Şimdi Ara

köy için yerden yüksek araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuyu daha öncede açtın brodway al diyen oldu sonra bir kaç kişiden connect, doblo, partner tarzı eski araç alın fikri geldi, benim de bagaj önemli diye çok kafama yattı. sizce de mantıklı olur mu? birde bunlkarın hangisi yerden dah ayüksektir, gideceğimiz yerlede taş vs çok linea tarzı araçlar bile giremeiyor

• Çift kabin araçlara bakabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DAKCA73 D kullanıcısına yanıt

çift kabin derken hocam?

• Amarok,Hilux, gibi

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Dağda bayırda kullanacaksanız Toros Sw alın. Yeni model olsun derseniz Duster 1.5 dci bakın

• Bütçe belirtilmemiş. Uygunsa stepway alınabilir.

• salcasizkofte S kullanıcısına yanıt
    Ah hocam, zaten kafamdaki araç duster ama bütçem yetmiyor ona da, toros sw ise eşim kullanamaz diye çekiniyorum, eski araba vs diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Hocam çok yüksek çıkmak istemiyoruz, asgari düzeyde ne karşılar ise kafamız da o var. 2.arac olucak, hatta memlekette bırakacam 2-3 ayda bir hafta kullanirim. Bu arada yeri gelmişken onu da sorayım, kış hariç 2-3 "ayda bir çalıştırmak sıkıntı olur mu

Zor şartlara uygun efsane kasa Corolla da önerebilirim ama temizini bulmanız imkansız ve bulsanız dahi çok ciddi paralar isteniyor.
    Onun yerine halk arasında "Kornet" olarak da bilinen Ford Connectlere de bakabilirsin.

• salcasizkofte S kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten efsane kasa yerden çok yuksek değil benim olabildiğince yüksek bir araca ihtiyacım var, connectler hakkında bilginiz var mı, hangisini almak lazım, km vs yüksek olması sorun olur mu

Yazın 1.8 TDCİ bir Connecte binme fırsatım oldu. Çoğu binek araçtan daha iyi hızlanıyor, yol tutuşu ticari olmasına rağmen çok iyi ve yüklü halinde dahi performansı düşmüyor. 1.8 dizel motorla 1 milyon km yapan var YouTube'da görmüştüm. Alacağınız arabanın çok yorulmamis olmasına dikkat edin. Ha bir de bu tür arabalar Anadolu'da çok kullanılıyor ve genel olarak Anadolu insanı araç bakımına vs. fazla önem göstermez. Bakımlı olmasına dikkat edin

Kartallara da bir göz at hocam bagajı sw olduğu için geniş. Altı da çok yüksek. Hatta altı yüksek olduğu için halk arasında virajlarda savrulmasiyla bilinir.

• Duster, Doblo Trekking, Ford Connect köyde gidecek en iyi yüksek araçlar bunlar.

Bütçe bunlara yetmiyorsa Broadway veya Toros SW al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lada niva bakabilirsiniz..

• Para varsa Ford Ranger para yoksa Tata Talcoline işinizi görecektir

• Hocam ben kango öneririm. 2005-2008 arası araçlar ciddi anlamda yüksek, Bagajları da işinizi görür. Hem eski nesil dizel olduğundan dpf vs dertleri yok. Çekişi köy yerinde iş görür. Yüksek hızla işiniz olmazsa her daim mutlu eder. Yalnız alırken bir 50.000 TL bütçeniz hazır olsun. Malum eski dizel yıpranmış bakımı aksatılmış bir araç olabilir. Güzel bir bakımla uzun yıllar binersiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lada Tarzan 4X4

Citroen Xantia (Hydractive)

Conneti bosver yakit yetistiremessin onun yerine 1.6 hdi turbo dizel motorlu olan partner veya berlingoya 1.9 lari bilmem traktor gibi
    Ticari arac ama super bir arac
    1.6 larin yakiti iyi

• Toros Sw. Parça ucuz usta bol alacağınız diğer marka araçlarda sorun çıktığı zaman torostan daha fazla tamir masrafı çıkarır. Zaten 2-3 ayda bir kullanacağım diyorsunuz.

• Sizin ilacınız Sandero ve Duster. Hangisi bütçeye uygunsa artık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.