Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baranselona

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

ben yaptım ders kayıtlarını ama 29 da kaldı kredi 1 ders daha seçmem gerekliymiş... seçmeli derslerdede saatler belli değil bekleyeceğim bakalım... ne olur ne olmaz diyede raporu aldım

Şubeleri ne yaptın?

akdeniz uni sitesine giriyosunuz fakultenizi seciyosunuz. ordanda acıklanmıssa ders programınıza bakıyosunuz orda subeler kodları falan yazıyor ona gore seciyosunuz... yani ders programı bi sekmede kayıt bolumu bi sekmede oluyor. dersleri ve subelerle kodları kontrol ederek kayıdı yapıyosunuz... ben oyle yaptım... zaten ekle kaldır butonuda var sonradan hataları telafi edebiliyosunuz...

Fakültemizi nereden seçiyoruz? Kodlar felan bir şey anlamadım açıkçası. Dönem 1,3,5,7 var hepsini mi işaretleyeceğiz? Şu şube olayını çözüp halletsem artık.
    Bu arada ders programı kısmı boş, açıklanmamış sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insurrection -- 10 Eylül 2012; 1:14:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben yaptım ders kayıtlarını ama 29 da kaldı kredi 1 ders daha seçmem gerekliymiş... seçmeli derslerdede saatler belli değil bekleyeceğim bakalım... ne olur ne olmaz diyede raporu aldım

Şubeleri ne yaptın?

akdeniz uni sitesine giriyosunuz fakultenizi seciyosunuz. ordanda acıklanmıssa ders programınıza bakıyosunuz orda subeler kodları falan yazıyor ona gore seciyosunuz... yani ders programı bi sekmede kayıt bolumu bi sekmede oluyor. dersleri ve subelerle kodları kontrol ederek kayıdı yapıyosunuz... ben oyle yaptım... zaten ekle kaldır butonuda var sonradan hataları telafi edebiliyosunuz...

Fakültemizi nereden seçiyoruz? Kodlar felan bir şey anlamadım açıkçası. Dönem 1,3,5,7 var hepsini mi işaretleyeceğiz? Şu şube olayını çözüp halletsem artık.
    Bu arada ders programı kısmı boş, açıklanmamış sanırım.

fakulteyi sitenin ana sayfasından akademik birimlerden seciyosunuz... orada acıklanmıssa ders programı var. kodlar ve subeler ise ders programındaki derslerin altlarında yazıyor.

e ogrenciden ders kayıt bolumune girdikten sonra. ders programında yazan dersin kodlarına bakarak ders secin...

orn. ders programında p.tesi 15.30 da 10. subede 103mtf kodlu turk dili varsa. siz ders secme bolumunden turk dilini seciyosunuz gelen ekrandan da ders programında yazan 10. sube ve 103mtf kodu aynı olanı isaretliyosunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranselona -- 10 Eylül 2012; 3:00:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: müendis

quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ders kayıtlarını nasıl yaptın,daha hazırlığı gececek miyiz o bile belli deil

sitede ders kaydı diye bildirim yayınladılar o_O orada anlatılıyor ama kısacası.

-fakultenizi seciyosunuz ordan ders programınızı bi sekmede acık tutuyosunuz

-sonra eakdenizogrenciden giris yapıyosunuz direk ders kayıt sayfası acılıyor

-diger sekmedeki ders programından subeleri ve kodları ogrenerek ders kayıtlarını teker teker yapıyosunuz

ben son sınıf akdeniz uni de okuyan kuzenimle boyle yaptım bi yanlıslık yaptıysamda birisi bilgilendirirse sevinirim...

eöğrenciden sonra bende boş bir sayfa açılıyor

bilemiyorum hocem eöğrenciye hertürlü girmesi gerektir heralde... yoksa başka tarayıcıları deneyin yada başka bilgisayardan falan deneyin isterseniz.

