Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ön kayıt yapan varmı? yarın sabaha uçağım var hala yapamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antalya da yurtlar 3600-6000 tl arasıymış,diğer şehirlerde daha pahalı mesela ankara 8K-11k arası

• arkadaşlar bilişim teknolojisi sınavına katılacak mısınız?ben zaten geçemeyeceğim için katılmak istemiyorum boşuna bir gün önceden gitmiyim
  • arkadaşlar bilişim teknolojisi sınavına katılacak mısınız?ben zaten geçemeyeceğim için katılmak istemiyorum boşuna bir gün önceden gitmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sister of kiromiro

arkadaşlar bilişim teknolojisi sınavına katılacak mısınız?ben zaten geçemeyeceğim için katılmak istemiyorum boşuna bir gün önceden gitmiyim

tıp için var mı? varsa bile bende giremem sanırım,bileti 11 sabahına aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

quote:

arkadaşlar bilişim teknolojisi sınavına katılacak mısınız?ben zaten geçemeyeceğim için katılmak istemiyorum boşuna bir gün önceden gitmiyim

Ben de yoktur diye düşünmüştüm ama okulun facebook sayfasında sordum biri sadece ing. Muafiyete gireceksin dedi, biri bu sınava girmezsen bilgisayar dersi göreceksin haberin olsun dedi, on kayit sayfasinda da girmek istiyor musunuz diye bir sey var neyse iste ben her halukarda girmeyecegim zaten anlamam web tasarimi, office gibi bolumleri varmis ve baya zormus abimden biliyorum sen beceremezsin dedi

• quote:

imzanı paylaşabilir misin? bu arada bilişim teknolojisi sınavı tıpa özel mi yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spice boy

Hazirlik harci ne kadar bilen varmi ? Alanya isletme fakultesindeyim i.ö 577 hazirlikta ayni mi oluyor

Usta hazırlık okumaya kesin karar verdin yani?
  • quote:

quote:

quote:

Ben de yoktur diye düşünmüştüm ama okulun facebook sayfasında sordum biri sadece ing. Muafiyete gireceksin dedi, biri bu sınava girmezsen bilgisayar dersi göreceksin haberin olsun dedi, on kayit sayfasinda da girmek istiyor musunuz diye bir sey var neyse iste ben her halukarda girmeyecegim zaten anlamam web tasarimi, office gibi bolumleri varmis ve baya zormus abimden biliyorum sen beceremezsin dedi

Bende girmeyeceğim ama benimkisi beceremem diye değil tarihleri bana uymuyo ben 14'ü gibi gitmeyi düşünüyorum 11'i çok erken..

• quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

quote:

quote:

Bende girmeyeceğim ama benimkisi beceremem diye değil tarihleri bana uymuyo ben 14'ü gibi gitmeyi düşünüyorum 11'i çok erken..

Tamamen aynı şeyi düşünüyoruz... Ön kayıt falan yalan, bugün gidip kayıt olmaya çalışan hiç mi olmadı?! 13 bin kişi kazanmış üniversiteyi.. ilk gün inanılmaz yogunluk olur diye Çarşamba sabahı gideceğim ben... Perşembe akşamına kadar da oradayım. Nerede kalacağım beli değil, fakat yukarıda da yazdım. Bir yurt aradı ve beni misafir edebileceklerini söylediler. Hiç kimsenin başına böyle bir şey gelmiyor oluşu beni korkuttu. Numaramı da okuldan aldıklarını söylemişlerdi, halbuki okula ne kayıt oldum ne başka bir şey, numaramı biliyor olabilme ihtimalleri çok düşük.

• uçağa yarım saat var hala ön kayıt yapmadım,Yani direk düz kayıt yapacaz.Bari adını ön kayıt koymasalardı

• quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamen aynı şeyi düşünüyoruz... Ön kayıt falan yalan, bugün gidip kayıt olmaya çalışan hiç mi olmadı?! 13 bin kişi kazanmış üniversiteyi.. ilk gün inanılmaz yogunluk olur diye Çarşamba sabahı gideceğim ben... Perşembe akşamına kadar da oradayım. Nerede kalacağım beli değil, fakat yukarıda da yazdım. Bir yurt aradı ve beni misafir edebileceklerini söylediler. Hiç kimsenin başına böyle bir şey gelmiyor oluşu beni korkuttu. Numaramı da okuldan aldıklarını söylemişlerdi, halbuki okula ne kayıt oldum ne başka bir şey, numaramı biliyor olabilme ihtimalleri çok düşük.

