Selamün aleyküm,
İşim gereği (şuan) köylere gidip geliyorum. Köyden kastım, tarla / arazilere gidiyorum. Çoğu tarlanın da yolu berbat, bu yüzden altı yerden yüksek bir araç lazım. Daha önce çalıştığım şirkette uzun yıllar 4x4 duster kullandım. Arazi kabiliyeti gerçekten çok yüksek. Ancak konfor adına çok ama çok vasat.
Bu yüzden Dacia markası hariç, biraz konforlu, altı yerden yüksek araç ne tavsiye edersiniz? Öyle al sat yapan biri değilim, 4-5 yıldır jetta ya biniyorum. Güzel araç, ancak tarlaya gitmek için hiç uygun değil. Jetta yı satıp, hem araziye hemde diğer zamanlarım da kullanabileceğim bir araç arıyorum. İnternette Kadjar ve Qashqai gözüme çarpıyor. Özellikle kadjar fiyatı makul gibi? Ne dersiniz? Bütçe 850-900 civarı
Selamün aleyküm
Başlıkta belirttiğim üzere, garip bir problemimiz var. Eşimin hattı turk telekom da, ara sıra köye gidiyoruz. Orada iken 4.5G iyi bir şekilde çekmesine rağmen, telefon arama yapmıyor / arama alamıyor. Şebeke ayarlarından 3g - 2g seçtiğimde ise şebeke komple gidiyor. Daha önceden bu sorunu yaşayan? Yada çözüm önerisi olan?
Acaba turk telekomun 2g-3g frekansında problem olabilir mi? Şikayet kaydı açtık ancak çözüm yok.
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 285
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.214 (Bu ay: 267)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar