Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mamaluba

quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

Orijinalden alıntı: Hunterangel

orda yaşıcan saten tatil konusunu pek takma bol bol zamnın olcak .D

orası öyle de şimdi okullar resmi olarak başlamamışken daha bi rahat tatil yapılır sanki kafa rahat olur Ama neyse bakıcaz artık duruma göre değişir geri dönüp dönmeyeceğim.

KYK DA BİLGİLER DOĞRU MU OLMALI. ARAŞTIRIYORLAR MI? HANİ DÜZENLİ Bİ GELİR YKSA.ACİLLL

ben sıkı bir şekilde olmasada biraz üstten araştırma yaptıklarını duydum yani sigorta kaydı falan varsa bulurlar ama sigortasızsa pek sorun olmaz gidip tek tek işyerlerini araştırcaklarını sanmam..

• quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyy

quote:

quote:

quote:

Hukuk fakültesiyle komşuyuz en azından arada takım elbise çekip giderim o tarafa giderken görenler hukukçu sanar bir havamız olur

Hukukcular yeni binalarına taşındı orda şimdi ilahiyat var

zaten bende şans olsa sınava girdğim sene formasyon kaldırılmazdı

Bu arada bende iletişimdeyim

hangi bölüm? Bu arada formasyonun kaldırılmasına öğretmen olmak istediğim için değil rts nin puanları bu yüzden yükseldiği için sinirlenmiştim yanlış anlaşılmasın benden de ne öğretmen olurdu ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hukuk fakültesiyle komşuyuz en azından arada takım elbise çekip giderim o tarafa giderken görenler hukukçu sanar bir havamız olur

Hukukcular yeni binalarına taşındı orda şimdi ilahiyat var

zaten bende şans olsa sınava girdğim sene formasyon kaldırılmazdı

Bu arada bende iletişimdeyim

hangi bölüm? Bu arada formasyonun kaldırılmasına öğretmen olmak istediğim için değil rts nin puanları bu yüzden yükseldiği için sinirlenmiştim yanlış anlaşılmasın benden de ne öğretmen olurdu ya

HİT

• quote:

hazırlık nerde okunacak haritada göremedim

Bende Alanayada okucam Turizm İşletmeciliği ama hazırlık istersek Alanyadaki fakültede mi okucam yoksa merkez ana kampüste mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spice boy

quote:

Bende Alanayada okucam Turizm İşletmeciliği ama hazırlık istersek Alanyadaki fakültede mi okucam yoksa merkez ana kampüste mi ?

bilgim yok ama alanya antlyaya biraz uzaktır, umarım bilerek yazmışsındır

• quote:

quote:

quote:

Evet uzaklar 2 saat diye duydum ama hazırlığı merak ettim

• Beyler 2. Sınıf olarak kayıt yenileme tarihleri arasında ders seçimlerini yapacağız değil mi ? Ders seçimi - ders ekle çıkar haftası da var bu ne içindi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dostum endişen olmasın alanya güzel yerdir nerden geldiğini bilmiyorum ama.

ya orada okuyandan öğreneceksin ya da öğrenci işlerini ara.

ben olsam arayıp sorardım

• Ben de sanırım önce kayıt olucam dönücem, sonra hazırlık için sınava gelicem ve okul açılana kadar oralarda takılıcam. Git gel boşuna yol ve masraf...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alanya merkeze daha uzak kardeş 2.5 - 3 saat kadar olması lazım. Hazırlığı ise tam bilmiyorum ama alanya da okuyabilirsin ışletme için de orada hazırlık var çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Ben de sanırım önce kayıt olucam dönücem, sonra hazırlık için sınava gelicem ve okul açılana kadar oralarda takılıcam. Git gel boşuna yol ve masraf...

aynen ben de öyle yapıcam.diyorum belki kyk yurdu açık olur erken yerleşirim ne zaman açılacağı hakkında bir fiki olan var mı?
  • Hukuk'ta hazırlık var mı arkadaşlar? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sister of kiromiro

quote:

Ben de sanırım önce kayıt olucam dönücem, sonra hazırlık için sınava gelicem ve okul açılana kadar oralarda takılıcam. Git gel boşuna yol ve masraf...

aynen ben de öyle yapıcam.diyorum belki kyk yurdu açık olur erken yerleşirim ne zaman açılacağı hakkında bir fiki olan var mı?

Açık olursa süper olur ya... Açık olmazsa naparım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sister of kiromiro

quote:

kyk yurtlarının çoğu zaten açık.
    Sizin istediğiniz yurt neresi ise , kyk 'nin sitesinden iletişim bilgilerini bulup , iletişim kurmanız.

