Şimdi Ara

Antainos Run UO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sitesi:www.antainos.com
    Emulator: RunUO
    Türü: Rp + Pvp

Sunucuda PH Tailor, Blacksmith, Poisoning ve Alchemy skillerinde %70,%75,%25,%60 şeklinde olup skilliniz arttıkça ph düşmekte ve 90-100 arasında PH 4 kat azalmaktadır.

Sunucu 16 Mayısa kadar açılacaktır.

Antainos Üyelerine özel Antainos Private Messenger hakkındaki bilgileri sitemizden alabilirsiniz.

Gerekli tüm bilgileri sitemizden alabileceğiniz gibi kısaca bahsedeyim.

Sitemizde, Sunucu tanıtım resimleri bulunmaktadır.

Genel Bilgiler :

FC / FCR = 6 / 2
    Damage Increase Cap : %100
    Hit Chance Increase Cap : %45
    Defance Chance Increase Cap : %45
    Spell Damage Increase Cap : %15

Pet'inize 41'ın altında Dex'le bandaj basarken süre : 3 saniye
    Pet'inize 41-79 arası Dex'le bandaj basarken süre : 2 saniye
    Pet'inize 80 ve üstü Dex'le bandaj basarken süre : 1.5 saniyedir

Healing için Dex sınırı 180 ve süre 2 saniyedir.

Energy Field, Status Bar'a atılamaz.
    Sunucuda bola yapımı yoktur. Bola sadece Quest'lerden ve Tamer BOD'larının ödüllerinden çıkar.

Quest ve Raidler

Death Road Questi : Quest sunucuda 2 günde bir otomatik olarak yapılır. Quest girişleri açıldığında uzun bir yolun başına gelirsiniz. Quest'e giren oyuncu sayısı * 30 yaratık sizi yol boyunca bekler. Quest başladığında duvarlar kırılır ve yaratıkları öldürerek yolun sonuna gidersiniz. Yeterli sayıda yaratık öldürdüğünüzde yolun sonunda Keeper of the Doors gözükür. Keeper of the Doors'un Hit Point'i Quest alanındaki oyuncu sayısına göre değişir. Keeper of the Doors'u öldürdüğünüzde, son odaya gelirsiniz ve içerdeki tüm yaratıkları kestiğinizde Badness belirir. Badness'i kestiğiniz zaman bir kılıç düşar, onu alıp başladığınız yerdeki Arthas the King'e götürüp ödülünüzü alırsınız. Ödül'ü quest sonuna kadar canlı kalan herkes alırken, kılıcı tesim eden extra ödül alır. Questi Britanya'dan alabilirsiniz. Quest görevlerini tamamlama süreniz 15 dakikadır.

Ghost King Questi : Tek kişillik bir questtir, tamer karakterler bu questi alamaz. göreviniz heart of paradise'ları toplamak ve Keeper of Sosaira'yı korumaktır. Quest'i 2 günde bir yapabilirsiniz. Quest'i Skara Brae'den alabilirsiniz.

Demirci Questi : Quest'i Minoc'tan alabilirsiniz. 10 saatte bir yapabilirsiniz. Göreviniz 1 saat içinde Demircinin Çekici'ni bulmaktır. Çekici, Felucca'da Balron'lardan bulabilirsiniz.

Tailor Questi : Göreviniz, 100 Fire Bone toplayıp Luna'daki Quester'a götürmektir. Fire Bone'ları Dragon, Rotting Corpse, Terathan Matriach gibi yaratıklardan çıkarabilirsiniz.

Valor Questi : Çok kişili bir questtir, partidekilerden birisinin questi alması durumunda diğer tüm oyunculara quest gump'u gelir ve okay'a tıkladıklarında içeriye girerler. 7 level'den oluşur. Kestiğiniz her yaratık puan getirir. Quest sonunda ölüp de çıktığınızda, topladığınız puanlara göre ödülünüzü alırsınız. Quest 10 saatte bir yapılabilir. Quest'i Jhelom'dan alabilirsiniz.

Dismount Questi : Questi 8 saatte bir Britanya'dan alabilirsiniz. 20 dakika içinde 10 NPC'ye dismount vurmalısınız.

Items (Eşyalar)

SFM Deed : uzun adı, Set Followers Max Deed'dir. 3 saatliğinize maksimum pet sayınızı 5'ten 6'ya çıkarır.

Mana Potion : Treasure Chestlerinden çıkan 2 tip mana potion vardır. Greater'i 25-30 arası mana verirken, Lesser'i 5-12 arası mana verir. Mana potionları 50 saniye aralıklarla içebilirsiniz.