ön kayıtta felan yaptım hata ders seçiminde,Hem telden hem pc den denedim olmuyor

http://eogrenci.akdeniz.edu.tr/eAkdenizOgrenciPortali/KayitYenileme/KayitYenileme.aspx

bu bağlantı açılmıyor otomasyona girince?

bende de açılmıyor.

sistemde bi sıkıntı var demekki ben verdiginiz linkten yaptım tum islemleri... zaten okulun int. sitesi biraz garip...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: müendis

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ders kayıtlarını nasıl yaptın,daha hazırlığı gececek miyiz o bile belli deil

sitede ders kaydı diye bildirim yayınladılar o_O orada anlatılıyor ama kısacası.

-fakultenizi seciyosunuz ordan ders programınızı bi sekmede acık tutuyosunuz

-sonra eakdenizogrenciden giris yapıyosunuz direk ders kayıt sayfası acılıyor

-diger sekmedeki ders programından subeleri ve kodları ogrenerek ders kayıtlarını teker teker yapıyosunuz

ben son sınıf akdeniz uni de okuyan kuzenimle boyle yaptım bi yanlıslık yaptıysamda birisi bilgilendirirse sevinirim...

eöğrenciden sonra bende boş bir sayfa açılıyor

bilemiyorum hocem eöğrenciye hertürlü girmesi gerektir heralde... yoksa başka tarayıcıları deneyin yada başka bilgisayardan falan deneyin isterseniz.

ön kayıtta felan yaptım hata ders seçiminde,Hem telden hem pc den denedim olmuyor

http://eogrenci.akdeniz.edu.tr/eAkdenizOgrenciPortali/KayitYenileme/KayitYenileme.aspx

bu bağlantı açılmıyor otomasyona girince?

bende de açılmıyor.

sistemde bi sıkıntı var demekki ben verdiginiz linkten yaptım tum islemleri... zaten okulun int. sitesi biraz garip...

kayıt yenileme bölümü gelmiş şimdi.

tıklayınca açılmıyor.sizde nasıl?

• bende dun aksam 21.00 den beri her girdigimde acılıyor... telefondanda laptop tanda girebiliyorum...

• Tıp fakültesi için ders kaydı yok henüz,Bilgisayar sınavı diğer fakültelerden farklı olarak 14 ündeydi sanırım.12 Sindede muafiyet sınavı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadir17

teşekkürler. 18 eylüle ucak biletimi aldım 12 eylülde hazırlık sınavı var girmesem sıkıntı olmaz heralde?

Hazirlik sinavina girince ne girmeyince ne oluyor acaba ? 12si icinde git gel bende yapmak istemiyorum

• -Plaja 3 dakikalık yurume mesafesinde, kampuse otobusle 4-5 dakikalık mesafede,havuzlu,klimalı,tv,banyo,sınırsız internet,kahvaltı,akşam yemeği,çamaşır,utu,oda temizliği fiyata dahil olani 3 kişilik otel odası kiraladık. Şu an iki kişiyiz bir kişiye daha ihtiyacımız var. Her şey dahil fiyatı piyasaya göre iyi diyebilirim. İlgilenenlere özelden detaylı bilgi vereceğim-
  • quote:

Orijinalden alıntı: smelyi

-Plaja 3 dakikalık yurume mesafesinde, kampuse otobusle 4-5 dakikalık mesafede,havuzlu,klimalı,tv,banyo,sınırsız internet,kahvaltı,akşam yemeği,çamaşır,utu,oda temizliği fiyata dahil olani 3 kişilik otel odası kiraladık. Şu an iki kişiyiz bir kişiye daha ihtiyacımız var. Her şey dahil fiyatı piyasaya göre iyi diyebilirim. İlgilenenlere özelden detaylı bilgi vereceğim-

hocam otel konusunda bikaç detay verebilirmisin... bende yurtta 1550. yedekteyim ve otel gibi biryer arıyorum...
  • Aktif dönemde seçtiğiniz derslerdir.
    D. K.
    Ders Adı
    Ders Id
    Şube No
    Teori
    Uygulama
    Kredi
    Durum
    #
    #
    UTİ101 İKTİSADA GİRİŞ 1 11280 - 3 0 4 İlk Defa Şube Seç Çıkar
    YBD101 İngilizce I 9612 - 2 0 4 İlk Defa Şube Seç Çıkar
    YVO101 İşletme Bilimine Giriş 11284 - 3 0 6 İlk Defa Şube Seç Çıkar
    ÜYP101 Matematik 11285 - 3 0 4 İlk Defa Şube Seç Çıkar
    MVF101 Muhasebe I 11287 - 3 0 6 İlk Defa Şube Seç Çıkar
    TDB101 Türk Dili 1 220 - 2 0 2 İlk Defa Şube Seç Çıkar
    SBE147 Spor Kültürü 11148 - 2 0 2 İlk Defa Şube Seç Çıkar
    ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 11350 - 2 0 2 İlk Defa Şube Seç Çıkar

