Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıllık direk geçiş alan bölümlere nasıl bakabiliriz. Puanlara bakıyorum kafama göre birşeyler buluyorum ama ya direk geçişle alıyorsa diye kafama takılıyor.
  • 2010 öncesi sınıflar için DC-DD olayı var malum..Peki EE notlarımız hangisi oluyor ? Mesela DD altındaki notlar direk FF 'e dönüşüyor ? O FF aslında 2010 öncesi için EE mi demek oluyor Soruyorum çünkü Gano 3.00 / A-Gano 2.50 olursa EE notları kurtarıyor .
  • merhabalar arkadaşlar. Akdeniz üniversitesine eğitim için gelecek arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz ve geleceksiniz. bende Akdeniz üniversitesi mezunum ve çok güzel bir üniversite çarşısı olan nadir üniversitelerden biri diyebilirim. arkadaşlar burada eve çıkacak, ev tutacak veya ev eşyası ihitiyacı olan arkadaşlar uygun fiyatlara elimdeki eşyaları değerlendirmek istiyorum. yeni evleneceğimden dolayı halen kullanılmakta sağlamlık konusunda hiçbir sıkıntısı olmayan ve çalışan temiz kullanılmış eşyaları uygun fiyata vereceğim... resimleride en kısa sürede ekleyeceğim... e-mail : nicholas_7007@hotmail.com küçük bir pazarlıklar olabilir.

1. KOLTUK TAKIMI ( 3'LÜ YATAK OLABİLEN KOLTUK , 2'Lİ KOLTUK VE 2 ADET TEKLİ KOLTUK ) EL YAPIMI VE ÇOK SAĞLAM 525 TL
    2. ÇALIŞIR DURUMDA ÇAMAŞIR MAKİNESİ İNDESİT 6 KG. 175 TL
    3. ÇALIŞIR DURUMDA 4 GÖZLÜ OCAKLI FIRIN 125 TL
    4. TV SEHPASI 60 TL
    5. ÇİFT KİŞİLİK BAŞLIKLI YATAK ( 100 TL ) VE BAZA ( 100 TL ) İKİSİ 175 TL EN SON BAŞLIK HEDİYE
    6. 55 EKRAN TV 60 TL ( TÜM EŞYALARI ALACAKLARA HEDİYE )
    7. 6 M2 HALI 60 TL ( KÜÇÜK HALI HEDİYE )
    8. 2 KAPAKLI GARDROP 90 TL
    9. KANEPE 60 TL ( KANEPE KILIFI HEDİYE )
    10. TEK KİŞİLİK BAŞLIKLI BAZA VE YATAK YENİ 250 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicholas_7007 -- 8 Temmuz 2013; 15:31:31 >

• Bu sene üniversite yalan oldu. Seneye sözel kastırıcam 4 yıllık Halkla İlişkilere. 363 taban puanı vardı. Umarım seneye birlikte oluruz. Eylül'de dershane akar.
  • İnşaat mühendisliğini kazandım ekleyin lütfen
  • Çalışma ekonomisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme24

Mezun 2011.

ANTALYA hakkında herşeyi sorabilirsiniz.

merhaba ben bu yıl kazandım istanbul dan geleceğim ulaşım nasıl olmalı sizce hava limanından üni. ye servis otobüs var mı? bir de üniversitenin kendine ait bir yurdu var mı?
  • Üniversiteden belediye otobüsü ve Havaş servisleriyle şehir merkezine ulaşım mümkündür. Senin için en uygunu, yani direk okula gitmek istiyorsan Havaş servislerine binmen. Servis seni hemen kampüs giriş kapısının önünde indirecektir. Barınma imkanları geniş. Akdeniz Üniversitesi içindeki yurtlar, KYK'nin en iyi yurtları diye biliyorum. Yurtlarda sıra sorunu yaşarsan, misafir olarak bile yerleşemezsen üniversitenin(TIP Fakültesinin) arkasında, Kültür Mahallesinin oralarda apartlar ve oteller mevcut. Bir süre orada konaklarsın. Sözleşmeli ya da sözleşmesiz ama sözleşme yapma derim. Arkadaş bulup, eve çıkma planın varsa yakın mevkiler olarak; UNCALI, MELTEM, KÜLTÜR, SOĞUKSU, KONYAALTI.. taraflarında ev bulabilirsin. Kiralar 450'den başlar. İlk zamanlar sıkıntı çekersin ama yerini ayarladıktan sonra birşey olmaz. Antalya!nın sıcağına, nemine alışmaya bak :))

Havaş servisleri uçağın indikten yarım saat sonra kalkar. Güzergahlar sırasıyla;

Tedaş Kavşağı,
    Hal Kavşağı,
    Kepez Belediyesi,
    Kepez Emniyet Müdürlüğü,
    Eski Sanayi,
    Çallı Kavşağı (Özdilek),
    Otogar,
    Öğretmen Evi,
    Akdeniz Üniversitesi,
    Kemer Otobüs Durağı,
    Mini City,
    5M Migros AVM.

