Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bbaattuu

quote:

Orijinalden alıntı: banasdde

Hadi hepimize iyi seneler . Programa baktım, yarın sadece 2 saat fizik dersim varmış, bu da Pazartesi sendromları ortadan kalkacak demek oluyor benim için

Hazırlığı atladın mı sen ?

Evet
  • Arkadaşlar hazırlık eğitime başladı mı acaba?

Bir de benim dersim 13:30da başlıyo ama kaçta bitiyo acaba?

Lütfen bilgili arkadaşlar yardım etsin
  • Hadi beyler okul başladı diye kimse mi girmiyor yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Arkadaşlar hazırlık eğitime başladı mı acaba?

Bir de benim dersim 13:30da başlıyo ama kaçta bitiyo acaba?

Lütfen bilgili arkadaşlar yardım etsin

yabancı.dil y.o nun öğrenci işlerine bir sor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Konya altı / Altınkum mahallesinde ev tuttum ve ev arkadaşı arıyorum ilgilenenler bana özel msj ile ulaşabilir. (ev eşyalı bulaşık ve çamaşır makinesindan klimaya, mutfak aletlerine kadar herşey vardır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 18 Eylül 2012; 10:36:55 >
  • Yurt yedek 12. sırada çıkmıştı.Bu hafta açıklanan listede gelmiş,cumaya kadar gidip kaydolmak gerekiyormuş yoksa sıra atlıyormuş.
    Ben pazar Kpss ye girip akşam yola çıkacaktım.Şimdi şu 2 gün içinde 550km yi gitgel yapmak zorundayım.
  • beyler benim eogrencideki ders programıyla fakultedeki ders programı uyusmuyor subeler kodlar dogru secilmesine ragmen... sizdede var mı boyle bisey?

• Ders programları ne olacak bilmiyoruz. Ulan kimsede ilgilenmiyor.Danışman hocamı buldum.Adama eogrenci programını anlatmaya çalışıyorlardı daha.
    Üst sınıflara soruyorum. Daha dersler başlamaz bekle diyor.

Sonuç: Hiçbirşey yapmadan bekliyorum. Öğrenci kartım çıkmadı daha. Ders programı eogrencide farklı yayınlanan farklı saçmasapan birşey...
  • beyler okul nasıl? kampüs antalya nasıl? bi anlatın hele hedefimdeki üniversitenin güzel yönlerini öğrenmek beni ders çalıştırmaya zorlayacaktır..
  • bilgisayar sınavını geçmişim hangi derslerden muaf olacam?

• okul başlayınca herkez forumu bıraktı galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: pc.eLves

beyler okul nasıl? kampüs antalya nasıl? bi anlatın hele hedefimdeki üniversitenin güzel yönlerini öğrenmek beni ders çalıştırmaya zorlayacaktır..

nirelisin?
  • Ne kadar karisik bi sistem var.Hic bir seyin yeri belli degil , vlla bugun yuruyecem diye ayaklarim agridi kutuphanede dinleniyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Ne kadar karisik bi sistem var.Hic bir seyin yeri belli degil , vlla bugun yuruyecem diye ayaklarim agridi kutuphanede dinleniyom.

kütüphane nerde yav ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: müendis

quote:

Orijinalden alıntı: pc.eLves

beyler okul nasıl? kampüs antalya nasıl? bi anlatın hele hedefimdeki üniversitenin güzel yönlerini öğrenmek beni ders çalıştırmaya zorlayacaktır..

nirelisin?

ankarada oturuyorm :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Ne kadar karisik bi sistem var.Hic bir seyin yeri belli degil , vlla bugun yuruyecem diye ayaklarim agridi kutuphanede dinleniyom.

kütüphane nerde yav ??

Guzel sanatlar fakultesiyle,acil servisin orda bir yerde.Baya guzel kutuphane heryonuyle.

• kütüphanenin ordaki saat kulesinin içine baz istasyonu gizlenmiş,rektörlük cin gibi

• BEYLER DERS VE ŞUBE SEÇİMLERİ OTOMATİK ŞEKİLDE DEĞİŞTİRİLMİŞ BURDA KONTROL ETTİK AZ ÖNCE.
    SİZDE BİR BAKIN İSTERSENİZ DEĞİŞİKLİK VARMI PROGRAMLARINIZDA
  • kur'um 1.5 ulan kaç kur var 1.5 nedir nerden bileyim anasını satayım yaaa... Sinir oluyorum
  • Ev arkadaşı aramaktayım. Evim konya altı altınkum mahallesinde. Evin önünden geçen dolmuşlar kampüs e kadar gidiyor 5 dakikada. Full eşyalı. Aylık kira konusu ve merak ettikleriniz hakkında özelden msj atabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.