Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozyalp

al işte bi de ola ola 31. olarak basladm tıpa :D arkadaslar... dier arkadaslarim hep on kayt falan bahsediyor .. hatta yapanlar var .. öğrenci numaralarını ogrendiler.. bu işlemler bizde yok mu ? ben mi cozemedim bu işi? bir de katkı payından bahsedilmekte .. nedir nereye yatrılması gerekir ..?

harç kalktı,katkı payı olmamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

quote:

al işte bi de ola ola 31. olarak basladm tıpa :D arkadaslar... dier arkadaslarim hep on kayt falan bahsediyor .. hatta yapanlar var .. öğrenci numaralarını ogrendiler.. bu işlemler bizde yok mu ? ben mi cozemedim bu işi? bir de katkı payından bahsedilmekte .. nedir nereye yatrılması gerekir ..?

tsekkrler ugur .. bu arada Kırıkkaleden flanmsn ?
  • yani ön kayıt yok yanlışmıyım
  • quote:

quote:

quote:

tsekkrler ugur .. bu arada Kırıkkaleden flanmsn ?

71 in kırıkkale ile alakası yok,mhp nin 40.yılı +31=71 ordan geliyor.Aslında bu hesabı uğur isminde arkadaş var onun adına aldım,biraz mesaj kasıncada yeni hesap açmadım,ara sıra o girer,sınıfta uğur olmassa şaşırma gerçek uğur ankara dişte.Çakması ise gizlice izliyor olacak seni ;) 228 kişiden biri olacam,tek tek sor,bulursan tavuk döner benden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

Kayıt için ikametgah lazım dimi beyler?

Yok diye biliyorum olsa internet sitesinde yazardı Kayıt için gerekli belgeler şunlar :

1) Diploma
    2) 12 adet fotoğraf
    3) Ferdi Kaza Sigortası Dekontu

Sadece bu 3 ü mü usta? Birde ÖSYS belgesi felan deniliyordu?

Sitede yazmıyo isteselerdi yazardı herhalde.Ben almıycam orda isterlerse artık bi kafeden falan çıkarttırcaz o kadar da zor birşey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

yani ön kayıt yok yanlışmıyım

Ön kayıt vardır olmasa yazmazlardı.Bence 3'ünde başlıycak ille son güne bırakçaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

yani ön kayıt yok yanlışmıyım

Ön kayıt vardır olmasa yazmazlardı.Bence 3'ünde başlıycak ille son güne bırakçaklar

ön kayıt 3.den sonra açılacak birşey sanırım

• ferdi kaza sigortasını yatıran var mı

• Ohoo cok zahmetlisin ... Neyse karsilasrz biyerde elbt. o zaman da taniamam ben; sen ckarablrsn belki..

On kayitlar adndan da anlasilacagi gibi kaytlarn oncesinde yapilmasi gereken kayt donemnde isimizi rahatlatcak seyler diilmi.? Kayt gunu acilinca on kayda ne gerek kalacak zaten 3 unde millet antalya da olr bence
  • quote:

Ohoo cok zahmetlisin ... Neyse karsilasrz biyerde elbt. o zaman da taniamam ben; sen ckarablrsn belki..

On kayitlar adndan da anlasilacagi gibi kaytlarn oncesinde yapilmasi gereken kayt donemnde isimizi rahatlatcak seyler diilmi.? Kayt gunu acilinca on kayda ne gerek kalacak zaten 3 unde millet antalya da olr bence

Bu forumda birinin verdiği telefonu aradım makine mühendisliği felandı sanırım,kadın harç parası yatırdıktan sonra açılır dedi.Bu gün Tıp fakültesi ni aradım orda ise 30 ağustos olduğundan sanırım açan yok,yarın bidaha arayacam,nasıl bişey olduğunu tam öğrenince foruma da yazarım.

• quote:

ferdi kaza sigortasını yatıran var mı

bizim bölümün ingilizce seviyesi b1 yani intermediate olacakmış.diğer bölümlerinki de aynı olur. sınav 12 eylül
  • pre-intermediate galiba
  • Harçlar felan da açıklanmadı daha. Her şey muamma, kafam karıştı anasını satıyım.
  • burada, okuyan tıpçı,makineci,tarihçi.. vardı. belki etraflarından biliyorlardır ingilizce sınavının nasıl olduğunu? soruları bulamazmıyız?listening,speaking gibi bölümleri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: müendis

burada, okuyan tıpçı,makineci,tarihçi.. vardı. belki etraflarından biliyorlardır ingilizce sınavının nasıl olduğunu? soruları bulamazmıyız?listening,speaking gibi bölümleri var mı?

geçen sene baya basitmiş fakat onun öncesinde advense seviyesiymiş

• quote:

Harçlar felan da açıklanmadı daha. Her şey muamma, kafam karıştı anasını satıyım.

harçlar aynı dostum
  • mezun olduğum liseden 2 sene önce tıpa giren bi kız vardı onların girdiği sene çok zormuş hazırlığı geçememiş, 'ama geçen senekilere baktım çocuk oyuncağı' diyor.umarım bu sene de öyle olur yoksa min. 7 sene o sıcağı ve nemi çekmeye hiç niyetim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sister of kiromiro

mezun olduğum liseden 2 sene önce tıpa giren bi kız vardı onların girdiği sene çok zormuş hazırlığı geçememiş, 'ama geçen senekilere baktım çocuk oyuncağı' diyor.umarım bu sene de öyle olur yoksa min. 7 sene o sıcağı ve nemi çekmeye hiç niyetim yok

Antalya mezunu bir doktora sordum,tam 12 yılda bitirmiş.Baya ürküttü beni.Antalyada herkez rehavete kapılıyormuş.Benim bir arkadaş ise muafiyeti geçti 1.Sınıfta kaldı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sister of kiromiro

mezun olduğum liseden 2 sene önce tıpa giren bi kız vardı onların girdiği sene çok zormuş hazırlığı geçememiş, 'ama geçen senekilere baktım çocuk oyuncağı' diyor.umarım bu sene de öyle olur yoksa min. 7 sene o sıcağı ve nemi çekmeye hiç niyetim yok

Antalya mezunu bir doktora sordum,tam 12 yılda bitirmiş.Baya ürküttü beni.Antalyada herkez rehavete kapılıyormuş.Benim bir arkadaş ise muafiyeti geçti 1.Sınıfta kaldı.

yapma ya daha kayıt yaptırmadan korkmak istemiyorum :D neyse pozitif düşünmek lazım belki onlarda bi problem vardır ilk olarak şu muafiyeti bi geçelim de gerisini düşünürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: NOFEARNO

quote:

Harçlar felan da açıklanmadı daha. Her şey muamma, kafam karıştı anasını satıyım.

harçlar aynı dostum

Dönemlik 577 kağıt bayılcaz yani, eyv.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.