• merhaba Ben bu sene Akdeniz ünitesitesini kazandım yalnız alttan sorumlu 1 dersim var kayıt tarihleride sorumluluk sınavından 1 hafta önce bu ilk kayıt olurken On kayıt gibi bişey mi yoksa diplomami getirmek zorunlu mu bilgilendirirseniz çok sevinirim kazanıpta gitmemek çok koyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hausegirl

merhaba Ben bu sene Akdeniz ünitesitesini kazandım yalnız alttan sorumlu 1 dersim var kayıt tarihleride sorumluluk sınavından 1 hafta önce bu ilk kayıt olurken On kayıt gibi bişey mi yoksa diplomami getirmek zorunlu mu bilgilendirirseniz çok sevinirim kazanıpta gitmemek çok koyar

ön kayıt yaparken diplomaya gerek yok internet üzerinden yapılıyor ama 2-6 eylül arasında yapılacak olan kesin kayıtlarda diplomanın aslını getirmek zorundasın
  • 19 yildir antalyada yasiyorum sorular cevaplanir

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

19 yildir antalyada yasiyorum sorular cevaplanir

antalya kışlarını istanbul da yaşayan biri olarak tahmin edemiyorum mesela bot giyilir mi kalın mont falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_t

quote:

antalya kışlarını istanbul da yaşayan biri olarak tahmin edemiyorum mesela bot giyilir mi kalın mont falan ?

Antalya kışı abartmıyorum istanbulun karlı kışından daha zorludur ben istanbul kışinıda yaşamış biri olarak rahatlıkla söylerim.

Öncelikle yağmur çok fazladır baya fazla bide rüzgar 100 ile esen rüzgar oluyo okullari tatil ediyoruz yani sehir felç oluyo çünkü altyapi yok tatil olmasada gidemiyosun yada gidersem hamsi gibi oturursun derste

Ama soyle avantajlar var kasımın sonlarina kadar ince şeyler giyersin burda son bi gecede noluyosa kış gelir mart gibi biter.Ama kış geldiginde ciddi iyi giyinmek gerekir kuru ruzgarli apacik bulutsuz havalar var onlar cok tehlikelidir.

Kisacasi burda kar gormessin istanbuldaki kadarda usumessin ama eziyet cekicegin garanti

Cok iyi bir bot ve cok iyi bir yagmurluk seni kurtarir icine kalin giyersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkcan_t

quote:

Antalya kışı abartmıyorum istanbulun karlı kışından daha zorludur ben istanbul kışinıda yaşamış biri olarak rahatlıkla söylerim.

Öncelikle yağmur çok fazladır baya fazla bide rüzgar 100 ile esen rüzgar oluyo okullari tatil ediyoruz yani sehir felç oluyo çünkü altyapi yok tatil olmasada gidemiyosun yada gidersem hamsi gibi oturursun derste

Ama soyle avantajlar var kasımın sonlarina kadar ince şeyler giyersin burda son bi gecede noluyosa kış gelir mart gibi biter.Ama kış geldiginde ciddi iyi giyinmek gerekir kuru ruzgarli apacik bulutsuz havalar var onlar cok tehlikelidir.

Kisacasi burda kar gormessin istanbuldaki kadarda usumessin ama eziyet cekicegin garanti

Cok iyi bir bot ve cok iyi bir yagmurluk seni kurtarir icine kalin giyersin

eyvallah çok sağ ol ona göre hazırlıklı gelelim :) sonuç olarak rüzgarı çarpar adamı yağmuru önüne katar götürür diyorsun yani :)

• Ben de geçen yıl kazanmıştım. Şimdi 2. Sınıfım. Konuyu yeni gördüm. HORT sesi size de geldi mi?
    Bölüm tıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

Evet beyler - bayanlar, nasıl gidiyor?? Ben pazartesi başlayacağım eğitime

İyi gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: imiyousa

Ben de geçen yıl kazanmıştım. Şimdi 2. Sınıfım. Konuyu yeni gördüm. HORT sesi size de geldi mi?
    Bölüm tıp.

geldi,profil resminden tanıdım:D

• quote:

Orijinalden alıntı: mamaluba

millet, geçen yıl hazırlıktaki katkı payı ne kadarmış bilen varmıı?

Ben bilmiyorum.

• Beyler 4929 sıralama. Akdeniz Üniversitesi 5240 ile almış. Geleyim mi İngilizce öğretmenliğine?
  • tıp fakültesini tercih etcem bu sene ordayım inş
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.