Şimdi Ara

Antalya da ne iş yapılır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
53.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyaz eşya tamir dükkanı veya klima bakım-onarım-tamiri çok fazla iş yapar söylemedi deme
  • benmi yapıcam tamiri
  • Önce bir bekar evi tutun. sonra yan gel osman yan gel yap. al cips kola yı yatır parayı oyuna şuna buna hayatı yaşayın. sonra kalın ortada şaka tabiki de

Gıda işi olabilir. Güzel de işler benim fikrim. Ama adını fast food diye koymazsanız sevinirim. DonanimHaber Kebabcısı iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mOnstEr.ay

Önce bir bekar evi tutun. sonra yan gel osman yan gel yap. al cips kola yı yatır parayı oyuna şuna buna hayatı yaşayın. sonra kalın ortada şaka tabiki de

Gıda işi olabilir. Güzel de işler benim fikrim. Ama adını fast food diye koymazsanız sevinirim. DonanimHaber Kebabcısı iyi olur.

tabii antalyadaki donanımhaberciler gelse yeter zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalman9X

Beyaz

+1 katılıyorum
  • alanyada o dediğin büfe fastfood tarzı yer oldukca fazla var.. ve güven sağlamayan yerlere gitmez millet.. burada arkadaşımın bi yeri var devamlı oraya gideriz.. bide burada kaliteye önem veriyor turistler.. ama çok sıkı pazarlık yapıyorlar.. özellikle ruslar
  • ya dönerin falan ne pazarlığı olurmuş ya ne yazıyorsa orda o işte sermaye yeterli olsa irish pub tarzı bişey aklıma geldi. ama 50-60 milyarla olcak iş değil sanırım.
  • konuyu hortlattığım için özür dilerim

Antalya'da ikamet eden arkadaşlar için iş önerisinde bulunmak istiyorum

ek iş isteyen boşta gezen okuldan arta kalan zamanlarını değerlendirmek isteyen kişiler için

numara taşıma işlemi yaparak hat başı 5 liradan kendinize ek gelir sağlayabilirsiniz. istek tek ister arkadaşlarınızla birlikte ikili üçlü gruplar halinde yapın. Düşünen arkadaşlar pm den ulaşsınlar.
  • Vay be deli hortlamış (: pm.
  • pm ler cevaplandı ek gelir isteyen arkadaşlardan yeni pm ler bekliyorum
  • Merhaba, arkadaş yıllar olmuş merak ettim öncelikle yaşıyor musunuz? ne yaptınız Antalya'ya gittiniz mi? iş kurdunuz mu? neler yaptınız? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Antalya'ya yerleşme arefesinde araştırma yaparken denk geldi.

• Cumhuriyet meydanına devasa bir klima taktır şehir serinlesin.

• Arkadaşlar ben gittim 1 sene yaşadım geri döndüm. O sıcakta yaşanmaz. Gitmek isteyenlere tavsiyem gitmeyin

• Ne is yaptin peki? Bende diyorum alaala.. 50bine ne is yapilirki diyordum hortmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

Ne is yaptin peki? Bende diyorum alaala.. 50bine ne is yapilirki diyordum hortmus

O zamanlar 50 bin iyi paraydı güzel bir iş yapılabilirdi :D

Ben 1 yıl piyasayı tanımak istedim. Hotelde çalıştım sonra iş açacaktım.

Baktım olmuyor iş de açmadan geri döndüm

• cigule

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can kurtaran olun hocam sonra gizli kişilerden para alın bazilarini kurtaramayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rusça biliypsan otellerde rahat iş bulursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aliminyum konuyu niye hortlatma gereği duyarsınki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.