Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seninle aynı durumda sayılırız.
    Sen direkt ders seçimi mi yapacaksın?
  • Bende bu sene yatay geçiş için Hem Selçuk Hemde Akdeniz'e başvurdum.Resmi olmayan sonuçlara göre her ikisinede başvurum kabul olmuş.Ama hangisine gideyim bi türlü karar veremedim :(

Antalya olanlar bi yardımcı olursa çok süper olur; mesela ben bu ders geçme sistemlerinden hiç bişey anlamadım biri açıklama yapabilir mi? (Bölüm Ziraat Müh.)

*Hayat pahalılığı nasıl? Öğrenciyiz sonuçta hani :)
    *Ulaşım nasıl?Tramvay var mı? Selçuk ta varmış

Lütfen bi el atın şu işe, yardımcı olun (3 sınıfa geçtim bu sene)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

oxford fatihi olan ben 3 soru ile geçmişim ozyalp de 82 ile geçmiş,Gerçi yarıdan fazlası kalmış,@müendis @sisterkiromiro @cumhuriyet sizin durum nasıl

Sonuçlara nerden bakıyoruz hocam?

@CüNeYt788

görmedim hocam valla...

Olsun yinede sağol hocam herhalde 17'sinde belli olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

@uğur71;
    Seninle aynı durumda sayılırız.
    Sen direkt ders seçimi mi yapacaksın?

bizim bölümde ders seçimi yok diye biliyorum,açıkçası pek de bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım, sağol.
    Mühendisler varsa onları bekleyeceğim galiba...
  • quote:

oxford fatihi olan ben 3 soru ile geçmişim ozyalp de 82 ile geçmiş,Gerçi yarıdan fazlası kalmış,@müendis @sisterkiromiro @cumhuriyet sizin durum nasıl

81 almışım. oh iyi valla
  • Harçlar ile ilgili aklımı kurcalayan şeyler var buraya da sorayım dedim ; örgün öğretim de okuyorum,öğrenime devam ediyorum.Sadece 10 tl sigorta ücreti ödedim, başka ücret yatırılacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sister of kiromiro

quote:

81 almışım. oh iyi valla

yarın saat 9 da bilgisayar sınavı var

• quote:

quote:

quote:

81 almışım. oh iyi valla

ben de tıp fakültesine gidiyorum hazırlığı atladım bilgisayar sınavının sınıflarına nerden bakılıyo acaba?

Bu arada artislik gibi olmasın ama çıkmış sorular üniversitede vardı hazırlık sınavının çözseydiniz çok rahat geçerdiniz.Puanım 96

• quote:

Orijinalden alıntı: laptoprecai

quote:

quote:

quote:

81 almışım. oh iyi valla

ben de tıp fakültesine gidiyorum hazırlığı atladım bilgisayar sınavının sınıflarına nerden bakılıyo acaba?

Bu arada artislik gibi olmasın ama çıkmış sorular üniversitede vardı hazırlık sınavının çözseydiniz çok rahat geçerdiniz.Puanım 96

sabah gel biz yönlediriz dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Harçlar ile ilgili aklımı kurcalayan şeyler var buraya da sorayım dedim ; örgün öğretim de okuyorum,öğrenime devam ediyorum.Sadece 10 tl sigorta ücreti ödedim, başka ücret yatırılacak mı ?

ortada acayip bir yasa var,Örgün olmayandan,uzatandan,ceza alandan vs... para istiyorlar.Öğrenci işlerine sor en iyisi.

• açıklama yapmışlar ama yine kafa karışıyor...

ÖĞRENCİ KATKI PAYI ÖDEMEYECEK OLANLAR

2012-2013 Öğretim yılında Üniversitemize yeni kayıt hakkı kazanan birinci öğretim programı öğrencileri ile öğrenimine normal öğrenim süresi içinde devam etmekte olan birinci öğretim programı öğrencileri katkı payı ödemeyeceklerdir.

ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEYECEK OLANLAR

İkinci Öğretim (İ.Ö) programları ve uzaktan eğitim programları 2012-2013 öğretim yılında yeni kayıt hakkı kazanan ve hala öğrenimine devam etmekte olan tüm öğrenciler öğrenim ücretlerini ödeyeceklerdir

Şimdi son açıklamada ...eğtim programların'dan sonra "," gelse idi sanırım ödeyecektik.. Ama "," gelmediği için 2012-13 yılı ve devam etmekte olan uzaktan eğitim öğrencilerinden bahsediyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 13 Eylül 2012; 20:41:51 >

• quote:

quote:

quote:

81 almışım. oh iyi valla

hadiiiiiiiiiiii hiç canım istemiyor gitmek ama neyse :/ peki nerde olacakmış biliyor musun kayıt olduğumuz binaya mı gideceğiz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

81 almışım. oh iyi valla

hadiiiiiiiiiiii hiç canım istemiyor gitmek ama neyse :/ peki nerde olacakmış biliyor musun kayıt olduğumuz binaya mı gideceğiz?

ben tıp fakültesini aradım,sabah gel yönlendiriz dediler,hiç biyerde yazmıyor dedim,akademik takvimde yazıyor dedi.Telefonda geçen konuşma bu

• 3 gün daha var derslere,antalyada yapılacak ne var.Denize girmekten ve yatmaktan başka.Sırf sıkıntıdan yürüyerek kültür mahallesinin ordan plaja,ordan çarşıya,çarşıdan devlet hastanesine,ordan üniversite hastanesine ordan kültür mahallesindeki öğretmen evine,ordan 5m migrosa sonra yeniden öğretmen evinin oraya gittim.Koskoca antalyada yapacak şey bulamıyorum.Akvaryum mu ney açılmış nerde bilen varmı?

• mühendizler nerdesiniz biz napacaz özellikle makineciler hazırlık da almanca :) sıkıntı büyük

edit. beyler bayanlar bu arada ders seçim işini naptınız ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastObserver -- 14 Eylül 2012; 0:32:24 >
  • bizim dersler ztn internette gözükmüyodu 17 sinde okuldan yapcakmışız sürekli bi karmaşa devam ediyo
  • quote:

3 gün daha var derslere,antalyada yapılacak ne var.Denize girmekten ve yatmaktan başka.Sırf sıkıntıdan yürüyerek kültür mahallesinin ordan plaja,ordan çarşıya,çarşıdan devlet hastanesine,ordan üniversite hastanesine ordan kültür mahallesindeki öğretmen evine,ordan 5m migrosa sonra yeniden öğretmen evinin oraya gittim.Koskoca antalyada yapacak şey bulamıyorum.Akvaryum mu ney açılmış nerde bilen varmı?

tam antalyalı olmuşsun sen.okul başlayınca gidip gezmek öğrenmek fln zor olucak en iyisini yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptoprecai

quote:

quote:

quote:

81 almışım. oh iyi valla

kelime bilgisi olmadan da zor olurdu. o kdr salladım geçemedim :D
    güzel sanatlar fak.tan 27kişi kalmış 4kişi geçmiş artık bunun ne kadarı bu yıl kazandı ve mimarlık bilmiyorum ama geçen 4kişi var.tabi geçme puanı 70 ise

• quote:

Orijinalden alıntı: mix...

quote:

3 gün daha var derslere,antalyada yapılacak ne var.Denize girmekten ve yatmaktan başka.Sırf sıkıntıdan yürüyerek kültür mahallesinin ordan plaja,ordan çarşıya,çarşıdan devlet hastanesine,ordan üniversite hastanesine ordan kültür mahallesindeki öğretmen evine,ordan 5m migrosa sonra yeniden öğretmen evinin oraya gittim.Koskoca antalyada yapacak şey bulamıyorum.Akvaryum mu ney açılmış nerde bilen varmı?

tam antalyalı olmuşsun sen.okul başlayınca gidip gezmek öğrenmek fln zor olucak en iyisini yapmışsın

güllük, kaleiçi, şarampol, terracity buralara da git 5m migrosun ilerisinde minicitynin yanında olması lazım akvaryum..

her yere git ama varsaka gitme

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.