Şimdi Ara

Antalya tek kisi için en hareketli otel hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2 senedir stajiydi yaz okuluydu memleketteki işler falan derken biyere kipirdayamadim. Bide ustune kiz arkadasimdan arilmam uzerine arabama atlayip antalyaya gidip saglam bir tatil yapmak istiyorum kafami dagitmam icin. Niyetim tek basima gidip gunduz animasyon yani aktivitelerle takilayim yeni kisilerle tanisayim (ingilizcem iyidir) gecede discoda falan eglenmek. Onceden limak lara, titanic lara, miracle, concorde resort, mirada delmar, cesars belek, ulusoy kemer holiday club gibi oteller basta olmak uzere ailem ile bulundum. Bu sefer tek gidecegim aklimda

Sirasiyla
    1 rixos sungate
    2 amara dolce vita de luxe
    3 orange country
    4 limak limra

Gibi oteller var. 8 9 gece tek kalmayi planliyorum 1 eylul girip bayram onune kadar. Bu 4 otelde kalanlar yorumlarinizi alabilirmiyim? Ve sizce siralamam nasil. Beklentim aile agirlikli olsun istemiyorum. Animasyonu partisi discosu surekli aktif genc populasyon agirlkkli istiyorum.

Saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence sıralama sizin yaptığınız gibi kalsın.
  • Limra aile oteli.Güzel otel ama sizi sarmaz gibi geliyor.

• Up

• 4-9 eylül arası bende gideceğim. tek, bay. önerisi olanları merakla bekliyoruz. :)
  • benden size tavsiye turların ana sayfalrında reklamı bol çıkan hotellere gitmeyin genelde türk ailler buraları tercih ederler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.