Şimdi Ara

Antalya'da Perili Ev Efsanesi... (SS & VIDEO) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
8.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Antalya'da Perili Ev Efsanesi... (SS & VIDEO)

(En Son Oy Tarihi: 20.7.2016)
Giriş

Orijinalden alıntı: SerikFC

Arkadaşlar antalyada oturuyorum bizede o bina yakın dediklerinin çoğu yalan bi gece o binada misafir olarak yattım kalktım
    hiç birşeyde olmuyor oranın altı mezarlık doğrudur çünkü cok önceden kırcami ile b.onat birleşmiyor diye o yol yapıldı ve mezarların üstüne bina yapıldı
    Peri dedikodularına gelince zamanın belediye başkanı bütün binaları satın almak istedi 4-5 kişi satmak istemeyince boş laflar cıkmaya başladı ve sonunda o olayın üstünden epey zaman geçince yeni belediye başkanı o daireleri boşalttı.. şimdi almak isteyen olsa 5 para etmez

Ne yaptın, en son iş arıyordun buldun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbiden ha adam var 1-2 adım atıyo sonra kayboluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdxceed

quote:

Orijinalden alıntı: SerikFC

Arkadaşlar antalyada oturuyorum bizede o bina yakın dediklerinin çoğu yalan bi gece o binada misafir olarak yattım kalktım
    hiç birşeyde olmuyor oranın altı mezarlık doğrudur çünkü cok önceden kırcami ile b.onat birleşmiyor diye o yol yapıldı ve mezarların üstüne bina yapıldı
    Peri dedikodularına gelince zamanın belediye başkanı bütün binaları satın almak istedi 4-5 kişi satmak istemeyince boş laflar cıkmaya başladı ve sonunda o olayın üstünden epey zaman geçince yeni belediye başkanı o daireleri boşalttı.. şimdi almak isteyen olsa 5 para etmez

Ne yaptın, en son iş arıyordun buldun mu?

buldum gibi haftaya otelden çagırcaklar inşallah belge istediler Belek tarafında Club asteria Antalya'da bakalım hayırlısı olur inşallah

• onun yanıdaki okulda okumuştum o zaman ismi Cengiz Topel'di.o zamanlar bile dolaşırdı bu efsane.Şimdi İstanbuldayım hâla devam ediyor demekki anılarım canlandı
  • Bu da bir şey mi yine Antalya da barbaros ilkokulunun arka sokaklarında terk edilmiş bir ev vardı 7. Sınıftayken 5 arkadaş toplaşıp girmiştik eve eski bir dolaptan cırcır bôceği sesi geliyordu bizde 5 deliyürek tırsmaktan altımıza edicez o derece yine de açtık kapağı böcek falan yoktu ama sesin 1 sn daha devam ettiğine yemin edebilirim sonra zaten bağırarak uzaklaştık ordan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne perisi hocam hipotekli o apartman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rec0VeRy

Ne perisi hocam hipotekli o apartman

Apartmanlarda hipotek de ne oluyor? Bizi bilgilendirebilir misin? Bir sorum daha var lisede misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdxceed -- 21 Nisan 2012; 21:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

illa 100 kere yazdırcanız.Orada şuan sürücü kursu ve bi şirket daha var ilk 2 kat dolu ne peri var ne cin merak etmeyin

Emir doğru söylüyor.Sürücü kursu var apartmanı yenilediler.Boyadılar komple.Benim ev orada.
  • Vay be bi ara ne muhabbeti dönmüştü bu konunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rec0VeRy

Ne perisi hocam hipotekli o apartman

1 - Hipotek değil. Türkçe'de kullanım şekli İPOTEK.
    2 - Madem öyle, o kiracılar (1e1, sürücü kursu vs.) nasıl ve nereden kiralıyorlar?
  • Antalya da otursam, bir iki arkadaşı yanıma alır, laptopları falan kurup 5 gece kalırdık. Geceleri korku filmleri vs. çok keyifli olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdxceed

quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

Antalya güzel yere benziyo çocuklar temiz yüzlü doğulu pek yok gibi

Sen öyle san. Son 20 senede nüfus 3 kat arttı doğudan göç alarak.
    Aynen. Doğudan batıya göç edenler artık Adana ve Mersin yerine daha çok Antalya'ya geliyor.
  •  Antalya'da Perili Ev Efsanesi... (SS & VIDEO)

EMF sinyali var mıymış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Bu da bir şey mi yine Antalya da barbaros ilkokulunun arka sokaklarında terk edilmiş bir ev vardı 7. Sınıftayken 5 arkadaş toplaşıp girmiştik eve eski bir dolaptan cırcır bôceği sesi geliyordu bizde 5 deliyürek tırsmaktan altımıza edicez o derece yine de açtık kapağı böcek falan yoktu ama sesin 1 sn daha devam ettiğine yemin edebilirim sonra zaten bağırarak uzaklaştık ordan

o Barbaros ilkö. yanında 1 katdaki evde de söylenti vardı hala duruyor muydu o hikayeo evle ilgili hikayenin başlangıcıda 1992 deydi mustafa,alper,melih bir kişi daha ortaya atmıştı onu da

• Delinin biri kuyuya bir taş atmış,40.000 akıllı(!) hâlâ uğraşıyor.
  • Lan şöyle konuları uplamayın gece gece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

Lan şöyle konuları uplamayın gece gece.

al işte sende upladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Bu da bir şey mi yine Antalya da barbaros ilkokulunun arka sokaklarında terk edilmiş bir ev vardı 7. Sınıftayken 5 arkadaş toplaşıp girmiştik eve eski bir dolaptan cırcır bôceği sesi geliyordu bizde 5 deliyürek tırsmaktan altımıza edicez o derece yine de açtık kapağı böcek falan yoktu ama sesin 1 sn daha devam ettiğine yemin edebilirim sonra zaten bağırarak uzaklaştık ordan

o Barbaros ilkö. yanında 1 katdaki evde de söylenti vardı hala duruyor muydu o hikayeo evle ilgili hikayenin başlangıcıda 1992 deydi mustafa,alper,melih bir kişi daha ortaya atmıştı onu da

Aynen o

• orası sürücü kursu fln olmuş
  • 4 yıl önce Teyzemgil bu apt.'dan 40 bin tlye 3+1 ev almıştı ara kattı ve eve ziyarete gittiğimizde kapı açık salonun tam ortasında teyzem yerde baygın , eniştem ise köşeye sıkışmış gözler tavanda nasıl indiğimizi anlamadan korkuyla kendimizi dışarı atıp ambulansı aradık ve ertesi gün daire komple yanmış bir vaziyettet idi kimse ateş mateş ses felan duymamış için içine yanmış teyzemgil 2 yıl kendilerine gelemediler .Farkettiyseniz kimse oraya yakın yapılaşmada bulunmamış ordaki daireler tamı tamına 20-30 bin 3+1 ve 170 mt2 :D yanından geçerken bile ürperti veriyor ne belediye ne de başka bir görevli o binaya ait bir işlem yapabiliyor :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.