Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: müendis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakanylmz5775

Yeni kayıt olan arkadaşlar buradan organize olsak ev,yurt hakkında bilgi alışverişi yapsak fena olmaz

BEYLER EVRAKLARI TESLİM ETTİM.
    + KİMLİK FOTOKOPİSİ VE KAZANDI BELGESİ İSTİYORLAR.

ÖN KAYITTA SORUN OLDUĞU İÇİN SONRA YAPILACAKMIŞ.
    ŞUAN HERKES EVRAKLARI TESLİM EDİYOR.
    DOSYALAR DOLDURULUYOR VS.

BNMKİ GÜZEL SANATLAR FAK. VE KISA SÜREDE BİTİRDİM.

Bİ ARKADAŞINKİ FARKLI Bİ BÖLÜMDÜ VE ÖĞRENCİ İŞLERİ KÖTÜYDÜ DOLAYISIYLA ERTESİ GÜN HALLEDEBİLDİ.

BENCE ÖN KAYIT ŞEYSİNE TAKILMADAN BELGELERLE DİREKT FAKÜLTENİZİN ÖĞR. İŞLERİNE GİDİN

2012-2013 eğitim-öğretim yılı öğrenci kayıtları 03.09.2012 tarihinde başlamış olup internet üzerinden yapacağınız "ön kayıt" işlemi kayıt evraklarının teslimi için ön koşul değildir. Kayıt için gerekli evrakları okulunuza teslim edip en geç 07.09.2012 Cuma günü mesai bitimine kadar internet üzerinden ön kayıt yaparak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Dostum kısacası yarın kayıda gideceğim ama ön kayıdı yaptırmadan da gidebilirim değil mi sonra yapmak koşuluyla bi de ferdi kaza sigortası zorunlu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Anılergün

quote:

quote:

quote:

Yeni kayıt olan arkadaşlar buradan organize olsak ev,yurt hakkında bilgi alışverişi yapsak fena olmaz

Bİ ARKADAŞINKİ FARKLI Bİ BÖLÜMDÜ VE ÖĞRENCİ İŞLERİ KÖTÜYDÜ DOLAYISIYLA ERTESİ GÜN HALLEDEBİLDİ.

BENCE ÖN KAYIT ŞEYSİNE TAKILMADAN BELGELERLE DİREKT FAKÜLTENİZİN ÖĞR. İŞLERİNE GİDİN

2012-2013 eğitim-öğretim yılı öğrenci kayıtları 03.09.2012 tarihinde başlamış olup internet üzerinden yapacağınız "ön kayıt" işlemi kayıt evraklarının teslimi için ön koşul değildir. Kayıt için gerekli evrakları okulunuza teslim edip en geç 07.09.2012 Cuma günü mesai bitimine kadar internet üzerinden ön kayıt yaparak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Dostum kısacası yarın kayıda gideceğim ama ön kayıdı yaptırmadan da gidebilirim değil mi sonra yapmak koşuluyla bi de ferdi kaza sigortası zorunlu mu

benden istedikleri

diploma
    12 foto 4,5X6 cm
    ferdi kaza sigortası yatırdı fişi
    kazandı belgesi
    kimlik fotokopisi

"""internet üzerinden yapacağınız "ön kayıt" işlemi kayıt evraklarının teslimi için ön koşul değildir. Kayıt için gerekli evrakları okulunuza teslim edip en geç 07.09.2012 Cuma günü mesai bitimine kadar internet üzerinden ön kayıt yaparak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.""" diyor açıklamada.

evet ön kaydı yapmadan okuldaki işlemleri halletsen olur.ama en geç 7sine kdr ön kaydı yaptırmalıyız

• apart oteller yemeksiz halde genellikle 2 kişilik 325-350 arası tek kişilik 465-500 arası.Yemek de akşam yemeği 4 tl felan.Yemekle 2 kişilik yurt 450 tek kişilik 600felan olur 9 aylık toplu anlaşmayın,sorun çıkarsa en fazla depozitonuz yansın,yoksa mahkemeye verip kalan ayları istiyolar,sözleşmeyi iyi okuyun.Bazı oteller kız-erkek karışık,bazıları ayrı.Bu arada cemaat yurdu da hiç ucuz deil,3500,cemaat evine de aylık 300 tl istiyorlar(Şakirt aktiviteleri parası hariç).Kyk da bazı odalar 6 bazıları 3-4 bazıları ise 20 kişilik koğuş muş.Otobüs te pek bi pahalı burda,okula yakın yerde kiralayın.Denize ise gitmek kolay dönmek zor.

