Şimdi Ara

Yerden yüksek, biraz konforlu araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşim gereği (şuan) köylere gidip geliyorum. Köyden kastım, tarla / arazilere gidiyorum. Çoğu tarlanın da yolu berbat, bu yüzden altı yerden yüksek bir araç lazım. Daha önce çalıştığım şirkette uzun yıllar 4x4 duster kullandım. Arazi kabiliyeti gerçekten çok yüksek. Ancak konfor adına çok ama çok vasat.

Bu yüzden Dacia markası hariç, biraz konforlu, altı yerden yüksek araç ne tavsiye edersiniz? Öyle al sat yapan biri değilim, 4-5 yıldır jetta ya biniyorum. Güzel araç, ancak tarlaya gitmek için hiç uygun değil. Jetta yı satıp, hem araziye hemde diğer zamanlarım da kullanabileceğim bir araç arıyorum. İnternette Kadjar ve Qashqai gözüme çarpıyor. Özellikle kadjar fiyatı makul gibi? Ne dersiniz? Bütçe 850-900 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_siverekli -- 18 Şubat 2025; 23:40:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O fiyata duster dışı zor gihi, bence 2.nesil duster bakılabilir. 1,3 essential

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt

Hocam duster kalite olarak gerçekten çok kötü. Duster da en ful paket prestige yada prestige plus olması lazım. Essential pakete baktım, arka camlar manuel, döndürerek açma kapama yapılıyor. Yani bu kadarda olmaz ya 🤣🤣🤣 ülke olarak ne hale geldik, bizi nelere mahkum ettiler

Yazmayı unutmuşum, 4x4 bakmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_siverekli -- 19 Şubat 2025; 7:51:17 >
  • 4x4 olmasa Crossland derdim 19cm yerden yüksekliği var. Duster 21cm. Ama bütçe 1300'lere çıkarsa maalesef yine 4x2 C5 Aircross derim. 23cm yerden yüksekliği var ve sanırım sınıfındaki en konforlu araçlardan biri.

• Pejo Rifter falan düşünür müsünüz onlarda baya yerden yüksek.

• Aleykum selam,

Sizin de dediğiniz gibi Kadjar f/p olarak nokta atışı olur.

• Aleyküm selam. Sıfır MG ZS kullanıyorum gayet konforlu. Eski modellerde o fiyata bulursunuz. Duster'dan 0.2 cm yüksekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteway_twilight -- 19 Şubat 2025; 10:6:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geniş lastik çok mu yakar?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

4x4 istemiyorum hocam. Dediğiniz araçlara baktım, c5 aircross malesef ki bütçeme uygun değil.

Crossland fiyat özellik olarak fena durmuyor, yalnız boyutları biraz küçük. B segment olarak geçiyor. Önerileriniz için teşekkür ederim

• Senkei kullanıcısına yanıt

Hocam ticari araç düşünmüyorum

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Bu fiyat bandında, yolların çoğu sanki kadjar a çıkıyor 😊 ancak akıl akıldan üstündür. Tecrübeli arkadaşların yorumunu merak ediyorum. Çünkü köy yollarına girip çıkacağım, stabilize, toprak yol filan derken, hemen dökülmemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_siverekli -- 19 Şubat 2025; 11:28:57 >
  • Dağ keçisi Toros hala bahsettiğiniz yollarda kullanılıyor :D Dökülecek yolda tüm araçlar dökülür. Döküldüğün de ise önemli olan parça maliyeti. Aksı kırmadığınızı düşünür isek sizin değiştireceğiniz en maliyetli parça amortisör ve takozları olur. Kısa sürede satma niyetiniz yok ise, ihtiyaçlarınızı karşılayarak bütçenize uyan araç kadjar görünüyor. İşin biraz daha ticaret kısmını düşünecek olursanız veya 1 yıl sonra nakit ihtiyacı olur satarım derseniz qashqai tercih edilmeli.

• whiteway_twilight W kullanıcısına yanıt

Araç baya güzel gözüküyor, tasarım filan gayet güzel. Lakin bulunduğum yerde ne bayi var ne yetkili servis, olası bir arıza da başımız ağrır. Öneriniz için teşekkür ederim

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Aynen hocam yedek parça temini ve maliyeti gayet önemli. Benimde aklıma kadjar ve qashqai ilk gelenlerden. Sizinle hem fikiriz

• 4x2 musso grand platinum plus sahibiyim. Yerden yuksek alti yuksek, deri koltuk deri doseme, sunroof, otomatik vites, android auto, direksiyon koltuk isitma vs akliniza gelebilecek her konfor var. Kullaniyorum koy yollarinda arazide cok memnunjm tavsiye ederim. 2023 sonrasinda diferaansiyel kilidi var bu yuzden arazide de hic zorlanmazsiniz

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Ssangyong daha önceden benim de gözüme çarpmıştı, dediğiniz model güzelmiş gerçekten. Arazi için belki en ideali pickup tır, ancak sadece arazi işim yok, günlükte kullanabileceğim bir araç bakıyorum. Bu nedenle pickup niyetim yok. Öneriniz için teşekkür ederim

• by_siverekli B kullanıcısına yanıt

850 900 arasina bu kadar dolu konforlu ust model araba bulamzsiniz. Benden soylemesi. Ben gunluk de kullaniyorum. Yuksek, basamaklari var biri kapisini actiginda kapimi da gocertmiyor. Camurluklar marsipiyer plastik carpsan da bisey olmuyor. Kafa rahat. Siz bilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.