Ancak ; '' erken yerleşme '' den kasıt ; '' ben erken gittim , yerleşirim '' ise , böyle bir şey yok. Ancak ve ancak ; misafir öğrenci olursunuz.

quote:

Şehit çocuklarına,
    Gazi çocuklarına,
    Malullük, vazife malullüğü veya harp malullüğü aylığı alanların kendileri veya çocukları ile vazife malullüğü aylığı bağlanması gerekirken ölenlerin çocuklarına ,
    Özür durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranı %40 ve üzerinde olduğu tespit edilen özürlü öğrencilere,
    Anne ve Babası vefat edenlere,
    Lise ve dengi öğrenimlerini T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Devlet Yetiştirme Yurtlarında barınarak tamamlayanlara,
    Lise ve dengi öğrenimlerini Darüşşafaka Lisesinde tamamlayanlara,
    Anne ve babası T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda çalışanlar veya Kurumdan emekli olanlar ile Yönetim Kurulu üyelerinin çocuklarına, (Burs hariç)
    Anne ve babası kanunen ayrı olanlara,(Burs hariç)
    3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanununun 21.Maddesi (I) bendi; “Terörle mücadeleden dolayı köyleri boşaltılan üniversite çağındaki öğrencilere ve ölenlerin çocuklarına yüksek öğrenimleri süresince Devletçe karşılıksız burs verilir.” hükmü kapsamında olanlara,(Yurt hariç)

Öncelikli olarak yurda yerleştirilip, burs verilmektedir.
    Ayrıca;

2012–2013 öğretim yılında üniversite yerleştirme sınavında T.C. Ölçme,Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca belirlenen her öğrenim dalındaki ham puan bazında ilk 100’e giren öğrencilere, (Yurt hariç)
    12/05/2011 tarihli ve 27932 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Milli Sporcu Belgesi Verilmesi Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre “Milli Sporcu Belgesi” almış amatör sporculara,

normal aylık burs tutarının üç katı burs verilmektedir.

http://www.kyk.gov.tr/web/OSYM_Bsv_2012/basvuruGirisAnaSayfa.do

Yukarıdaki önceliklerden herhangi biri varsa , yurt için kesin kaydınızı çabuk yaparsınız.
    Öncelikli olanlardan değil iseniz , şansınız da yoksa ; yedek olur , beklersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 23 Ağustos 2012; 0:55:52 >

• Arkadaşlar yurtlarda misafir kalma olayı nasıl oluyor kayıt yapmaya 5 eylülde gidersek okullar açılana kadar kalabiliyormuyuz yurtta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

quote:

quote:

quote:

Alanya merkeze daha uzak kardeş 2.5 - 3 saat kadar olması lazım. Hazırlığı ise tam bilmiyorum ama alanya da okuyabilirsin ışletme için de orada hazırlık var çünkü.

Hadi ya olsun artık katlanıcaz işte işletme uluslararası ticaret okuyanlar var ama bazıları hazırlık kendi okulunda olmayabilir diyolar yani Alanyada.Olmadı bi arayıp sorucam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ko_DesinGer

Arkadaşlar yurtlarda misafir kalma olayı nasıl oluyor kayıt yapmaya 5 eylülde gidersek okullar açılana kadar kalabiliyormuyuz yurtta ?

http://forum.donanimhaber.com/m_64727453/mpage_12/key_/tm.htm
    Bunu bu konuda sormayın . Yurt ve Kredi konularında konular var. Ana konusu var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33757680/mpage_33/tm.htm

*Ancak cevaplayım ;
    Misafir öğrenci tamamen , yurdun durumuna , yurt yönetiminin tutumuna bağlıdır.
    Çünkü '' KESİN KAYITLI '' değilsindir. Seni yurtta bir odadan bir odaya yerini değiştirebilir.İstediği zaman yurttan çıkarabilir. Misafir Öğrenci olarak kalmak için , yurda en erken kim giderse , o daha şanslıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 23 Ağustos 2012; 1:20:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ko_DesinGer

Arkadaşlar yurtlarda misafir kalma olayı nasıl oluyor kayıt yapmaya 5 eylülde gidersek okullar açılana kadar kalabiliyormuyuz yurtta ?

harbi yaaa.misafirlik olayııı nedir ne değildir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memu07

quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Jeoloji müh. (Hiç beklemiyordum aslında) Benide ekleyin listeye.

Mühendislik fakultesi kampusun içerisinde mi yoksa başka mı yerde?

Birde kalacak yer açısında aklımda pek bir bilgi yoksa kyk çıkmasını mı beklemeliyiz,özel yurtlara mı bakmalıyız,apartta mı kalmalıyız? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa.

Mühendislik fakültesi, güzel sanatlar fakültesi ile aynı binayı paylaşıyor ve kampüsün içinde.

Aynı binayı paylaşmıyor artık.Geçen sene yeni bir bina yapıldı üniversitenin içindeki en güzel fakülte binası denilebilir.Makine mühendisliği 2.sınıfım sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim :)

GSF'ye mi yeni bina yapıldı yoksa mühendisliğie mi?

• GSF diye biliyorum :) Ama gönül isterdiki mühendisliğe yapılsaydı :D
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.