Şimdi Ara

Antalya Fiber İnternet BAŞLADI!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
1
Favori
37.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100. yıl caddesinde yakında hizmete girecek ama ne kadar yakın belli değil lara tarafı için de planlar başladı.
    bu arada belki bilmeyen arkadaşlar vardır devam eden internet abonelikleriniz cayma bedeli superonline tarafından karşılanıyor.
  • hala bizim mahalleye apartmana ugrayamadılar öğretmenevleri 935.sokağa 7 aydan beri imzayı aldılar ama...
  • hangi apartman acaba.
  • muhtarlığın orada
  • Burhanettin onat - Narenciye tarafları için bir gelişme var mı ?
  • Toros mahalleside oturan arkadaşıma da geçen hafta bağlandı. Hız çok iyi.

http://speedtest.net/result/1465662971.png
  • Peki Soğuksu taraflarına nezaman gelecek?Bilgisi olan arkadaşlar cevap bekliyorum.
    Ayrıca TTNET hızı 5-6 aydır aşırı yavaşladı.8 mbps kadar sınırsız bağlantım var ama gelen download hızı 0,78 upload hızı 0,32 bu nasıl iştir anlamış değilim halbuki 5-6 ay önce gelen download hızı 6,8 upload hızı 0,90 dan aşşağıya düşmüyordu.Her TTNET i aradığımdada bant kaydı çıkıyor sonrasında modeminiz kontrol ediliyor diyor ve bir reset atıldıktan sonra arıza kaydınız alınmıştır diyor.hepsi bukadar başka bir icraat yok.Superonline burayada gelsede şu TTnet illetinden kurtulsam başkada bişey istemem.
  • hala daha gelemediler üç kağıtçılar bizim mahalleye 3 ayda bir yada 4 ayda bir geliyorlar gecenlerde adamları bağlantı yaparken gördüm bizin orada dogukan berberin oraya bağlantı yapıyorlardı ne zaman geleceksiniz diye valla abi o konuda bir şey diyemem diyorlar 3 ay mı 6 ay mı olur belki de haftaya geliriz diyor adamlar :D
  • arkadaşlar şirinyalı mah. lara tarafları için bi umut yokmu ya ? 5 ay önce imzaladık sözleşme hala gelen yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

arkadaşlar şirinyalı mah. lara tarafları için bi umut yokmu ya ? 5 ay önce imzaladık sözleşme hala gelen yok...

Gelecek dostum biraz daha sabır.Şuan yüzüncüyıl ve güllük aktif oluyor.Çalışmalar oralarda yoğun.
  • EVVET ARKADAŞLAR!
    Lara'da kazı başlıyor, bir dönemde belediye ile bayaa sorun yaşanmış ancak parayı koklatınca hemen sorun geçmiş diyor gelen arkadaş. Superonline'in Antalya'daki operasyonu değişmiş, buralar genelde apartmandan oluştuğu için Antalya'da taahütsüz -yani şu kadar kişi garanti superonline'a geçecek durumu olmadan- apartmanlara protokol imzalatma kararı alınmış.
    Bunun üzerine Çınarlı Cad. üzerindeki apartmanımıza demin protokol imzalamak için geldiler. Çevresindeki binalarlada başlamış bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 23 Eylül 2011; 18:23:40 >
  • İki gün önce bizim aparmana bağlantı yaptılar milli egemenlik caddesindeler.
  • Konuyu yeni gördüm. 5 sayfayı üşenmedim okudum. Sonra bu belediye olayları vs ne biçim iş anlamadım gitti. Bu işlere taş koyan Büyükşehir belediyesi mi ilçe belediyeleri mi bilen söylesin.

Nedir bu seçilmişlerden çektiğimiz Antalyada. Atanmışlardan çektiklerimiz yetmedi seçilmişlerde bu vatandaşın imanını gevretmekten başka iş yapmaz oldu. Hele de Antalya bu konuda Maşallah 7 düvele örnek oldu. Yazık vallahi bu Antalya halkına.

Bu arada Şirinyalı 1488. sokakdayım. Bugün ne hikmetse Metronetden gelip tesisat kurdular. Herkez gibi superonline beklerken metronetciler çıka geldi. Bu arada bizim apartmandan sözleşme vs istediler mi haberim yok. Çünkü kimse davet etmemişti bunları.

Antalyadan metronet kullanan var mı ? Varsa memnuniyet durumları nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Konuyu yeni gördüm. 5 sayfayı üşenmedim okudum. Sonra bu belediye olayları vs ne biçim iş anlamadım gitti. Bu işlere taş koyan Büyükşehir belediyesi mi ilçe belediyeleri mi bilen söylesin.