Etkinlikler

Vortex yarışması, Zar turnuvası, PVP turnuvası, Mayın tarlası yarışması gibi etkinliklerin yanında Piyango çekilişleri için biletler alıp büyük veya küçük ikramiyeleri kazanırsınız. Nimet abla the Sans Meleginden Rulet oynayabilir, parasına zar atabilirsiniz. Ayrıca Nimet Abla'nin Yeri'nde Bonuslu Jackpotlar da bulunmaktadır.

Tamer BOD Sistemi

Tamer BOD'larını 8 saatte bir alabilirsiniz. BOD'u almak için Animal Taming, Animal Lore, Veterinary skilleriniz en az 100 olmalıdır. 15 çeşit small BOD ve bunların 10-15-20 likleri bulunurken, 3 çeşit Large BOD ve bunların 10-15-20'lik çeşitleri bulunmaktadır.

Ayrıntılı bilgiyi sitemizden alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nedcs0e -- 12 Mayıs 2008; 21:05:34 >

• herkese tavsiye ediyorum.Kesinlikle denenmesi gereken bir shard.9 unda orda olacağım.
  • Buyrun Antainosdan 1-2 quest örneği..

Ghost King Quest

Quest'i Skara Brae'den alabilirsiniz. Tamer karakterler ile Quest alanına giremezsiniz. Girişte Animal Taming, Animal Lore ve Veterinery skillieriniz kontrol edilir. Quest'i 2 günde bir alabilirsiniz. Siz quest alanındayken, sunucudaki başka bir oyuncu quest alanına giremez.
     Antainos Run UO

Quest'i aldığınızda, bu alana gönderileceksiniz. Keeper of Sosaria'yı korumalısınız.
     Antainos Run UO

Odalarda Nazgüller bulunur. Lord the the Ghosts'u kesebilmeniz için önce bu Nazgüllerden kurtulmalısınız.

Lord of the Ghosts'u kestiğiniz zaman Hem Keeper of Sosaria'nın yanında hem de bulunduğunuz odada Ghost a King'ler çıkar. Yerden Heart of Paradise'ı alıp odadan uzaklaşıp, Keeper of Sosaria'ya yardıma gitmelisiniz.

Antainos Run UO

Dört odadan da birer tane Heart of Paradise aldıktan sonra, resimdeki Quester ile konuşup ödülünüzü alıp buradan çıkabilirsiniz.
     Antainos Run UO

Bu kadar reklamını yapmış oluyorum serverin ama inanın playerım orada.Sadece daha fazla kişinin bu kaliteli serverdan haberdar olması için çabalıyorum.
    Hepinize iyi oyunlar

• Bak tebrik ederim questin ne oldugunu biliyorusnuz ne güzel...Digerleride kim 500 istr at yarışı adı altında acayip avam şeyler yapamsalar ne güzel olur ..tanıyormuyum sizi hayır..Dogru şeyleri yapanların yanındayım..
  • Yalnız bu Ml sistemi mana potions dediklerin.. elflerin potionsları..1.0 a bunları eklediyseniz aos sistemi kaldırmayabilir bu itemları..Ayrıca necromencer potionsları var onlarda ninjaları detect etmek için kullanıyorsun falan filan..yane Aos ise biraz ters eper cünkü Ml sistemi cok degişik ordaki itemları aos uyarlarsanız dengesizlik olur diyorum..Mesela Ml de Büyülerde dexin yüksekligine göre stam yitiriyorsun aldıgın dmg da o potlar o yuzden yapılmış..yane Degişik dmg larda degişik şeyler oluyor ..mesela elflerde 20 mana bonus var. humanların bonusları var..onu dengelemek için yapılmış itemlar...
  • Sayın Drakanas,

öncelikle tebrikleriniz için teşekkür ederim. Aslında bu Death Road'a filan Questten çok Raid de denebilir fakat Raid kelimesini kullanmak bize biraz garip geliyor. Daha doğrusu Ultima Online oyuncuları Raid kelimesine yabancı olduğundan dolayı, bunlara genel bir isim olarak Quest diyoruz ve hemen hemen hepsi bir araştırma bir göreve yönelik oluyor. Sitemizde baskın, saldırı, savaş üzerine kurulu sistemlere Raid adını verdik.

Ayrıca öneriniz için de teşşekür ediyorum. Mana Potion kendi kadromuz tarafından kodlandığından, Aos sistemi üzerinde bir script oldu, yani tabanı da Aos, ML ile ilgili herhangi bir problem çıkaracağını sanmıyoruz. Defalarca da denedik. İçilebilmesi için de 50 saniye delay koyduk ki pvp esnasında defalarca içilemesin, dengeler bozulmasın.
  • İLk bakışta zaten mana pot olayı iyi gelmiyor.
    Ama o 50 saniye limiti sorunu ortadan kaldırıyor bence.

