Bildirim
Antalya'da Kaldığınız ve Memnun Kaldığınız Tatil Yeri Var Mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uygun fiyat ne kadar? -
Ata kardeşim,
2 kişi toplam 100-150 ytl verebiliriz. -
Kaç günlük?
Ekleme: Soruyorum çünkü her yaz Antalya'da uygun fiyata tail yapan bir arkadaşım var.Ona soracağım. -
Ata,
4 gece, pazar günü giriş, perşembe günü çıkış. Cevabın çok makbule geçecek. Teşekkürler. -
Yanındaki arkadaşın bayan mı erkekmi,ona göre yer söyleyelim. -
http://www.hotellunay.com/price_tr.asp
Arkadaşım en son burada kalmı(2 kişi).Tek kişi için geceliği 50YTL'miş.İki kişi olduklarından indirim yapmışlar.Mail atıp fiyat konusunda bilgi istemenizde yarar var diyor.Sizin bütçeyi 1 gün aşıyor ama dediğim gibi fiyatta indirim yapıyorlarmış. -
Kemer ---> Vera Hotel -
Kundu kremlin palanceyi öneririmveya kervensaray titanicde olabilir -
Alanya / Konaklı , Club Hotel Mirabell ..
Fevkalade memnun olduğm bir otel . -
Alanya Klas otel discosu mükemmeldir bilen bilir -
ölüdeniz belcehan 4 yıldızlı deniz kenarı 100ytl 2 kişi yarım pansiyon -
Var -
World Of Wonders Kremlin Palace.
Eylül de 109 ytl ye iniyor maximum herşey dahil, muhteşem biyerdi gerçekten..
Bu arada ben fiyatı falan görmeden yorum yaptım, o nedenle bütçenizi aşıyorsa kusura bakmayın, dikkate almazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 7 Ağustos 2008; 15:51:04 > -
tatil yapacak yer kalmadı. yandı hepsi -
ARKADAŞLAR BENDE 26 EKİM 2008 BALAYI İÇİN 5 GECELİK BİR YER ARIYORUM DÖNEM SOĞUK İKLİM DÖNEMİ TECRÜBESİ OLANDAN BENDE YARDIM BEKLİYORUM GÜNLÜK KİŞİ BAŞI 50 60 YTL.DEN HERŞEY DAHİL EN AZ 4 YILDIZLI ÖNERECEĞİNİZ OTEL VARMI
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X