düzeltme=imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 4 Eylül 2012; 22:43:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

apart oteller yemeksiz halde genellikle 2 kişilik 325-350 arası tek kişilik 465-500 arası.Yemek de akşam yemeği 4 tl felan.Yemekle 2 kişilik yurt 450 tek kişilik 600felan olur 9 aylık toplu anlaşmayın,sorun çıkarsa en fazla depozitonuz yansın,yoksa mahkemeye verip kalan ayları istiyolar,sözleşmeyi iyi okuyun.Bazı oteller kız-erkek karışık,bazıları ayrı.Bu arada cemaat yurdu da hiç ucuz deil,3500,cemaat evine de aylık 300 tl istiyorlar(Şakirt aktiviteleri parası hariç).Kyk da bazı odalar 6 bazıları 3-4 bazıları ise 20 kişilik koğuş muş.Otobüs te pek bi pahalı burda,okula yakın yerde kiralayın.Denize ise gitmek kolay dönmek zor.

düzeltme=imla

tanıdığı olan eve çıksın.
    yedek kısa zmnda gelcekse otelde kalsın.
    yurt kısa sürede gelmeyecekse özel yurt,cemaat,apart düşünülebilir.
    bn günde minimum 2 defa otobüse bincem.sanırım 1,75.aylık 100lira yapar.yani meltem üst geçiti taraflarında ev bulursanız aynı hesaba gelebilir.
    üni. merkezi bi yerde aslında ama şehir merkezine yine otobüsle gidin, ev konum önceliğinizi siz belirleyin..
    haa bir de boşverin denizi..bu saatten sonra eylülde denize girip napıcanz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anılergün

quote:

quote:

quote:

benden istedikleri

diploma
    12 foto 4,5X6 cm
    ferdi kaza sigortası yatırdı fişi
    kazandı belgesi
    kimlik fotokopisi

"""internet üzerinden yapacağınız "ön kayıt" işlemi kayıt evraklarının teslimi için ön koşul değildir. Kayıt için gerekli evrakları okulunuza teslim edip en geç 07.09.2012 Cuma günü mesai bitimine kadar internet üzerinden ön kayıt yaparak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.""" diyor açıklamada.

evet ön kaydı yapmadan okuldaki işlemleri halletsen olur.ama en geç 7sine kdr ön kaydı yaptırmalıyız

Teşekkür ederim dostum diploma aslını götürmek koşuluyla fotokopisini üniversite onaylayıp alabiliyor diye bir şey duymuştum bu konuda bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar ?

• Ben kayıt için ilk gün üniversiteye gittiğimde nette ön kayıt işlemi yapılamıyordu. yani ön kayıt işlemini en son olarakta yapsanız bir şey değişmez. 10 tl ücreti yatırmadan kayıt alınmyor fakat üni. içerisinde girişte iş bankası mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

Ben kayıt için ilk gün üniversiteye gittiğimde nette ön kayıt işlemi yapılamıyordu. yani ön kayıt işlemini en son olarakta yapsanız bir şey değişmez. 10 tl ücreti yatırmadan kayıt alınmyor fakat üni. içerisinde girişte iş bankası mevcut.

ön kayıt şu anda yapılıyor mu?
  • GAZİPAŞA M. RAHMİ BÜYÜKBALLI MESLEK YÜKSEKOKULU
    TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ

Bu sene kayıt olup okula gitmeyeceğim. Seneye daha iyi bi yer kazanamassam buraya devam edeceğim. Bu arada abilerden beni aradılar 1 2 sefer geldiğinizde haber verin kalacak yer bulmada ve kayıt yapmada yardımcı olalım dediler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 5 Eylül 2012; 5:58:41 >
  • http://ydy.akdeniz.edu.tr/tr.i395.yabanci-dil-duzey-belirleme-ve-yeterlilik-sinavi-hazirlik-

2012-2013 Akademik Yılı Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Yeterlilik Sınavı BAŞVURU Duyurusu

(Yabancı Dil İngilizce/ Almanca/ Fransızca Hazırlık Programı)

Başvuru tarihleri: 03-09 Eylül 2012

Sınav Tarihi: 12 Eylül 2012 saat 10:00

Not: Yeni Kayıt olan öğrencilerin kayıt sırasında yapmış oldukları başvurular dikkate alınacaktır. Aşağıdaki formu doldurmalarına gerek yoktur.