ÖSYM kazandığınız okullara bilgileri gönderiyor. Ayrıca bazı kurumlar ÖSYM'den öğrencilerin belli bilgilerine ulaşabiliyor. Korkmanıza gerek yok. Beni de her gün başka bir yurt arıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

Orijinalden alıntı: spice boy

Hazirlik harci ne kadar bilen varmi ? Alanya isletme fakultesindeyim i.ö 577 hazirlikta ayni mi oluyor

Usta hazırlık okumaya kesin karar verdin yani?

Valla usta turizm okuyoruz hazırlık şart sen bir an önce geçiş yapmayı düşünüyorsun bende istiyorum ama okulu da görmedim eğer o kadar kötü bi yerdeyse direk başlar yıl sonu yatay geçişi düşünebilirim kayıt olmaya gittiğimdeki psikolojiye bağlı artık

• BEYLER ŞU AN ANTALYADAYIM.
    HALA ÖNKAYIT YAPAMAYAN VARSA ŞİFRENİZ ŞU ŞEKİLDE OLACAK:

iSMİNİZİN İLK HARFİ BABANIZIN İSMİNİN İLK HARFİ ANNENİZİN İSMİNİN İLK HARFİ SOYADINIZIN İLK HARFİ VE TC KİMLİK NUMARANIZIN SON RAKAMI. ŞİFRENİZ BUDUR.

ÖNKAYIT SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN:
    http://eogrenci.akdeniz.edu.tr/eAkdenizOgrenciPortali/Default.aspx

Yurt soranlar var ise hala bildiklerimi aktarayım. Sağanak öğrenci yurdu ve Sabit Ünal öğrenci yurdu cemaat yurtlarıdır.
    3500 lira ücretleri var sanırım en uygun.
    Dumlıpınar erkek öğrenci yurdu vardır cemaat değildir 3500tl ye. 700tl nakit geri kalanı 350tl olarak 8 taksit. 2 kişilik 4 kişilik odalardır aynı fiyattır.
    Bunun dışında biraz daha araştırdım. Geneli bu fiyatların üstündedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

BEYLER ŞU AN ANTALYADAYIM.
    HALA ÖNKAYIT YAPAMAYAN VARSA ŞİFRENİZ ŞU ŞEKİLDE OLACAK:

iSMİNİZİN İLK HARFİ BABANIZIN İSMİNİN İLK HARFİ ANNENİZİN İSMİNİN İLK HARFİ SOYADINIZIN İLK HARFİ VE TC KİMLİK NUMARANIZIN SON RAKAMI. ŞİFRENİZ BUDUR.

ÖNKAYIT SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN:
    http://eogrenci.akdeniz.edu.tr/eAkdenizOgrenciPortali/Default.aspx

Yurt soranlar var ise hala bildiklerimi aktarayım. Sağanak öğrenci yurdu ve Sabit Ünal öğrenci yurdu cemaat yurtlarıdır.
    3500 lira ücretleri var sanırım en uygun.
    Dumlıpınar erkek öğrenci yurdu vardır cemaat değildir 3500tl ye. 700tl nakit geri kalanı 350tl olarak 8 taksit. 2 kişilik 4 kişilik odalardır aynı fiyattır.
    Bunun dışında biraz daha araştırdım. Geneli bu fiyatların üstündedir.

"Memleket adresi başarılı bir şekilde kayıt edildi.
    Antalya beyan adresiniz başarılı bir şekilde kayıt edildi.
    Telefon numaranız başarılı bir şekilde kayıt edildi.
    E-posta adresiniz başarılı bir şekilde kayıt edildi."

Antalya beyan adresini antalya merkez olarak seçtim. İstanbul'da yaşıyorum, ne diyebilirdim ki, boş kabul etmiyordu.
    E-posta adresi istemedi benden ve kayıt edidiğini söylüyor.
    Bir de, bilişim ve ingiizce için de sınava girmek isterim dedim. Bu sınavların tarihlerini bilmiyorum. Diğer yandan da hazırık okumak isterim'i seçtim. Şimdi ne olacak:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: banasdde

Ferdi kaza sigortasını bankamatikten yatırabilen oldu mu? Biraz önce sinirden ATM'yi parçalayacaktım

Edit: Kimseden ses çıkmayınca internet bankacılığıyla havale yapıp dekontunu yazdırdım.