Hem fiyat bakımından çok değerli birşey olmayacak gibi duruyor.
    Bence magelerin işine yarar pure magelerin barra kasanların
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Venue UO Shard
    2 yıl önce açıldı
    Half-Life Server ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ehehe Şimdi benim anlatmak istedigim şey Ml Sisteminde Elf potionsları olarak geciyor..yane başarılar diliyim böyle akıllı hareket edenleri seviyorum .Aslına bakarsanız raid ..De raid kelimesi ultimacılara cok uzak.Daoc da bir raidler Oluyordu ..18 saat sürüyordu en ufagı 600 ila 2500 kişi arasında degişiyordu Dark age of camelotun Daoc oldugu zamanlarda..Catacombs Geldiginde Bir dragon ile 16 saat ugraştık kesemedik..benim demek sitedigim. Raid Event Ve Questin ne oldugunu bilen birileri Bu ultimaya bişiler katabilir..Bir zamanların Karizmatik Dünyasını geri getirebilir Mesela Snn Veya Dv gibi veya İlk Wou..Bu serverlar türkiyede Ultima ya cidden derinlik kazandırdılar. hem ortam hemde kalite bakamından tabikdie avalon u da katmak lazım..Son üç senedir ne yapıldı Koskoca bir boşluk..Boyalı Lama ..Ve benzeri acayip şeyleri yedirdiler millete.Şu anda Türkyiede ML sistemini kullanan Kayipdiyarlar Cidden cok kaliteli staff ları varvede Aosda sizi gördüm..Tebrik ederim Dogrular Sonunda kazanır

• Onca güzel yorumun ardından basit ama güzel bir şey söylüyeceğim

Türü: Rp + Pvp ???

Bu nasıl olur arkadaşım.Sen rp nedir bildiğinden eminmisin ? Zaten rp pvpyi kapsayan bir olaydır.Rol yapılan oyunda yeri gelir duelloya davet edilirsin yeri gelir bir savaşa katılırsın ...
  • KaaN ben buraya sadece RP yazsam ne yani pvp yok mu derler. Sadece PVP yapsam RP bakımından bomboş pvp serveri tarzında bir server sanırlar. Yukarda Drakanasla olan konuşmamızda Raid kelimesinle aynı muhabbet söz konusu. Raid diyemiyorum Ultimada, çünkü bu kelime ultimacılara çok yabancı. İşte bunda da böyle, RP+PVP demezsem yanlış anlaşılacak.
  • Kesinlikle ya Pvp nin açılımı bilen kaç kişi var oldugunu düşünüyorsunuz.veyahut Rp nin..Staff ım diye gecinen cogu kişinin bu terimlerin ne oldugu hakkında hiç bir fikri olmadıgını göz önüne alırsak ..ne yazıcaksın ..Mecbursun dibe inmeye..ya zaten Pvp rp nin içinde vardır olayı bile entresandır. Pvp nin açılımı Player versus Player..PVm açılımı Player Versus monster..Rp nin açılımı Role pLaying...Ultima Oyunun türü MMORG açılımı multiplayer Massivly ROLE PLAYİNG GAMES dir..Sen gel şu anda türkiyede bu deyimleri açıkla millete hede hödö der cogunlugu..yane Mesela banada garip geliyor RP+PVP denmesi ya türkiye burası Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunan ülkedeyiz.ülkemi aşalamıyorum gercekleri söylüyorum..Ülkemi seviyorum ama bu akdar yobaz bu akdar cahil ve bilgisiz toplumda deli oluyorum.Millet teknoloji ilerdikce bizler cahilleşliyoruz..Aslında özü bu konunun bu toplumsal bişi ..derine inersek...

• Birde pve vardı.Player Versus bişey ama hatırlıyamadım :D
  • Eh onlarda doğru tabi ama siz böyle kullanırsanız onlar böyle kullanırsa bu cahillik devam eder diye düşünüyorum.Şahsen önüme gelen yerde bu tarz şeyleri söylerim ki bilmeyende bilsin en azından söylüyecek birşeyleri olsun.Benim Türkiye'de bildiğim ultima 1999-2002 rp dönemlerini yaşadı.Snn inc'e giren rp nedir bilmezdi ama oyunda herkez rol yapardı.Bir süre sonra herkez pp ye döndü.Şimdiyse bence tekrar rp yaygınlaşmaya başlıyor
  • Valla gerek server olarak,gerek quest olarak,gerek yenilikler olarak çok hoşuma gitti bu server.açıldığı gün bizde orada olacağız
  • questler azcık abartı olmus
  • Sunucu açılmıştır.

IP : 85.153.2.38
    PORT : 2593

Gerekli bilgilerewww.antainos.com dan ulaşabilirsiniz.
  • Valla server iyi ph kapalı player sayısı iyi hafta içi 65-90 hafta sonu 125 -160 oluyor şimdilik iyi gibi tame ile başladık servere...
  • güzel server herkeze tavsiye ederim..
    umarım edit vb olmaz da rahat rahat oynarız uzunca bi süre
  • Sunucu Kapanmış .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.