Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı diller yüksek okulu tam olarak nerede acaba? Kampüsün içine giren otobüslerde hangi durakta inmeliyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Beyler düzey belirleme sınavında yerlerimiz ne zaman belli olacak yav :/

saat 15den sonra panoya asacaklarmış

sitede salonlar.. Seklinde pdf yüklemişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADASLAR AMELİYAT OLACAGIM GÜN ALMAM LAZIM SÖMESTR TATİLİ NE ZAMAN VE KAÇ GÜN ? ALLAH RIZASINA NAİL OLMAK İÇİN YARDIMCI OLUN.

http://oidb.akdeniz.edu.tr/akademik-takvim

AKADEMİK TAKVİMDEN BAKILACAKMIS ANCAK BEN BİRŞEY ANLAMADIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suç.ve.ceza -- 11 Eylül 2012; 19:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Fidanboy

ARKADASLAR AMELİYAT OLACAGIM GÜN ALMAM LAZIM SÖMESTR TATİLİ NE ZAMAN VE KAÇ GÜN ? ALLAH RIZASINA NAİL OLMAK İÇİN YARDIMCI OLUN.

hocam bn de bir şey çıkaramadım.. okulu bi ara kesin bilgi alırsın..
  • Arkadaşlar yarın sınava girecekler için sınav yerleri belli olmuş, yabancı diller fakültesinin sitesinden bakarsınız. Ben yola çıkıyorum yavaştan hepimiz maceraya başlıyoruz :)) herkese mutluluklar dilerim!
  • Arkadaşlar şubeler hakkında bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

Arkadaşlar şubeler hakkında bir bilgisi olan var mı?

karışık ya ders programında 73. şube yazıyor ders seçiminde 73 yok fakat 72. bütün kodları saati herşeyi 73 ile aynı
  • Beyler yok mu turizm işletmeciliği 2. öğretim olan?? Yahu bu şubelerde neyi işaretleyeceğim ben? 1,2,3,4??
    Lanet olası bi katalog yayınlamışlar bir şey yazdığı yok içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Beyler yok mu turizm işletmeciliği 2. öğretim olan?? Yahu bu şubelerde neyi işaretleyeceğim ben? 1,2,3,4??

Şubeler için beklemedeyiz her zamanki gibi Bende de aynı sorun var ama benim durum daha karışık 1,2,3,4,5......20'ye kadar gidiyo şubeler Birinde yine daha şube bile oluşturulmamış

• quote:

quote:

Beyler yok mu turizm işletmeciliği 2. öğretim olan?? Yahu bu şubelerde neyi işaretleyeceğim ben? 1,2,3,4??

Şubeler için beklemedeyiz her zamanki gibi Bende de aynı sorun var ama benim durum daha karışık 1,2,3,4,5......20'ye kadar gidiyo şubeler Birinde yine daha şube bile oluşturulmamış

Kafayı sıyırmak üzereyim desem yeridir. Rastgele seçiyim dedim derslerin bitiş saati 19.30 oldu ayrıca aynı saate 3 ders geldi vs vs. Bu gidişle ders kaydı felan yapamayacağız heralde.. Sanki oxford a geldik la bu kadar uğraştırıyorlar.
    (i.ö)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Arkadaşlar yarın sınava girecekler için sınav yerleri belli olmuş, yabancı diller fakültesinin sitesinden bakarsınız. Ben yola çıkıyorum yavaştan hepimiz maceraya başlıyoruz :)) herkese mutluluklar dilerim!

kalem,silgi versinler
  • quote:

quote:

quote:

Kafayı sıyırmak üzereyim desem yeridir. Rastgele seçiyim dedim derslerin bitiş saati 19.30 oldu ayrıca aynı saate 3 ders geldi vs vs. Bu gidişle ders kaydı felan yapamayacağız heralde.. Sanki oxford a geldik la bu kadar uğraştırıyorlar.
    (i.ö)

Ben beklemekten yanayım rastgele seçince işler daha çok karışıyo..Bence henüz sistemi yapamadılar düzelttikleri zaman biz dersi seçtiğimizde bizde yalnızca 1 şube göstericek aslında çok basit işi karışık yapan programı henüz ayarlayamamaları..Daha öncede dedim bizim üniversitenin öğrenci işleri falan çok kötü umarım diğer departmanları da bunlar kadar kötü değildir yoksa yandık tek artısı şehir

• quote:

ARKADASLAR AMELİYAT OLACAGIM GÜN ALMAM LAZIM SÖMESTR TATİLİ NE ZAMAN VE KAÇ GÜN ? ALLAH RIZASINA NAİL OLMAK İÇİN YARDIMCI OLUN.

up
  • quote:

Akademik takvime göre ders 1. yarıyıl 28 Aralık 2012'de sona eriyor.2.yarıyıl ise 11 Şubat 2013'te başlıyor.Buna göre ocak ayının ilk haftasına ameliyat tarihi almanı tavsiye ederim.Tabi ben akademik takvimin yalancısıyım bir hata olursa onların suçu Yaklaşık 40-45 gün tatil var bana çok gibi geldi pek inanamadım.Normalde 1 ay kadar biliyodum..

• quote:

quote:

up

Yarıyıllık veyahut yıllık nasılsa dersleriniz ona göre yarılyıl sonu sınav bitiş tarihi ile ikinci dönem ders başlangıç tarihi arası tatil oluyor işte.

• Şimdi İngilizce şube yokmuş 29 kredi gözüküyor başka bir derste almak istemiyorum gerek yok sanırım? Sadece zorunlu dersleri pickledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

amk zor sormuşlar muafiyet sınavını hemde geçme notu 70.

Hadi ya bende zorunlu ders kaldırma sınavına giricektim 19'undaki inşallah o zor olmaz yada hiç girmesem mi acaba
  • Yeterlilik sınavı nasıldı beyler?? Ben girmedim. Bu arada yabancı dil şubeleri de belli olmuş;http://ydy.akdeniz.edu.tr/_dinamik/69/913.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

Yeterlilik sınavı nasıldı beyler?? Ben girmedim. Bu arada yabancı dil şubeleri de belli olmuş;http://ydy.akdeniz.edu.tr/_dinamik/69/913.pdf

Belli olmuş olmasına da ben dersi seçtiğimde yine seçtiğiniz dersin şubesi oluşturulmamıştır diyo
  • muafiyet sınavı upper seviyesiydi.If clause type 3 felan sormuşlar.70 almak bence zor o sınavdan,sağlam gramer gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.