Şimdi Ara

Half-Life Server ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben half-life server açmak istiyorum ama yapamadım evden kurulan varya onlardan 27015 portu açtım ama sadece ben girebiliyorum başkası giremıyor önceden arkadaşlarım giriyordu formatta gitti bidaha olmadı gücenlık duvarı kapalı virüs programı yok ama bnden baskası gıremıyor formattan sonra yardım edebilirmisiniz?canıma tak etti artk

• bilen varsa lütfen anlatabilir mi? internette hep yarımyamalak anlatılmıs kimsenın acmasını istemıyorlar gibi lütfen bilen yardım etsin şu işe..Formattan sonra gitti server arkadaşlarımla oynuyordum suanda sadece ben girebiliyorum onlar giremıyor aynı ip'den girmeye çalısmıyoruz ben farklı arkadaşlarım farklı ip dogrusu bu ama onlar serveri görmuyor portlarda acık neden kaynaklanabilir su olaydan anlayan arkadas yok mu?
  • Format atmadan önce Hamachiden mi oynuyordunuz ?
  • yok hamachi ile değil sadece server kurmustum arkadaşlarımla oynuyordum hamachi ile alakası yoktur o ayrı bu ayrı ip adresimden giriyorlardı ip adresimi sabitlemiştim no-ip'ten formattan sonra gitti ne olduysa oldu hersey hazır portları kontrol ettım acık portlarım ama sadece ben girebiliyorum...

Dünde girmeye calısanlar class c hatası aldılar nedense nu hamachıde olmuyormuydu serverde neden class c hatası verıyor

Hiç mi bilen yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown!! -- 3 Mart 2010; 21:04:47 >
  • Sorununuzla ilgili daha önceden paylaşım yapılmış altdaki adresi kontrol edin eminim yararlı olacaktır..

http://forum.donanimhaber.com/m_9614767/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Messie

Sorununuzla ilgili daha önceden paylaşım yapılmış altdaki adresi kontrol edin eminim yararlı olacaktır..

http://forum.donanimhaber.com/m_9614767/tm.htm

hocam hamachi için bu... benım sorunum server hamachi değil
  • arkadaşlar şimdide server oldu karsı taraf acık görüyor serverımı ama class c hatası verıyor hamachi değil server kendı pc'ye server kurdum ama class c hatası nedir bu hata acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown!! -- 3 Mart 2010; 23:47:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    half life konsol
    16 yıl önce açıldı
    Half Life Alyx NO VR MOD
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.