Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkcan_t

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_t

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

19 yildir antalyada yasiyorum sorular cevaplanir

antalya kışlarını istanbul da yaşayan biri olarak tahmin edemiyorum mesela bot giyilir mi kalın mont falan ?

Antalya kışı abartmıyorum istanbulun karlı kışından daha zorludur ben istanbul kışinıda yaşamış biri olarak rahatlıkla söylerim.

Öncelikle yağmur çok fazladır baya fazla bide rüzgar 100 ile esen rüzgar oluyo okullari tatil ediyoruz yani sehir felç oluyo çünkü altyapi yok tatil olmasada gidemiyosun yada gidersem hamsi gibi oturursun derste

Ama soyle avantajlar var kasımın sonlarina kadar ince şeyler giyersin burda son bi gecede noluyosa kış gelir mart gibi biter.Ama kış geldiginde ciddi iyi giyinmek gerekir kuru ruzgarli apacik bulutsuz havalar var onlar cok tehlikelidir.

Kisacasi burda kar gormessin istanbuldaki kadarda usumessin ama eziyet cekicegin garanti

Cok iyi bir bot ve cok iyi bir yagmurluk seni kurtarir icine kalin giyersin

eyvallah çok sağ ol ona göre hazırlıklı gelelim :) sonuç olarak rüzgarı çarpar adamı yağmuru önüne katar götürür diyorsun yani :)

Antalya için kalın giyinmekten ziyade yağmur ve rüzgardan koruyacak şeyler giymek daha önemlidir aslında. Yani kaşe palto yerine deri bir mont daha çok işe yarayacaktır. Kışın en sert geçtiği ocak aylarında Antalya'da sıcaklık ortalama 10 derecedir zira. Ben Ankara'ya yerleşene kadar hiç kazak, palto almamıştım.

• Makine mühendisliğindeki arkadaşlar aydınlatırsanız çok sevinirim. Büyük ihtimalle bu sene burdayım. Her türlü fikrinize yorumunuza ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lying

Makine mühendisliğindeki arkadaşlar aydınlatırsanız çok sevinirim. Büyük ihtimalle bu sene burdayım. Her türlü fikrinize yorumunuza ihtiyacım var.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alanya tıp hakkında bilgilendirebilecek var mıdır
  • kaç kişiyiz merak ediyorum
  • Bende bu sene ordayım büyük ihtimalle. Psikoloji istiyorum allahın izniyle. Bursa'dan geliyorum. Psikoloji bölümü ve üniversitesinin artıları eksileri hakkında bilgilendirecek biri varsa çok iyi olur
  • hazırlığı nasıl ?
  • Bu sene kazandım makine mühendisliğindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lying -- 23 Temmuz 2014; 22:09:19 >
  • makine müh iö deyim
  • ben antalyada yaşıyorum. öncelikle turistik bir şehir. yazın her yer turist olyor :D şehir çok güzel imkanlara sahip. çok fazla gezilcek yerleri var özellikle yaz sezonu. hemen hemen her ilcesi il gibidir üni şehrin içinde. yani kaananlara hayırlı olsun iyi bir tercih antalya.
  • Gastronomi ve Mutfak sanatlarına geliyorum inşallah :)
  • Akdeniz üniversitesi Gazipaşa yüksekokulu öğrencisiydim şimdi diplomamı almaya gideceğimde gazipaşaya mı yoksa antalyadaki kampüsemi gitmem gerekiyor diplomayı almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NASYONALIST

Beyler 4929 sıralama. Akdeniz Üniversitesi 5240 ile almış. Geleyim mi İngilizce öğretmenliğine?

Ben sözümü tuttum, İngilizce öğretmenliğine geldim beyler. Arkadaş aranıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fen Bilgisi Öğretmenliği :) Geliyorum :)

• tıp kazandım ama hazırlık mevzusu nasıldır merak ediyorum bilen varsa anlatsın bi.

bide her bölüm için birer gün mü vermişler kayıt için az değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lying

Bu sene kazandım makine mühendisliğindeyim.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek tercihde akdeniz universitesi cikti birkac sorum var

Ankaradan gelicem nasildir Antalya
    Yurt konusunda hic bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim

• teoden1 T kullanıcısına yanıt
    sen akdeniz tıpda mısın şimdi?
  • Beyler aydınlatın biraz bizleride bende akdeniz üni işletme yazıcam umudugunuzu bulabildinizmi

• arkadaşlar akdeniz mimarlığı yazmayı düşünüyorum bölüm hakkında bilgisi olan var mı ? eğitim düzeyi iyi mi derslerde fazla zorluyolar mı ? Mimari tasarım derslerinin birbirine bağlı olması çok fazla zorluyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.