Devamsızlık ve ilk kez alınan derslerin AKTS toplamı: 30

Dersleri seçtimde nasıl onaylatacam başka birşey yapmam lazımmı ?
  • Ben gittiğimde yurtta bize misafir öğrenci için bir dilekçe doldurdular da bunların sonuçlarını nasıl öğrenicez onu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

Ben gittiğimde yurtta bize misafir öğrenci için bir dilekçe doldurdular da bunların sonuçlarını nasıl öğrenicez onu bilmiyorum

bana 17 sinde liste asılacak dedi.. yurdun girişine falandı heralde öyle hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyoda olabilirim tarihi arayıp sorun yurdu isterseniz..
  • Bu lanet olası turizm işletmeciliğinin katalogunda bir şey yazmıyor şubeleri ne seçeceğimi bilmiyorum. Aynı saate 3 ders geldi mesela. Sinirden çıldırdım artık bu okulda okusam ne okumasam ne Allah aşkına, yazdığım güne...
  • quote:

quote:

Ben gittiğimde yurtta bize misafir öğrenci için bir dilekçe doldurdular da bunların sonuçlarını nasıl öğrenicez onu bilmiyorum

bana 17 sinde liste asılacak dedi.. yurdun girişine falandı heralde öyle hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyoda olabilirim tarihi arayıp sorun yurdu isterseniz..

Arkadaşa sordum oda 17 sinde dedi

• Arkadaşlar ders seçiminde çoğunlukla aynı saatlere denk geliyor. Farklı günlerde olacağı için sorun olmaz değil mi? Taklaya gelmeyelim. Ne zamana kadar değiştirebiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

Arkadaşlar ders seçiminde çoğunlukla aynı saatlere denk geliyor. Farklı günlerde olacağı için sorun olmaz değil mi? Taklaya gelmeyelim. Ne zamana kadar değiştirebiliyoruz?

Lise gibi düşün doğal olarak ders saatlerin hergün aynı saatlerde olur ayrı günlerdeyse sorun olmaz yani Bu arada arkadaşlar kaçına kadar ders kaydı yapabiliyoruz?Bide ben ingilizce muafiyet sınavına giricem ama ders kaydında ingilizceyi de seçicem mi sonuç olarak geçememe ihtimalim de var

• biri yeni kayıt olanlara bi resimli anlatım yapsa tadından yenmez..
  • Şehir hakkında herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

Arkadaşlar ders seçiminde çoğunlukla aynı saatlere denk geliyor. Farklı günlerde olacağı için sorun olmaz değil mi? Taklaya gelmeyelim. Ne zamana kadar değiştirebiliyoruz?

Lise gibi düşün doğal olarak ders saatlerin hergün aynı saatlerde olur ayrı günlerdeyse sorun olmaz yani Bu arada arkadaşlar kaçına kadar ders kaydı yapabiliyoruz?Bide ben ingilizce muafiyet sınavına giricem ama ders kaydında ingilizceyi de seçicem mi sonuç olarak geçememe ihtimalim de var

DERS BIRAKMA VE DERS EKLEME TARİHLERİ: 17-21 EYLÜL 2012

İyi de ben hazırlık okumayı düşünüyorum yinede ders seçmem gerektiğini söylediler. Orada da bir karışıklık var. Taklaya geldikte haberimiz yok gibime geliyor :S
    Devlet yurdu hariç apart, yurt, vb.., yer bulan var mı? Sorularım olacak.

• Arkadaşlar şu ders kaydını nasıl yapacağız biri anlatsın gözünüzün yağını yiyeyim ha
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.