Şimdi Ara

Anta basketbol ayakkabıları 89,00.-TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 sene önce 120 TL'ye aldığım basketbol ayakkabıları 89 TL'den satılıyor.
    https://urun.n11.com/gunluk/anta-erkek-gunluk-spor-ayakkabi-P268536955
    https://urun.n11.com/gunluk/anta-erkek-spor-gunluk-ayakkabi-P268537731

Bir kaç model daha var.

Sokakta oynuyorum nike, adidas maksimum 2 yaz dayanırken 3 sezon önce almış olduğum anta ayakkabı yıpranmış olmasına rağmen hiç yırtılmadı, açılmadı. Antayı bilen bilir Kevin Garnett'in sponsoru idi bir ara. Ben 2 tane aldım, mevcut şartlarda bu fiyat çok sıcak geldi bana, bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayastafanos05 -- 11 Eylül 2018; 13:28:16 >

• Zevkinize saygı duyuyorum ama gözlerim acıdı resmen
  • qtenplus kullanıcısına yanıt
    ahahah, estafurllah, mavisini aldım ben kötü değil ama daha çok sokakta basket oynarken sağlam olduğu ve fiyatı için tercih ettim. Satis ilanindaki resimden bir tik daha iyi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayastafanos05 -- 11 Eylül 2018; 13:40:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayastafanos05

ahahah, estafurllah, mavisini aldım ben kötü değil ama daha çok sokakta basket oynarken sağlam olduğu ve fiyatı için tercih ettim. Satis ilanindaki resimden bir tik daha iyi duruyor.

Kesinlikle ilandakinden çok daha güzelmiş. Bağcıkları siyah yapsan günlük bile giyilebilir duruyor.

• ayastafanos05 kullanıcısına yanıt
    Tasarımı air jordan 1 retro mid gibi hocam hayırlı olsun
  • bu nasıl basket ayakkabısı son numara 46
  • Misket ayakkabıları olmasın?
  • Guzel fiyat. Alanlara hayırlı olsun.
  • Gözlerim kanadı, el yordamıyla ameliyat için sıcak fırsat arıyorum
  • Malı kalitesi nasıl. Günlük olarak kullanılır mı? Koku yapıyor mu? Rahat mı?
  • ealtun kullanıcısına yanıt
    boğazları biraz yüksek eğer bu sizi rahatsız etmezse (beni etmiyor) ben günlük olarak da kullanıyorum. Sağlam, kaliteli duruyor, rahat. Normalde Anta ayakkabıları ağır oluyordu ancak bu modeller normal ağırlıkta. Mavi olan modelin aynısını 3 yıldır kullanıyorum herhangi bir koku yok ama ben hiç koku problemi yaşamadım şimdiye kadar hiç bir ayakkabıda. Tabanları kaymıyor o anlamda da beni tatmin etti parkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayastafanos05 -- 14 Eylül 2018; 13:56:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.