2011 ve öncesi kayıtlı öğrencilerin Yabancı Dil Düzey Belirleme ve Yeterlilik Sınavı Başvurusu için tıklayınız.

NOT: Adayların sınava gireceği salonlar 11 Eylül 2012 tarihinde web sayfamızda duyurulacak ve Yabancı Diller Yüksekokulu duyuru panolarına asılacaktır.

muafiyet sınavı başvurusunu ön kayıttamı belirtcez?*****

• quote:

quote:

apart oteller yemeksiz halde genellikle 2 kişilik 325-350 arası tek kişilik 465-500 arası.Yemek de akşam yemeği 4 tl felan.Yemekle 2 kişilik yurt 450 tek kişilik 600felan olur 9 aylık toplu anlaşmayın,sorun çıkarsa en fazla depozitonuz yansın,yoksa mahkemeye verip kalan ayları istiyolar,sözleşmeyi iyi okuyun.Bazı oteller kız-erkek karışık,bazıları ayrı.Bu arada cemaat yurdu da hiç ucuz deil,3500,cemaat evine de aylık 300 tl istiyorlar(Şakirt aktiviteleri parası hariç).Kyk da bazı odalar 6 bazıları 3-4 bazıları ise 20 kişilik koğuş muş.Otobüs te pek bi pahalı burda,okula yakın yerde kiralayın.Denize ise gitmek kolay dönmek zor.

düzeltme=imla

bn günde minimum 2 defa otobüse bincem.sanırım 1,75.aylık 100lira yapar.yani meltem üst geçiti taraflarında ev bulursanız aynı hesaba gelebilir.
    üni. merkezi bi yerde aslında ama şehir merkezine yine otobüsle gidin, ev konum önceliğinizi siz belirleyin..

Otobüs öğrenciye 50 kuruş diye duymuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

Ben kayıt için ilk gün üniversiteye gittiğimde nette ön kayıt işlemi yapılamıyordu. yani ön kayıt işlemini en son olarakta yapsanız bir şey değişmez. 10 tl ücreti yatırmadan kayıt alınmyor fakat üni. içerisinde girişte iş bankası mevcut.

Ana kampüsten misin ?
  • quote:

quote:

quote:

düzeltme=imla

Otobüs öğrenciye 50 kuruş diye duymuştum

öğrenci kartı alırsan 95kr yoksa 1.75 :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alırız kartımızı :)
  • kartı öğrenci işlerinden alın

• Beyler ön kayıtta kimlik bilgilerim bölümüne yazı yazamıyorum doldurulmuyor onu nasıl yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

Beyler ön kayıtta kimlik bilgilerim bölümüne yazı yazamıyorum doldurulmuyor onu nasıl yaptınız?

son yere yazı yazılmıyor

• quote:

quote:

Beyler ön kayıtta kimlik bilgilerim bölümüne yazı yazamıyorum doldurulmuyor onu nasıl yaptınız?

son yere yazı yazılmıyor

üstteki mesajımı okusanızya. Muafiyet sınavı başvurularını ön kayıtta mı belırtıcez?

• quote:

quote:

quote:

son yere yazı yazılmıyor

üstteki mesajımı okusanızya. Muafiyet sınavı başvurularını ön kayıtta mı belırtıcez?

ön kayıtta öyle bir yer var.Ben hazırlık istemiyorum,muafiyet sınavına girmek istiyorum dedim.

• Arkadaşlar zaten panik biriyimdir iyice panik olmaya başladım bugün harcımı yatırdım ama önkayıt yapamıyorum hata alıyorum
  • harç dekont numarası istiyo bu.. ben dekontu verdim ya okula
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.