Bildirim
antalya da azersat izlenir mi?
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben Alanyadan rahat izleyebiliyorum. monobloka gerek yok.. tekli lnb ve multifeed ile işini rahatça görürsün..ince ayar ile Azerspace ile birlikte Afgansatıda izlersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tşekür ederim peki kaçlık çanak gerek
birde dahili uydu alıcım var led tv samsung beceremedim
ince ayar nasıl yapcaz
Diseqc ayarlarına girip lnbler diseqc in hangi girişlerine bağlı ise onları tanımlayacaksınız. 1, 2, 3, 4 ya A, B, C, D şeklinde seçenek olur. Mesela 1. girişe TÜRKSAT LNB'si takılı ise Türksat'ı diseqc ayarında 1 ya da A yapacaksınız. Diğer LNB'de benzer şekilde ayarlanacak. Sıra geldi ayarlamaya;
İnce ayar için kanal tarama ekranında ayar yapacağınız uyduyu seçip, terciehen sinyali nispeten düşük olan bir TP üzerinde ayar yaparsanız daha iyi olur. LNB'yi multifeed üzerinde sağa sola hafif hafif hareket ettireceksiniz. Ayrıca LNB'yi kelepçe kısmından hafif hafif çevirerek de bir miktar sinyal artışı yakalanır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: biclioch
tşekür ederim peki kaçlık çanak gerek
birde dahili uydu alıcım var led tv samsung beceremedim
ince ayar nasıl yapcaz
ben 90lık. Turksata bakan çanak ile izleyebiliyorum..ama dahili uydu alıcısında biss key girişi olmadığı için idman tv ve az tv yi izleyemezsiniz..forumda yada nette kurulumun nasıl yapılacağı ile ilgili bilgi var
çanak tepede hocam boyum bile yetmiyor günısıya bağlı.
en iyisi uyducu çağırmak.
uydu alıcı tavsiyen var mı uğraştırmadan bulacak idman tv vs. -
Dahili uydu alıcı ile idman tv falan bulunur. O açıdan sorun olmaz. Yalnız maçlar şifreli olur. Samsung tv de biss şifresi giremezsin. Harici uydu alıcı alman lazım.
bende modül vqr ci+ o çözüyor misal kanal 7/24ü
Cihaza takılacak modulle de biss şifresi çozdurulebilir. Yalnız buna uygun modul bulmak sorun olabilir. Çünkü her modulde biss key çozme yok.
Tv nin markası Vestel se biss girme ekranı bulunabiliyor , diğer modellerde yok biss şifresi girilebilen cihaz almanız lazım Next minix hd modellere bakabilirsin -
Arçelik, beko, ve seg gibi vestelin yan markalarında da biss key girme var. Fakat konuyu açan samsung kullanıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 27 Kasım 2015; 10:36:46 >
dsmart ci+ var
şimdi dsmart listesin ht 7 24 spor yok
türksatta ekledim kanalı diğer uydudan
normalde bu yayın şifreli maçlarda (avrupa elemeleri)
ama bissi çözdü ilginç şekilde.
yada ben yanılıyorum zaten biss girmemiştir belkide
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X