Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: müendis

quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

3 gün daha var derslere,antalyada yapılacak ne var.Denize girmekten ve yatmaktan başka.Sırf sıkıntıdan yürüyerek kültür mahallesinin ordan plaja,ordan çarşıya,çarşıdan devlet hastanesine,ordan üniversite hastanesine ordan kültür mahallesindeki öğretmen evine,ordan 5m migrosa sonra yeniden öğretmen evinin oraya gittim.Koskoca antalyada yapacak şey bulamıyorum.Akvaryum mu ney açılmış nerde bilen varmı?

Akvaryum, Konyaaltı plajının Dumlupınar Bulvarı girişinde.
    Dumlupınar girişinden plaja iniyorsan muhakkak görmüşsündür.
    Bu arada giriş 30 lira falanmış.

balık görmeye 30 lira

30 tl ye yerim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

pazartesi dersler saat kaçta,ve nerde olacak

bilen yok mu??

• quote:

quote:

pazartesi dersler saat kaçta,ve nerde olacak

bilen yok mu??

aynen yav napacaz :S heralde yabancı dil yüksekokulunda olcak hazırlık dersleri
  • tıp fakültesi için bu pazartesi 8.30 Da ders

• akdenizliler bol para biriktirin mekanlara girişler pahalanmış :)

• quote:

tıp fakültesi için bu pazartesi 8.30 Da ders

son günlerde eAkdeniz'e girdin mi benim ve bir kaç kızın daha girdiğimizde pasif durumdasınız falan gibi bir uyarı veriyor senin de öyle mi? ben daha okuldan ders seçmediğimiz için falandır diye düşündüm ama.
  • bende de öyle sanırım öğrenci işlerine gidip veya arayıp aktive etmemiz gerekiyor.
  • Seçmeli ders güç geliştirme seçtim şimdi listede yok nasıl kaldırıp ekleyeceğim... ayrıca 3 gün önce bende 73. şube yokken bugün eklenmiş td1 de seçtim dersi bu akdenizin sitesi bi garip ...
  • Abi bu hazırlıkta ne sınıflar belli ne okulun ne zaman açılacağı ya bu nasıl iş anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sister of kiromiro

quote:

tıp fakültesi için bu pazartesi 8.30 Da ders

son günlerde eAkdeniz'e girdin mi benim ve bir kaç kızın daha girdiğimizde pasif durumdasınız falan gibi bir uyarı veriyor senin de öyle mi? ben daha okuldan ders seçmediğimiz için falandır diye düşündüm ama.

bende ders seçimi felan yapmadım,eakdenize girdi,profil felan açılıyor da e akdeniz ile şimdilik işimiz yok sanırım

• Şuanda yurttayım 6 kişilik odada bi ben varım. :) acaba erken mi geldim. Bu arada yarın ders kaçta hazırlık okuyacak arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

Şuanda yurttayım 6 kişilik odada bi ben varım. :) acaba erken mi geldim. Bu arada yarın ders kaçta hazırlık okuyacak arkadaşlar.

Hocam sınıfınızı biliyormusunuz peki? Bu arada dersler ne zaman ben de bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

Şuanda yurttayım 6 kişilik odada bi ben varım. :) acaba erken mi geldim. Bu arada yarın ders kaçta hazırlık okuyacak arkadaşlar.

Hocam sınıfınızı biliyormusunuz peki? Bu arada dersler ne zaman ben de bilmiyorum

O konuda hiçbir bilgim yok yarın yabancı diller yüksek okulundan öğrenicem bende :)

• Hadi hepimize iyi seneler . Programa baktım, yarın sadece 2 saat fizik dersim varmış, bu da Pazartesi sendromları ortadan kalkacak demek oluyor benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: banasdde

Hadi hepimize iyi seneler . Programa baktım, yarın sadece 2 saat fizik dersim varmış, bu da Pazartesi sendromları ortadan kalkacak demek oluyor benim için

vay size ders mi var bizimkinde fakülte tanıtımı gibi hep fasafiso şeyler var
  • quote:

quote:

Hadi hepimize iyi seneler . Programa baktım, yarın sadece 2 saat fizik dersim varmış, bu da Pazartesi sendromları ortadan kalkacak demek oluyor benim için

Ders programındakine göre olacaksa (ki sanmıyorum pek) Fizik var. Fiziği de severim, fakülte tanıtımından daha eğlenceli olur benim için . Sevinçliyim falan ama; dersler nerede olacak hiçbir fikrim yok

• quote:

quote:

çarşamba biyokimyayı iteleyecekler

• Dersler nerde olacak???????!?????!??

• quote:

Hazırlığı atladın mı sen ?

• Bu sene harçlar kalktı diye alttan alacağım dersler için para falan yatırmadım uzatanlar yatırıyormuş ve süresi dolmuş ek süresi veya özel bi durum vardır heralde. Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiberay -- 16 Eylül 2012; 22:39:37 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.