Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Aslına bakarsanız kyknın sağladığı koşulları hiçbir apart ya da yurt sağlamayacak arkadaşlar. Resmen ilçe kurmuş adamlar umarım çıkar kyk yurdu ben fikrimi değiştirdim açıkcası

2kişilik varmı yani?:S torpille girilmez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamaluba

quote:

Aslına bakarsanız kyknın sağladığı koşulları hiçbir apart ya da yurt sağlamayacak arkadaşlar. Resmen ilçe kurmuş adamlar umarım çıkar kyk yurdu ben fikrimi değiştirdim açıkcası

Torpil dönmez mi hiç devletimizin hangi kurumunda dönmez ki torpil :)) 2 kişilik yok, fakat 4 kişilik var. Benim söylemek istediğim şey biraz daha farklı aslında. 2800 kişiyle aynı ortamdasınız. Yani nereye adım atsanız birisiyle tanışacaksınız kesinlikle sıklıacağınızı sanmam. Onun dışında spor salonu var, bilardo salonu var, berberi var ıvırı var zıvırı var. Fakültelere çok yakın. 9daki ders için yurttan 8:50de çıkma rahatlığını yaşamak var özet olarak. Benim başım bağlı ama 2 adım ötenizde 1600 hatun bulunuyor ... ve 6 kişilik odalarda tuvalet ve banyo oda içinde bulunuyo. En azından bi pislik olduğunda hesap sorabilmenin rahatlığı olacak, o yüzden daha dikkatli olucaktır yani...

• quote:

quote:

quote:

Torpil dönmez mi hiç devletimizin hangi kurumunda dönmez ki torpil :)) 2 kişilik yok, fakat 4 kişilik var. Benim söylemek istediğim şey biraz daha farklı aslında. 2800 kişiyle aynı ortamdasınız. Yani nereye adım atsanız birisiyle tanışacaksınız kesinlikle sıklıacağınızı sanmam. Onun dışında spor salonu var, bilardo salonu var, berberi var ıvırı var zıvırı var. Fakültelere çok yakın. 9daki ders için yurttan 8:50de çıkma rahatlığını yaşamak var özet olarak. Benim başım bağlı ama 2 adım ötenizde 1600 hatun bulunuyor ... ve 6 kişilik odalarda tuvalet ve banyo oda içinde bulunuyo. En azından bi pislik olduğunda hesap sorabilmenin rahatlığı olacak, o yüzden daha dikkatli olucaktır yani...

2 kişilik olduğuda yazıyor ama?

2. BLOK
    2. BLOĞUMUZ ERKEK ÖĞRENCİLERE HİZMET VERMEKTE OLUP, BÜNYESİNDE 104 ÖĞRENCİ BARINDIRMAKTADIR. ODALAR 2 KİŞİLİK OLUP BANYO VE WC ORTAK KULLANIMLIDIR.
    3. BLOK
    3. BLOĞUMUZ ERKEK ÖĞRENCİLERE HİZMET VERMEKTE OLUP, BÜNYESİNDE 76 ÖĞRENCİ BARINDIRMAKTADIR. ODALAR 2 KİŞİLİK OLUP BANYO VE WC ORTAK KULLANIMLIDIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: antidetron

quote:

quote:

quote:

2 kişilik olduğuda yazıyor ama?

2. BLOK
    2. BLOĞUMUZ ERKEK ÖĞRENCİLERE HİZMET VERMEKTE OLUP, BÜNYESİNDE 104 ÖĞRENCİ BARINDIRMAKTADIR. ODALAR 2 KİŞİLİK OLUP BANYO VE WC ORTAK KULLANIMLIDIR.
    3. BLOK
    3. BLOĞUMUZ ERKEK ÖĞRENCİLERE HİZMET VERMEKTE OLUP, BÜNYESİNDE 76 ÖĞRENCİ BARINDIRMAKTADIR. ODALAR 2 KİŞİLİK OLUP BANYO VE WC ORTAK KULLANIMLIDIR.

Unutmuşum hocam yaaa, bi de kendim paylaştım Ya ben odada banyo olayını görünce bütün herşey gitti benim için o yüzzden...

