Bildirim
Antalya merkez, havuz ve beach tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle merhaba denize gidicekseniz konyaaltı plajına gidin ama ücretsiz yerde kesinlikle bulunmayın,ücretsiz yerler çok kalabalık,ücretli bir yere gidin bir tane şezlong fiyatı 5 tl çok pahalı değil hem diğer yerler gibi kalabalık da değil.
Havuz konusuna gelince konyaaltı plajının karşısında 5migros avm var onu hemen karşısında aqualand var giriş kişibaşı ücreti 25 tl di galiba emin değilim oraya gidebilirsiniz.Şimdiye kadar hiçbir otel dışardan girmenize izin vermez son tavsiyem gelmişken plajın tam karşısında akvaryum var orayı gezmeden gitmeyin iyi tatiller. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmeteren07
Öncelikle merhaba denize gidicekseniz konyaaltı plajına gidin ama ücretsiz yerde kesinlikle bulunmayın,ücretsiz yerler çok kalabalık,ücretli bir yere gidin bir tane şezlong fiyatı 5 tl çok pahalı değil hem diğer yerler gibi kalabalık da değil.
Havuz konusuna gelince konyaaltı plajının karşısında 5migros avm var onu hemen karşısında aqualand var giriş kişibaşı ücreti 25 tl di galiba emin değilim oraya gidebilirsiniz.Şimdiye kadar hiçbir otel dışardan girmenize izin vermez son tavsiyem gelmişken plajın tam karşısında akvaryum var orayı gezmeden gitmeyin iyi tatiller.
anladım çok sağolun .
konyaaltı plajında denizin temizliği ne durumda acaba , kirli denize girmek istemiyorum açıkçası.
ayrıca aquapark vardı kapandı mı? sadece aqualand mı hizmet veriyor , aqualand'a gittiniz mi memnun kaldınız mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: nowitski06
quote:
Orijinalden alıntı: ahmeteren07
Havuz konusuna gelince konyaaltı plajının karşısında 5migros avm var onu hemen karşısında aqualand var giriş kişibaşı ücreti 25 tl di galiba emin değilim oraya gidebilirsiniz.Şimdiye kadar hiçbir otel dışardan girmenize izin vermez son tavsiyem gelmişken plajın tam karşısında akvaryum var orayı gezmeden gitmeyin iyi tatiller.
anladım çok sağolun .
konyaaltı plajında denizin temizliği ne durumda acaba , kirli denize girmek istemiyorum açıkçası.
ayrıca aquapark vardı kapandı mı? sadece aqualand mı hizmet veriyor , aqualand'a gittiniz mi memnun kaldınız mı ?
Erken saatlerde giderseniz deniz temizdir,Aquapark kapanalı çok oldu, AquaLanda hiç gitmedim ama giden arkadaşlarım gayet memnunlar ama anlattıklarına göre yemek fiyatları pahalıymış.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arada ücretli plaja giderseniz deniz sakin ve insanlar az olduğu için gayet temiz oluyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X