Şimdi Ara

Antalya Su Kesintilerinin ve Sorunlarının Kontrolden Çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu artık her ay muhakkak su kesiliyor
    Üstüne bazen ayda 2 kez kesiliyor
    Üstüne suda parazit varmış musluk suyu yüzünden ameliyatlı babam hastalandı bağırsak enfeksiyonu oldu 6 tane ilac yazdılar 2si antibiyotik acilde bu durumun çok yaygın olduğunu söylediler eve 5 litrelik su taşıyorum sürekli belim ağrıdı omg ayni sudan bizde iciyorduk bizim de karnimiz ağrıdı birkac gün normal suya geçince düzeldi
    Üstüne asatın internet sitesinde eskiden yazıyordu şu saatte kesinti vs diye artik orayi kapattılar

Muhittin Böcek ne yapmaya çalışıyor? Antalya belediye hizmetleri artık tamamen teklemeye başladı sene oldu 2025 uzay çağında milleti susuz bırakmak nedir? Yeminle şehirden soğudum suyu bol bir sehirdeyiz Londra'dan çok yağmur yağıyor antalyaya ama ankaradan çok su kesiliyor ankarada su kesintisi nedir bilmezdik ya

• Olsun. Chp belediyeleri çok iyi çalışıyormuş.

Bir kaç kent lokantası patlatırlar. Fondaş medya devamlı onları pazarlar. Su vs hizmetler, emekçinin ödenmeyen sgk primleri filan önemli değil.

• por favor kullanıcısına yanıt
    İyi yapilan islere bir şey diyemem kim yaparsa yapsın

İnsanlarin suanda karnı aç kent lokantası aciyorlarsa iyi yapıyorlar Antalya'da açıldı mi duymadım ama

Suanda su yarı yarıya geldi patlaya patlaya akıyor bu harbiden kepazeliktir
  • seçmeseydiniz

• Antalya'da şehir suyunu nasıl içiyordunuz dostum aşırı kireçli

Ben kettleda bile kullanamıyordum çay kahve için

En fazla yemeklerde oluyor

Politik konudan tartışmasız söylüyorum çeşme suyunu bırakmanız hayrınıza olmuş sağlık açısından.

Yoksa elbette altyapı sorunlarının çözülmesi gerek

• Team McLaren kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın hocam ama malum ekonomik sorunlar...

Ankaradayken eskiden 5 liraya damacana vardi

Sanirim şuan en ucuz 120

Ben marketten ceysu aliyorum 5 litresi 19.50 günde 7.5 litre kadar iciyoruz evde taşı taşı belim ağrıyor her gün almak gerekiyor

Amcam filtre takiyordu evine siz de alın dedi aklimda aslinda ama filtre bu tarz bir bakteriyi engeller mi? Sanmıyorum ulkecek berbat bir durumdayiz ekmek su bile lüks oldu

Bizim burda fırın var insanlar 10 liralik ekmek için askida ekmekten faydalaniyor harbiden bitmisiz ya

2025te umarim bir şeyler düzelir
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Ben secmedim hocam muhittin bocek belediyeciligine oyum geçmedi şükür
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle hocam 5lt lik ceysu alıyordum filteyle uğraşmamıştım

Bundan 7-8 sene önce öğrenciyken ceysuyu beğenmez eve pürsü damacana söylerdim şu anda hayal. pahalılık çok fena dediğiniz gibi

O kadar haklısın ki, aynı şeyi ülke kapsamında bende diyorum..

• Chp demek.... Neyse  

offfffffffffffffff  

• Yahu musluk suyu icilir mi. Ben en son musluk suyunu ne zamam ictim hatirlamiyorum bile.. Sehir farketmeksizin... Hic bir yerde musluk suyu icmem zoraki kalmadikca.

5 lt ile ugrasacagina damacana al gitsin. Ayrica 5lt den 2 tane tasimak nasil zor geliyor, alti ustu 10 kilo... Accik dibal, bandil, bindal falan calis... :)) iki tane damacanayi eve kulaklarindan tutup tasiyorum senin kadar yorulmuyom.
  • su geleceğin sorunu, bu sene yaşadığımız sorunları gelecek yıl daha ağır yaşayacağız. bursada baraj doluluk oranı %11, 2024 ocak ayında %70 civarındaydı. bursaya da birkaç gündür yağmur yağıyor ama yeterli değil.

• Lokasyon neresi? Hangi mahallede kesiliyor su?

• Alıntı

metni:
    Üstüne suda parazit varmış musluk suyu yüzünden ameliyatlı babam hastalandı bağırsak enfeksiyonu oldu 

şehir suyundaki parazitin sadece babanızı etkilemesi ilginç.. tüm şehrin bağırsak enfeksiyonu geçirmesi lazım değil mi

• august landmesser kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ve kardesimde ağrı yaptı sadece gecti

Acildeki doktor öyle söyledi bu ara sık sık yaşanıyor içme suyu kullanın şebeke suyunda sorun var dediler

Babam 8 Kasım'da açık kalp ameliyatı oldu ondan dolayı bünyesi çok zayıf onu kötü etkilemesi normal enfeksiyona karsi zaten hep hassasti ameliyattan once bile
  • Bizim Bursa'da bile içmiyorum. Kireçli çok. Barajlar bitik. Kuyu suyu takviye oluyor vs. Eski tadı yok suyun artık.

Damacana devam.

Hatta ucuz olsa cam damacana alacağım ama daha da pahalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.