Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

Orijinalden alıntı: memu07

quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Jeoloji müh. (Hiç beklemiyordum aslında) Benide ekleyin listeye.

Mühendislik fakultesi kampusun içerisinde mi yoksa başka mı yerde?

Birde kalacak yer açısında aklımda pek bir bilgi yoksa kyk çıkmasını mı beklemeliyiz,özel yurtlara mı bakmalıyız,apartta mı kalmalıyız? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa.

Mühendislik fakültesi, güzel sanatlar fakültesi ile aynı binayı paylaşıyor ve kampüsün içinde.

Aynı binayı paylaşmıyor artık.Geçen sene yeni bir bina yapıldı üniversitenin içindeki en güzel fakülte binası denilebilir.Makine mühendisliği 2.sınıfım sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim :)

Ne yaptın arkadaşım sen burdaki bütün mühendislik adaylarının hayallerini söndürdün Neyse beni ilgilendirmiyo mühendislik onlar düşünsün Birşey sorucam iletişim fakültesinin konumu nasıl yani yakınındaki fakülteler hangileri?

yeni fakülte allahın unuttuğu yerde birde of of iletişim besyonun çaprazında yanında iibf var galiba yanlış hatırlamıyosam

• Okulun başlama tarihi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

Okulun başlama tarihi??

17si olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

Okulun başlama tarihi??

17 eylül de başlayacak resmi olarak da 2 3 haftaya anca rayına girer yoklama felan alınmaya başlar
  • ÖZEL YURTLAR PAHALI.500DEN AŞAĞI OLMAZ YEMEKLE BERABER VE YILLIK ANLAŞMA YAPACAKLARDIR..

EN İYİSİ KYK DURUYOR TABİ ÇIKARSA

EV İŞİ SAKAT.BİRKAÇ AY DA OLSA ETRAFI ÖĞRENMEK,İYİYİ KÖTÜYÜ SEÇEBİLMEK İÇİN YURTTA KALINMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM
  • İNTERNETTE, AKD. ÜNİ. GEÇMİŞ MUAFİYET SINAVINI GÖREN OLDUMU?
  • akdeniz üniversitesinin sitesinde geçme yönetmeliğinde geçme notunun 100 üzerinden 70 olduğu yazıyo şaka filan demi bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo.

Akdeniz Türk Dili ve Edebiyatı.

hayır olsun bende 2. sınıfa geçtim. osmanlıca alfabeyi ezberlemeye başla şimdiden okulla ilgili sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. ayrıca yurt yeni başlayanlar için en iyisi. diğer bölümlerden de arkadaş edinirsiniz bolca, çevreniz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunterangel

akdeniz üniversitesinin sitesinde geçme yönetmeliğinde geçme notunun 100 üzerinden 70 olduğu yazıyo şaka filan demi bu :D

120 soru varmış.

84ünü bilemezsek hazırlık bizi bekler... şuraya konu açmıştım

http://resim.donanimhaber.com/m_64899975/mpage_1//tm.htm#64903552

napıcaz bilmiyorum

• Araştıramayanlar için gerekli bilgileri yazmakta fayda var;
    - Eğer bölümünüz kampüs içersinde ise (dumlupınar bulv) Yüksek Ücretli KYK yurtları bulunmuyor..
    - Arkadaşında yazdığı gibi KYK yurtlarında 2-4-6-8 kişilik oda çeşitleri varmış..Çıkma olasılığı sizin maddi durumunuza vs. bağlı olacağını düşünüyorum..
    - Yine kampüs etrafında erkekler için özel yurt çok azmış, duyduğuma göre sadece hiç yokmuş fakat ben 1 tane (sağanak özel öğr.yurdu) buldum..Bunlarda 4 kişilik oluyor.
    - Kampüs etrafındaki 2+1 evler 400-500 civarında geziyormuş..Tabii eşya falan çok büyük sıkıntı, eşyalı bulmakda ayrı bi dert.

Şöyle interneti güçlü, 3 öğün yemek veren 3-4 kişilik odalar..400 Lira olsa temiz temiz yaşarsın
    Ev tutmaya kalksan nerden baksan (2 kişilik, 2+1) 200-300 lira kira parası + internet+su+elektrk+yemek desen 500 e dayancak zaten..Yemeğide kendin yapıcaksın.

