuç olarak <3 Ant-Man
  • MCU'yu takip edenlere bir sorum var.
    Bina patladıktan sonra yok oldu bu patlayıcı başka hangi filmde vardı bir türlü hatırlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

MCU'yu takip edenlere bir sorum var.
    Bina patladıktan sonra yok oldu bu patlayıcı başka hangi filmde vardı bir türlü hatırlayamadım.

İzlemedim ama okuduğuma göre Agent Carter dizisinde.

• Filmi arkadaşımın tavsiyesi ve IMDB'deki puanının gazıyla izledim. Ant-man'i daha önce herhangi bir yerde duymamıştım. Sadece casual bir film izleyicisi olarak yorumlarsam film beni tatmin etmedi doğrusu. Michael Douglas (zaten tartışılmaz) ve Corey Stoll çok iyiydi. Fakat Paul Rudd'u ben pek beğenmedim. Keşke biraz daha klişelerin dışında sahneler ya da konusu olabilseydi. Filmde benim gözümde etkileyici tek sahne
    Ant-man'in sonsuz küçülme eylemine girdiği sahneydi.
    Onun dışındaki tüm olaylar fazlasıyla klişeydi. Komedilik konusu ise, filmlerde komedi sahnelerini fazlasıyla sevmeme rağmen, bu tarz filmlerde pek hoşnut kalmam doğrusu. Hani o süper kahramanlıkla komedi arasındaki entegrasyon, komedi tarafında belli bir limitin üzerine çıkmamalı diye düşünüyorum. O zaman komedi filmi kategorisine giriyor. Bilmiyorum gittiğim komedi filmi miydi de, IMDB'de "Action, Adventure, Sci-Fi" kategorisinde yer alıyor. Komik sahneler olabilir ama bu dozaj en fazla spiderman'deki miktarda olmalı. Sonuç olarak, güzel keyifli vakit geçirdim fakat Ant-man için güzel filmdi diyemeyeceğim.

• Film iyiydi 8/10 veriyorum. GoTG gibi eglencelik filmlerdendi suphesiz.

• Filmi aslında bi beklenti ile izlemedim ancak marvel filmlerin aksiyon dozu yüksek olduğu için bu film pek olmamış neden derseniz aksiyon maalesef diğer marvel filmlerine göre sıfır resmen. filmin sonlaırndaki aksiyonu saymazsak sonuna kadar full konuşma ile gidiyor. Ha filmin son sahnelerindeki askiyon güzel miydi güzeldi + film komikti de baya ancak aksiyon beklentilerim çok altında kaldı.
  • Bana göre Winter Soldier'dan sonraki en iyi Marvel filmi.

Tren sahnesinde haykırdım aşırı iyiydi.

• Arkadaşlar film bitince çıkmayın onemli sahneler var katkıda bulunanların adı geçtikten sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Predator

Arkadaşlar film bitince çıkmayın onemli sahneler var katkıda bulunanların adı geçtikten sonra

Aynen öyle 2 tane varmış.

Birisinde Wasp kesinleşiyor. Diğerinde de Civil War'dan video var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 26 Temmuz 2015; 16:28:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.