Nedir bu seçilmişlerden çektiğimiz Antalyada. Atanmışlardan çektiklerimiz yetmedi seçilmişlerde bu vatandaşın imanını gevretmekten başka iş yapmaz oldu. Hele de Antalya bu konuda Maşallah 7 düvele örnek oldu. Yazık vallahi bu Antalya halkına.

Bu arada Şirinyalı 1488. sokakdayım. Bugün ne hikmetse Metronetden gelip tesisat kurdular. Herkez gibi superonline beklerken metronetciler çıka geldi. Bu arada bizim apartmandan sözleşme vs istediler mi haberim yok. Çünkü kimse davet etmemişti bunları.

Hocam benim yazımı okuduysan Yeşilbahçe'de olay başlamış. Yani Kırcamii'den kazıya başlayacaklar sizin oralara kadar gidecekler gibi. Biraz beklesen daha iyi olur kanımca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

Konuyu yeni gördüm. 5 sayfayı üşenmedim okudum. Sonra bu belediye olayları vs ne biçim iş anlamadım gitti. Bu işlere taş koyan Büyükşehir belediyesi mi ilçe belediyeleri mi bilen söylesin.

Hocam benim yazımı okuduysan Yeşilbahçe'de olay başlamış. Yani Kırcamii'den kazıya başlayacaklar sizin oralara kadar gidecekler gibi. Biraz beklesen daha iyi olur kanımca.

Hocam şu an zaten smile taahhütümün bitmesine 1-2 ay kaldı kalmadı ve bir gelişme olsa iyi olacak. Açıkcası bu işler güzide belediyelerce öteleniyorsa bu kadar ahaliyiz burda. Belediyeleri fax, mail, telefon yağmuruna tutalım ki uyansınlar seçilmişlerin görevleri olduğuna. Bu ülkede koltuğa oturana nedense bir haller oluyor. Biz de mağdur olamayacak kadar zeki isek tepkimizi göstermekde fayda var.

Diğer yandan bizim sokakta 200 metre aşağıda Öz-kent sitesine super online geçen sene fiberi döşedi. Ama aktif mi bilmiyorum. Eğer alt yapı 1 sene boşa yattıysa ve bunun sorumluları halen ortalıkda dolanıyorsa tam dayaklık durum derim ben buna.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

Hocam şu an zaten smile taahhütümün bitmesine 1-2 ay kaldı kalmadı ve bir gelişme olsa iyi olacak. Açıkcası bu işler güzide belediyelerce öteleniyorsa bu kadar ahaliyiz burda. Belediyeleri fax, mail, telefon yağmuruna tutalım ki uyansınlar seçilmişlerin görevleri olduğuna. Bu ülkede koltuğa oturana nedense bir haller oluyor. Biz de mağdur olamayacak kadar zeki isek tepkimizi göstermekde fayda var.

Diğer yandan bizim sokakta 200 metre aşağıda Öz-kent sitesine super online geçen sene fiberi döşedi. Ama aktif mi bilmiyorum. Eğer alt yapı 1 sene boşa yattıysa ve bunun sorumluları halen ortalıkda dolanıyorsa tam dayaklık durum derim ben buna.

Belediye ile olan problem bitmiş. Konuyu okuduysan bir zamanlar çalışma durma noktasına geldi ancak bize gelen arkadaşın dediğine göre her zaman ki gibi para bastırılmış ve izin çıkartılmış. Aynı zamanda buralarda site sayısı çok az olduğu için apartmanlara takım başlamış diğer şehirlerden farklı olarak.

• Metronet kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bizede geldiler ben direk geldikleri gibi geri gönderdim. Şirinyalı mah. deyim bende... Verdikleri internet TTNet ten farksız. O yüzden hiç hiç gerek yok. Superonline ı beklemekten başka çaremiz yok...

İnşallah dediğiniz gibidir arkadaşlar, inşallah problemler halolmuştur gelirler. Ben valla imzalarımı topladım sözleşmemi yaptım. Bizim apartmanda 10 daire var. Herkes imza attı kabul etti. Haziran ayında imzaladık işte. Bekliyoruz bakalım...
  • Hadi ama artik gelecekseniz gelin fiberciler 8 ay oldu artik
  • Antalya süperonline olayında gelişme var mı arkadaşlar ? Yalan mı oldu bu da

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz artık iyice sorgulamaya başladım. Yaşadığımız şehir de ayrı hikaye zaten...

Bir daha ev alırken ilk bunlara bakıcam.
  • online oyunlari daha akici oynamak icin superonline a gecmeyi dusunuyorsaniz cok buyuk hayal kirikligina ugrarsiniz. Dosya kaybi ve dengesiz pingler yuzunden sinirleriniz bozulabilir. Alt yapisi daha oturmadi ve ben antalya da oturcaginida hic sanmiyorum. Bu sehir kocaman turistik bir koy.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.