Şimdi Ara

Antalya'da Kaldığınız ve Memnun Kaldığınız Tatil Yeri Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 günlük bir tatil yapacağım inşallah. Antalya'da kaldığınız ve memnun olduğunuz tatil yeri var mı?

Nezih, denize yakın ve uygun fiyatlı yerler tercihimdir. Bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.

Selamlar.....

• Uygun fiyat ne kadar?
  • Ata kardeşim,
    2 kişi toplam 100-150 ytl verebiliriz.
  • Kaç günlük?

Ekleme: Soruyorum çünkü her yaz Antalya'da uygun fiyata tail yapan bir arkadaşım var.Ona soracağım.
  • Ata,

4 gece, pazar günü giriş, perşembe günü çıkış. Cevabın çok makbule geçecek. Teşekkürler.
  • Yanındaki arkadaşın bayan mı erkekmi,ona göre yer söyleyelim.
  • http://www.hotellunay.com/price_tr.asp

Arkadaşım en son burada kalmı(2 kişi).Tek kişi için geceliği 50YTL'miş.İki kişi olduklarından indirim yapmışlar.Mail atıp fiyat konusunda bilgi istemenizde yarar var diyor.Sizin bütçeyi 1 gün aşıyor ama dediğim gibi fiyatta indirim yapıyorlarmış.
  • Kemer ---> Vera Hotel
  • Kundu kremlin palanceyi öneririmveya kervensaray titanicde olabilir
  • Alanya / Konaklı , Club Hotel Mirabell ..

Fevkalade memnun olduğm bir otel .
  • Alanya Klas otel discosu mükemmeldir bilen bilir
  • ölüdeniz belcehan 4 yıldızlı deniz kenarı 100ytl 2 kişi yarım pansiyon
  • Var
  • World Of Wonders Kremlin Palace.

Eylül de 109 ytl ye iniyor maximum herşey dahil, muhteşem biyerdi gerçekten..

Bu arada ben fiyatı falan görmeden yorum yaptım, o nedenle bütçenizi aşıyorsa kusura bakmayın, dikkate almazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 7 Ağustos 2008; 15:51:04 >
  • tatil yapacak yer kalmadı. yandı hepsi
  • ARKADAŞLAR BENDE 26 EKİM 2008 BALAYI İÇİN 5 GECELİK BİR YER ARIYORUM DÖNEM SOĞUK İKLİM DÖNEMİ TECRÜBESİ OLANDAN BENDE YARDIM BEKLİYORUM GÜNLÜK KİŞİ BAŞI 50 60 YTL.DEN HERŞEY DAHİL EN AZ 4 YILDIZLI ÖNERECEĞİNİZ OTEL VARMI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.