Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: müendis

[size=5]1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi veya öğrenci belgesi gibi belgeler mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)

3. 12 Adet, 4,5x6 cm boyutunda fotoğraf

Kayıt yaptıracak öğrencilerimiz Ferdi Kaza Sigortası bedeli olarak Türkiye İş Bankası'nın 6202 551482 numaralı hesabına 10,00 TL yatırarak, dekontunu kayıt evraklarıyla birlikte kazandığınız Fakültenin/Yüksekokulun Öğrenci İşlerine teslim edilecektir.(Türkiye İş Bankası ATM'lerinden 3,00 TL karşılığında havale yapılmaktadır. Ücretsiz olarak bankanın İnternet Şubesi'nden ve Akdeniz Üniversitesi Şubesi'nden yatırabilirsiniz.)

Hocam şu parantez içini anlamadım.Diyelim internetten yatırdık havale ödememek için dekontu nasıl edinicez?Bide şu sigorta bedelini öderken sadece hesap no ve kimlikle mi ödeme yapıcaz yoksa öğrenci no da isterler mi

• Ekle Alanya işletme fakültesi-Turizm İşletmeciliği
  • Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği
  • şimdi aradık yetkili bayan önkayıt işlemi yok falan dedi 3 ünde açılır oda dedi 2. öğretimlerde harçlarını üni nin içindeki ziraat bankasına yatıracaklarmış TC kimlik nolarıyla dedi... başka bilgisi olan varmı forumdan acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

şimdi aradık yetkili bayan önkayıt işlemi yok falan dedi 3 ünde açılır oda dedi 2. öğretimlerde harçlarını üni nin içindeki ziraat bankasına yatıracaklarmış TC kimlik nolarıyla dedi... başka bilgisi olan varmı forumdan acep?

hangi numara,ben sitede bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

şimdi aradık yetkili bayan önkayıt işlemi yok falan dedi 3 ünde açılır oda dedi 2. öğretimlerde harçlarını üni nin içindeki ziraat bankasına yatıracaklarmış TC kimlik nolarıyla dedi... başka bilgisi olan varmı forumdan acep?

hangi numara,ben sitede bulamadım

öğrenci işlerini aradık çoğu numara açmadı ya cevap vermedi yada meşgul dü 0242 310 67 07
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Kayıt için ikametgah lazım dimi beyler?

Yok diye biliyorum olsa internet sitesinde yazardı Kayıt için gerekli belgeler şunlar :

1) Diploma
    2) 12 adet fotoğraf
    3) Ferdi Kaza Sigortası Dekontu

Sadece bu 3 ü mü usta? Birde ÖSYS belgesi felan deniliyordu?
  • kazandı belgesini istiyorlar mı?
  • quote:

kazandı belgesini istiyorlar mı?

sitede böyle bişey mi var

• Arkadaşlar kayıt konusunu nasıl halledecez , tam bir muamma oldu artık ön kayıt var mı yok mu anlamadım. Ayrıca öğrenci numarası nasıl alacaz ?
  • ön kayıt yoksa öğrnci no sunu rüyamızda mı görcez.3 ünde gittiğimde kayıt olurken öğrenci no su sorarlarsa vallaha yakaraım bütün antalyayı zaten meyilli yanmaya.
  • aradım ben 2.öğ. dedim harcı nasıl yatıracam öğrenci no suz dedim TC ile parayı yatıracan kampüsün içindeki yere dedi noyu da okulda alacak dedi

beyler sizde arayın şu okulu bakalım ne diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

quote:

kazandı belgesini istiyorlar mı?

sitede böyle bişey mi var

hocam geçen yıl akdenize kayıt yaptıran birisi dedi.zaten sitede olmadığı için sordum
  • benım bidiğime göre kayıtlar baslayınca yani 3ünden itibaren ön kayıtlar da baslıcakmış
  • ferdi kaza sigortasını tc ye gre mi yatıracaz

• al işte bi de ola ola 31. olarak basladm tıpa :D arkadaslar... dier arkadaslarim hep on kayt falan bahsediyor .. hatta yapanlar var .. öğrenci numaralarını ogrendiler.. bu işlemler bizde yok mu ? ben mi cozemedim bu işi? bir de katkı payından bahsedilmekte .. nedir nereye yatrılması gerekir ..?
  • Arkadaşlar kayıt işi nasıl oluyo açıklar mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anılergün

Arkadaşlar kayıt işi nasıl oluyo açıklar mısınız

http://oidb.akdeniz.edu.tr/ogrenci.i29.yeni-kayit-islemleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 29 Ağustos 2012; 23:28:45 >
  • sistemde kayitlimiyiz ? ögrenci sifre temini nasil yapılacak ? sitede belirttigi gibi sifremi giriyorum tc numaramla birlikte .. ancak giriş başarısız uyarısı alıyorum .. :S
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.