• quote:

akdeniz üniversitesinin sitesinde geçme yönetmeliğinde geçme notunun 100 üzerinden 70 olduğu yazıyo şaka filan demi bu :D

Çan var okulda ancak ingilizce, türk dili gibi zorunlu seçmeli derslerde geçme notu 70
  • masrafı azaltmk için.

3odalı(2+1)

3kişi ile 2kişi aynı oolmaz.2kişide yük biner

ev 600/3 = 200(eşyalı öğrenci evi
    internet = 12,5
    su = 12,5
    elektrik = 35

mutfak masrafları aylık 50 (hazır yemek olursa önüne geçilmez.. sulu,sebze yemeklerini bilmek lazım, öğrenilir)

okulda öğle yemeği 25
    dışarıda yemek 50(extra, fayda var adam akıllı yemek yemekte
    ulaşım 30

yiyecek extra =35
    eğlence extra =65

515 ile antlyada rahat geçinilir. evide mltemden tuttun mu okula yürüyüş mesafesinde olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamaluba -- 22 Ağustos 2012; 19:32:31 >
  • @mamaluba

Hocam 2+1 de 3 kişi kalamassınız, hoş 3+1 evlerde 600 civarındadır heralde..
  • Ben hazirlik okumayi dusunuyorum alanya isletme fakultesinde benim bolumum ama hazirlik baska yerde olabilir diyolar acaba ana kampüste mi acaba ? Merkzde mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

@mamaluba

Hocam 2+1 de 3 kişi kalamassınız, hoş 3+1 evlerde 600 civarındadır heralde..

bi arkdş 3+1 4kişi ev tuttuk demişti.ona göre yazdım..3+1 de olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Araştıramayanlar için gerekli bilgileri yazmakta fayda var;
    - Eğer bölümünüz kampüs içersinde ise (dumlupınar bulv) Yüksek Ücretli KYK yurtları bulunmuyor..
    - Arkadaşında yazdığı gibi KYK yurtlarında 2-4-6-8 kişilik oda çeşitleri varmış..Çıkma olasılığı sizin maddi durumunuza vs. bağlı olacağını düşünüyorum..
    - Yine kampüs etrafında erkekler için özel yurt çok azmış, duyduğuma göre sadece hiç yokmuş fakat ben 1 tane (sağanak özel öğr.yurdu) buldum..Bunlarda 4 kişilik oluyor.
    - Kampüs etrafındaki 2+1 evler 400-500 civarında geziyormuş..Tabii eşya falan çok büyük sıkıntı, eşyalı bulmakda ayrı bi dert.

Şöyle interneti güçlü, 3 öğün yemek veren 3-4 kişilik odalar..400 Lira olsa temiz temiz yaşarsın
    Ev tutmaya kalksan nerden baksan (2 kişilik, 2+1) 200-300 lira kira parası + internet+su+elektrk+yemek desen 500 e dayancak zaten..Yemeğide kendin yapıcaksın.

Kampüs içinde yüksek ücretli yurt yoksa Kyk başvurusu yaparken '' Sadece genel yurtlar '' seçeneğini mi işaretliyecez ?

• quote:

Orijinalden alıntı: risus_185

quote:

Çan var okulda ancak ingilizce, türk dili gibi zorunlu seçmeli derslerde geçme notu 70

Çan var okulda ancak ingilizce ne demek? çan ın ne demek olduğunu biliyomda inglizce olması ne demek :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salvo.

Akdeniz Türk Dili ve Edebiyatı.

hayır olsun bende 2. sınıfa geçtim. osmanlıca alfabeyi ezberlemeye başla şimdiden okulla ilgili sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. ayrıca yurt yeni başlayanlar için en iyisi. diğer bölümlerden de arkadaş edinirsiniz bolca, çevreniz olur

hocam kyk nın hangi odaları iyi?

2kişilikler mi 6 kişilikler mi?

yurtla ilgili söyleeceklerinz var mı?

• quote:

quote:

quote:

Çan var okulda ancak ingilizce ne demek? çan ın ne demek olduğunu biliyomda inglizce olması ne demek :)

çan var ama edeb.,ing. zorunlu old. için 70 miş ?

• Buraya yazayım da belki alacak olan olur. Komple Antalya'ya taşınacak olan varsa satılık evimiz var burada. Üniversiteye 1 dakika uzaklıkta (gerçekten)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.