Şimdi Ara

Antalya Fiber İnternet BAŞLADI!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
1
Favori
37.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son hiz dusumleri sebebi ile gozumden de dustu superonline. Ben beklemiyorum artik. 8 mbit ttnet devam :) hiz da dusmuyor en azindan.
  • 4 gündür kullanıyorum. Nadirende olsa, çökme noktasına kadar gelebiliyor. Upload ve download hızları oldukça tatmin edici. Ancak burda da "adil kullanım hakkı" denilen haksızlık devreye giriyor.
    On-line oyunlar içinse, Steam_i kriter alacak olursak, TTnet 90-100 ms. arası pingler, 70-75 ms.yeye düşüyor. İzmir, İstanbul"da durum nasıl bilmiyorum ama Antalya"da ki hemşehrilere tavsiyem, şu an TTnet_te kalmaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derincan

4 gündür kullanıyorum. Nadirende olsa, çökme noktasına kadar gelebiliyor. Upload ve download hızları oldukça tatmin edici. Ancak burda da "adil kullanım hakkı" denilen haksızlık devreye giriyor.
    On-line oyunlar içinse, Steam_i kriter alacak olursak, TTnet 90-100 ms. arası pingler, 70-75 ms.yeye düşüyor. İzmir, İstanbul"da durum nasıl bilmiyorum ama Antalya"da ki hemşehrilere tavsiyem, şu an TTnet_te kalmaları.

70-75 milisaniye'ye düşüyorsa lag neden TTnet'te kalmayı öneriyorsun anlayamadım
  • Beyler Kırcamii de dilara yaşarın karşısında oturuyordum ttnet 1 mbit veriyordu neyse şimdi Fener de oturuyorum ttnet 8 veriyor ama artık yetmiyor bu hız.Superonline bi gelemedi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

Bu mesaj silindi.
    Böyle saçma sapan politik mesajlar atmaya gerek yok. SOL'ün çalışması hoca yüzünden durdurulmadı. Durdurulsaydı zaten taa baştan durdurulurdu, lara carrefour'un oraya kadar geldiklerini biliyorsunuz ki dedeman yolunun işlekliğinide biliyorsunuz diye tahmin ediyorum.
    Her belediyede olan durum gibi SOL parayı koklatmış ve tekrar çalışmalar başlamış. Geçenlerde bize protokol imzalatan adamı aradım tekrar sanırım acelesi vardı ve bayramdan sonra kurulum başlayacak dedi ama ne kurulumu anlayamadım tabii şebeke kurulumu mu yoksa dairelere kurulum mu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

4 gündür kullanıyorum. Nadirende olsa, çökme noktasına kadar gelebiliyor. Upload ve download hızları oldukça tatmin edici. Ancak burda da "adil kullanım hakkı" denilen haksızlık devreye giriyor.

70-75 milisaniye'ye düşüyorsa lag neden TTnet'te kalmayı öneriyorsun anlayamadım

fiber optik kablolarla 70-75 pinge normal mi diyorsunuz? yanindada inanilmaz dosya kayiplari, takilmalar. ben radyo dinliyemiyorum dogru duzgun. Download/upload haricinde superonline rezaletten oteye gecememistir antalya da...

• quote:

quote:

Bu üye Superonline çalışanı olsa gerek. (Mesajımıda sildirmiş.) Belki bizim gibi cahillere, 90 ms. ile 75 ms. arasında ki farkı anlatırda, bakır kablo ile fiber kablo arasında ki farkı mukayese etmek açısından bilgi sahibi oluruz.
    Kaldı ki;
    Bu üye superonline çalışanı olsa gerek. Alıntığıladığı mesajda, download ve upload ile ilgili bölüme hiç değinmemiş.
    lol

• quote:

Orijinalden alıntı: omgwtfimcow

quote:

quote:

fiber optik kablolarla 70-75 pinge normal mi diyorsunuz? yanindada inanilmaz dosya kayiplari, takilmalar. ben radyo dinliyemiyorum dogru duzgun. Download/upload haricinde superonline rezaletten oteye gecememistir antalya da...

Fiber Optik'in sınırları konusunda haklısın tabii ki kullanılmıyor ancak benim arkadaşımda SOL'ü kullanıyor Antalya'da ve hiç sorun olmadan kullanıyor üstelik arkadaşım warez sitelere upload yapıyordu -tabii şu son akk'lerden sonra noldu bilemiyorum-.Benim kastetmeye çalıştığım daha iyisi var mı? Yani varsa hepimiz toptan geçelim.Sen mesela TTNet'e geçine destek vermişsin ama ben geniş bant internetin antalya'ya ilk geldiği zamandan -sadece doktor,eczane gibi yerlere açıktı, tanıdık sayesinde adımı yazdırmıştım- 2010'a kadar Türk Telekom'u kullandım ama farkettiğim tek şey her sene biraz daha kötüye gidiş oldu.