• Evet yurt benimde hoşuma gitti özellikle 2 kişilik olanı Çıksa bari.
  • f r m t r de akdeniz üniversitesi başlıklı konu vardı
    birisi ısrarla 4.bloğu isteyin diyordu şu 6kişilik.
    ben adresi verdim, siz okuyuvern

2kişiiliklerde banyo fln ortak kullanımlı, 6kişiliklerde içerde yazıyor.sıkıntı değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamaluba -- 22 Ağustos 2012; 4:09:37 >
  • Yurt işini bende çok düşündüm biraz araştırma yaptım.Bence kampüs içindeki yurt bir eve çıkana kadar en ideali biraz rahat edicem diye o manavgat yolu çekilmez.Özel yurtları araştırdım erkekler için 350 den başlıyo 2 kişilik odalar denildiği gibi ben o paraya eve çıkarım daha iyi ayrıca tek kişilikte 600 lira tek başıma ev tutarım ben o parayla sonuçta Antalya'da ev kiraları o kadar pahalı değil denize sıfır ev aramadığın sürece kızlar için 450-500 onların suçu ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

Yurt işini bende çok düşündüm biraz araştırma yaptım.Bence kampüs içindeki yurt bir eve çıkana kadar en ideali biraz rahat edicem diye o manavgat yolu çekilmez.Özel yurtları araştırdım erkekler için 350 den başlıyo 2 kişilik odalar denildiği gibi ben o paraya eve çıkarım daha iyi ayrıca tek kişilikte 600 lira tek başıma ev tutarım ben o parayla sonuçta Antalya'da ev kiraları o kadar pahalı değil denize sıfır ev aramadığın sürece kızlar için 450-500 onların suçu ne

Aynen benim demek istediğimde bu bakalım kyk başvurdum peki öncelikli genel yurtlar mı seçeceğiz bu durumda ? yani bahsedilen yurtlar için

• quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

Yurt işini bende çok düşündüm biraz araştırma yaptım.Bence kampüs içindeki yurt bir eve çıkana kadar en ideali biraz rahat edicem diye o manavgat yolu çekilmez.Özel yurtları araştırdım erkekler için 350 den başlıyo 2 kişilik odalar denildiği gibi ben o paraya eve çıkarım daha iyi ayrıca tek kişilikte 600 lira tek başıma ev tutarım ben o parayla sonuçta Antalya'da ev kiraları o kadar pahalı değil denize sıfır ev aramadığın sürece kızlar için 450-500 onların suçu ne

Aynen benim demek istediğimde bu bakalım kyk başvurdum peki öncelikli genel yurtlar mı seçeceğiz bu durumda ? yani bahsedilen yurtlar için

evt ben öyle yaptım

• sizce 2kişilik mi iyidir 6 kişilik mi? banyo,wc olayını da hesaba katarsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboycan

Akdeniz Tıp'çılar,
    Öncelikle tebrik ederim, sorunuz olursa yardımcı olabilirim 4. sınıftayım ;)

http://oidb.akdeniz.edu.tr/akademik-takvim

hocm, burada 2012-2013 takviminde

12 eylül 2012 Yabancı dil düzey belirleme ve yeterlilik sınavı

19 eylül 2012 zorunlu yabancı dil dersleri yeterlilik sınavı(sorumluluk kaldırma)

yabancı dil yeterlilik sınavı 7 ocak 2013

tabloda böyle yazıor
    NEDİR BUNLAR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamaluba -- 22 Ağustos 2012; 5:57:58 >

• quote:

quote:

Akdeniz Tıp'çılar,

19 eylül 2012 zorunlu yabancı dil dersleri yeterlilik sınavı(sorumluluk kaldırma)

tabloda böyle yazıor
    NEDİR BUNLAR?

Hocam benim bildiğim kadarıyla (Emin olmadığımı anlamışsınızdır umarım..:)) diyelim ki hazırlık görüceksin

12 eylülde hazırlığa hangi seviyeden başlayacağın, 19 eylülde sorumluluk kaldırırsan derse devam zorunluluğun olmayacak ve 7 ocakda sınavı geçersen de hazırlık eğitimini tamamladığındır.

• Akdeniz Türk Dili ve Edebiyatı.
  • Yurt işini 3 Eylül'de kayıt için oraya gidince halletmeyi düşünüyorum..
    kyk 'nın çıkma ihtimalinin çok çok düşük olduğunu duydum arkadaşlardan. Mecburen özel yurt arayacağız. 7/24 güçlü internet bağlantılı bir yer olsa yeter
  • quote:

quote:

quote:

Akdeniz Tıp'çılar,

tabloda böyle yazıor
    NEDİR BUNLAR?

