Şimdi Ara

Antalya KYK 263 yedekteyim. Ne zaman gelir veya gelir mi? O zamana kadar nerde kalabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Akdeniz Üniversitesi'ni kazandım.Antalya'da KYK'da kalmayı düşünüyordum ama sırasıyla 477-334-292-263 sıralar geldi. Sizce ilerleyen dönemlerde sıra bana gelir mi? Gelene kadar nerde kalmalıyım? Özel yurtlarda 1-2 ay kalınabiliyor mu? Önerebildiğiniz yurt var mı? Ben babam emekli uzman cavuş olduğundan ordu evi veya öğretmen evi diye düşünüyorum ama 2 aylık birileriyle evde de kalabilirim. KYK'ların misafirhaneleri ne kadar oluyor? Biraz bu konularda yol gösterirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öğretmenevi yürünebilecek mesafededir ama 2 ay kalmayı düşünürseniz ücreti üzebilir. Ordu evinin yeri güzeldir, merkezidir ancak üniversiteye uzaktır. Tahminim 2 vasıta ile 30-40 dk gibi bir sürede varırsınız.
  • Eğer devlet destekli yurt varsa araştır oraya geç.Hem fiyatları uygun,hem de kyk çıktığı anda geçebilirsiniz sözleşmeyi feshetme zorunlulukları var.Geçici olarak iyi bir çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palatufan98 -- 15 Eylül 2019; 14:44:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.