Mesela ben bugün Uydunet kullanıyorum, internet hızımı arttırmak istiyorum ama seçenek yok. Böyle bir ülkede neyin konuşmasını yapıyoruz ki?

quote:

quote:

quote:

Bu üye Superonline çalışanı olsa gerek. (Mesajımıda sildirmiş.) Belki bizim gibi cahillere, 90 ms. ile 75 ms. arasında ki farkı anlatırda, bakır kablo ile fiber kablo arasında ki farkı mukayese etmek açısından bilgi sahibi oluruz.
    Kaldı ki;
    Bu üye superonline çalışanı olsa gerek. Alıntığıladığı mesajda, download ve upload ile ilgili bölüme hiç değinmemiş.
    lol

Superonline çalışanıyım evet burda takılıyorum Arkadaşım neyin kafasındasın? Ben bu başlıktan bir kişinin mesajını sildirdim o da Mustafa Akaydın'la ilgili konuşmalar yapıyor olmasından dolayı, sen misin bilemiyorum unuttum. Neyse, siz her şeyi çok bilen arkadaşım eğer yerden yere kalitenin değiştiğini bilmiyorsan seninle konuşmamayı tercih ederim. Kaldı ki yukarıda yazdığım gibi -Daha iyisi varsa geçelim.
    İstersen 69 TL'ye Uydunet'te 5 Mbps alabilirsin yani tercih senin

• Arkadaşlar ben yalan mı söylüyorum.Sayın Antalya Büyük şehir belediyesi Superonline kazılarını 1 senedir durdurmuştur.Halen izin vermemektedir.

Neymiş saçma sapan politik mesajlar atmak filan.Bu ne terbiyesizliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

Arkadaşlar ben yalan mı söylüyorum.Sayın Antalya Büyük şehir belediyesi Superonline kazılarını 1 senedir durdurmuştur.Halen izin vermemektedir.

Yalan söylüyosun tabii ki. Sanki ben 2 hafta önce başka bir firmayla protokol yaptım...
    Terbiyesizlik senin işin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

Arkadaşlar ben yalan mı söylüyorum.Sayın Antalya Büyük şehir belediyesi Superonline kazılarını 1 senedir durdurmuştur.Halen izin vermemektedir.

Yalan söylüyosun tabii ki. Sanki ben 2 hafta önce başka bir firmayla protokol yaptım...
    Terbiyesizlik senin işin.

penry nickli abimiz superonline da çalışıyor senden iyi bilecek tabiki :)
  • Geçen haftadan beri asfaltı deliyorlardi ilk sandım elektrik trafolarini yer altından geciricekler ama bugun işçiye sordum fiberoptik internet dedi hadi bakalım.
  • şirinyalı mah. sine fiberoptik çalışamları başladı galiba. epey hızlı olarak hemde. Siyah bi kablolar var ama. Superoline Fiber mi bu yoksa başka firma mı ?

bilen varmı ?
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

şirinyalı mah. sine fiberoptik çalışamları başladı galiba. epey hızlı olarak hemde. Siyah bi kablolar var ama. Superoline Fiber mi bu yoksa başka firma mı ?

bilen varmı ?

Valla bizim burada dün bitirdiler bugün asfalt döktüler, asfalt kamyonu İstanbul Büyükşehir Belediyesi logosu bide şu logoyu taşıyordu:

Sanki bu firmayı Superonline ile ilgili bir yerde görmüştüm. İşçilerde Fiberoptik İnternet dediler ama trafiği kapattıkları için meşguldülerdi Superonline'mı diye soramadım ama Uydunet veya TTnet'in fiberoptik çalışma yaptığını duymadık, Metro zaten elektrik hattından geliyor.
    Ayrıca bizim apartmanın yanındaki kablo çukuru gibi olan yere sokmuşlar kabloları oraya sonradan bu kaldırımlarda kullanılan eritilmiş şeyi sürmüşler. Bu olayda Superonline'nın evin içine kadar Fiberoptik laflarına uyuyor.

• Valla kazı çalışmaları acayip hızlı şekilde devam ediyor. Takip ediyorumda. Yeşilbahçe mah. tarafına felan geçilmiş. Acaba bu superonline mi başka bir firmamı ? Bilen bir arkadaş varsa bizi aydınlatırsa seviniriz..

Teşekkürler,
  • Bu Algan dediğim şirketin Metronet ile alakası var galiba ama metronet BPL ile halletmiyormu bu işi? Yani fiberoptik kablo neden döşüyorlarki o zaman, kafam karıştı
  • Umarım hort olarak sayılmıyordur.

# Bizim sokağı 2 kez kazdılar. İlkinde sanırım Superonline yapıyordu. Sonra asfalt döktüler gititler. Ondan 2-3 gün sonra ise metronet geldi ve bir daha kazdı kabloları vs. (metronet olduğundan eminim çünkü sordum)

Sizce fiber net alabilir miyim ? Nasıl oluyor tarifeler falan ? Meydan Kavağındayım.
  • fiber nete gecme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

fiber nete gecme...

Neden ki ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.