Hocam benim bildiğim kadarıyla (Emin olmadığımı anlamışsınızdır umarım..:)) diyelim ki hazırlık görüceksin

12 eylülde hazırlığa hangi seviyeden başlayacağın, 19 eylülde sorumluluk kaldırırsan derse devam zorunluluğun olmayacak ve 7 ocakda sınavı geçersen de hazırlık eğitimini tamamladığındır.

İlk sınav hazırlık atlama sınavı, 12 Eylül'de olan,

Ondan sonraki, hazırlığı geçsen bile sene içinde ingilizce dersler var, adı "mesleki ingilizce", ikinci sınavla bunları da almaktan kurtulabiliyorsun, bu dersler 7 Ocak'a kadar sürüyor. 7 Ocak'tan sonra sınavı geçsin geçmesin bütün sınıf mesleki ingilizce dersini almak zorunda.

Bir de 11 Eylül'de bilişim sınavı varmış onu da unutmayın, bu sınavı geçemezseniz sene içinde bilgisayar dersleri de almak zorunda kalacaksınız.

Yani özetle, biri hazırlık atlama, diğerleri 1. sınıf müfredatındaki dersler. 1. sınıftaki dersleri 2 kademeli gibi düşünebiliriz, sene ortasına kadar sınavı geçemeyenler alıyor bu dersleri, 2. dönem bütün sınıf beraber alıyor. Bir de üniversitenin akademik takvimine tıp fakültesi dahil olmuyor genelde, o nedenle kayda gittiğinizde bu tarihleri doğrulatmanızı öneririm. (edit:tıp fakültesini ayrıca belirtmişler şimdi gördüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sen_md -- 22 Ağustos 2012; 12:05:15 >

• Arkadaşlar güzel sanatlar fakültesindeyim kampüs içerisindeki kyk yurdunda kalmak istiyorum kayıt yaparken neyi seçecem ?

2: Merkezde Güzel sanatlar fakültesine yakın yüksek ücretli yurt varmı ?

3 : Katkı kredisine başvurdunuz mu bu olayı tam çözemedim ben ( Bu sene harçlar kalkacak diyorlar ) .. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Jeoloji müh. (Hiç beklemiyordum aslında) Benide ekleyin listeye.

Mühendislik fakultesi kampusun içerisinde mi yoksa başka mı yerde?

Birde kalacak yer açısında aklımda pek bir bilgi yoksa kyk çıkmasını mı beklemeliyiz,özel yurtlara mı bakmalıyız,apartta mı kalmalıyız? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa.

Mühendislik fakültesi, güzel sanatlar fakültesi ile aynı binayı paylaşıyor ve kampüsün içinde.

Aynı binayı paylaşmıyor artık.Geçen sene yeni bir bina yapıldı üniversitenin içindeki en güzel fakülte binası denilebilir.Makine mühendisliği 2.sınıfım sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Yurt işini 3 Eylül'de kayıt için oraya gidince halletmeyi düşünüyorum..
    kyk 'nın çıkma ihtimalinin çok çok düşük olduğunu duydum arkadaşlardan. Mecburen özel yurt arayacağız. 7/24 güçlü internet bağlantılı bir yer olsa yeter

350den aşağı yoktur özel yurtlar 3kişi ev tut meltemden 2+1 daha iyi gibi.. ama yurtta kalmk gerekiyor aslında, etrafı,insanları tanımak için ama yurt nasıl olur bilmiyorm
  • peki şimdi kayıtlar nasıl olacak ki? 3-7 eylül arası ama çok yığılma vb olmaz mı? her bölüme belli bi tarih falan mı veriliyor nasıl olcak bu kayıt işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: memu07

quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Jeoloji müh. (Hiç beklemiyordum aslında) Benide ekleyin listeye.

Mühendislik fakultesi kampusun içerisinde mi yoksa başka mı yerde?

Birde kalacak yer açısında aklımda pek bir bilgi yoksa kyk çıkmasını mı beklemeliyiz,özel yurtlara mı bakmalıyız,apartta mı kalmalıyız? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa.

Mühendislik fakültesi, güzel sanatlar fakültesi ile aynı binayı paylaşıyor ve kampüsün içinde.

Aynı binayı paylaşmıyor artık.Geçen sene yeni bir bina yapıldı üniversitenin içindeki en güzel fakülte binası denilebilir.Makine mühendisliği 2.sınıfım sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim :)

Ne yaptın arkadaşım sen burdaki bütün mühendislik adaylarının hayallerini söndürdün Neyse beni ilgilendirmiyo mühendislik onlar düşünsün Birşey sorucam iletişim fakültesinin konumu nasıl yani yakınındaki fakülteler hangileri?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.