Hocam ATM'den ne gibi bir sorun çıktı acaba?

Hesap numarasını girdiğimde bir hane boş kaldı. O olmadan işlem yapayım dedim, yapmadı. Başına sıfır koyarak yazayım diye düşündüm ama risk almak da istemedim, sonuç olarak; işlem ücreti falan vermeden evden havale yaptım. Bugün de kayıt yaptırmaya gittim, sıkıntı yaşamadım

• quote:

quote:

quote:

Ferdi kaza sigortasını bankamatikten yatırabilen oldu mu? Biraz önce sinirden ATM'yi parçalayacaktım

Edit: Kimseden ses çıkmayınca internet bankacılığıyla havale yapıp dekontunu yazdırdım.

Hocam ATM'den ne gibi bir sorun çıktı acaba?

Hesap numarasını girdiğimde bir hane boş kaldı. O olmadan işlem yapayım dedim, yapmadı. Başına sıfır koyarak yazayım diye düşündüm ama risk almak da istemedim, sonuç olarak; işlem ücreti falan vermeden evden havale yaptım. Bugün de kayıt yaptırmaya gittim, sıkıntı yaşamadım

Ön kayıta gerek var mı ?

• Yeni kayıt olan arkadaşlar buradan organize olsak ev,yurt hakkında bilgi alışverişi yapsak fena olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanylmz5775

Yeni kayıt olan arkadaşlar buradan organize olsak ev,yurt hakkında bilgi alışverişi yapsak fena olmaz

BEYLER EVRAKLARI TESLİM ETTİM.
    + KİMLİK FOTOKOPİSİ VE KAZANDI BELGESİ İSTİYORLAR.

ÖN KAYITTA SORUN OLDUĞU İÇİN SONRA YAPILACAKMIŞ.
    ŞUAN HERKES EVRAKLARI TESLİM EDİYOR.
    DOSYALAR DOLDURULUYOR VS.

BNMKİ GÜZEL SANATLAR FAK. VE KISA SÜREDE BİTİRDİM.

Bİ ARKADAŞINKİ FARKLI Bİ BÖLÜMDÜ VE ÖĞRENCİ İŞLERİ KÖTÜYDÜ DOLAYISIYLA ERTESİ GÜN HALLEDEBİLDİ.

BENCE ÖN KAYIT ŞEYSİNE TAKILMADAN BELGELERLE DİREKT FAKÜLTENİZİN ÖĞR. İŞLERİNE GİDİN

• quote:

Orijinalden alıntı: müendis

quote:

Orijinalden alıntı: hakanylmz5775

Yeni kayıt olan arkadaşlar buradan organize olsak ev,yurt hakkında bilgi alışverişi yapsak fena olmaz

BEYLER EVRAKLARI TESLİM ETTİM.
    + KİMLİK FOTOKOPİSİ VE KAZANDI BELGESİ İSTİYORLAR.

ÖN KAYITTA SORUN OLDUĞU İÇİN SONRA YAPILACAKMIŞ.
    ŞUAN HERKES EVRAKLARI TESLİM EDİYOR.
    DOSYALAR DOLDURULUYOR VS.

BNMKİ GÜZEL SANATLAR FAK. VE KISA SÜREDE BİTİRDİM.

Bİ ARKADAŞINKİ FARKLI Bİ BÖLÜMDÜ VE ÖĞRENCİ İŞLERİ KÖTÜYDÜ DOLAYISIYLA ERTESİ GÜN HALLEDEBİLDİ.

BENCE ÖN KAYIT ŞEYSİNE TAKILMADAN BELGELERLE DİREKT FAKÜLTENİZİN ÖĞR. İŞLERİNE GİDİN

2012-2013 eğitim-öğretim yılı öğrenci kayıtları 03.09.2012 tarihinde başlamış olup internet üzerinden yapacağınız "ön kayıt" işlemi kayıt evraklarının teslimi için ön koşul değildir. Kayıt için gerekli evrakları okulunuza teslim edip en geç 07.09.2012 Cuma günü mesai bitimine kadar internet üzerinden ön kayıt yaparak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.