Şimdi Ara

Antalya Uygun, Güvenilir Araba Kiralamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Antalya da 1 haftalık araba kiralamayı düşünüyorum.Antalya yı iyi bilmediğim için buraya konu açma gereğinde bulundum.Bir arkadaşım almira rent a car ı önerdi.Düzgün,güvenilir bir yer midir ? Yada önerebileceğiniz başka yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapped Under Ice -- 16 Temmuz 2014; 17:57:15 >

• Merhaba,
    Bir sene önce bir günlük polo 1.6 tdi kiralamıştım
    Central Rent a Car havaalanına yakın bir ofisleri var eğer uçak ile gelecekseniz havaalanına getiriyorlar.
    Haftalık ta indirim olur mu bilmiyorum. Tüm araçlar VW hepsi 10000km altında hatta bizim bindiğimiz araç 2000km deydi.
    ilk defa kiralıyorsanız 500 lira bir para çekiyorlardı kredi kartından provizyon muydu neydi (yanlış hatırlıyor olabilirim:) ).
    araç tesliminde karta iade ediliyor zaten gerekli açıklama yapılıyor.
    Aklınıza takılan başka sorular varsa cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bright15

Merhaba,
    Central Rent a Car havaalanına yakın bir ofisleri var eğer uçak ile gelecekseniz havaalanına getiriyorlar.
    Haftalık ta indirim olur mu bilmiyorum. Tüm araçlar VW hepsi 10000km altında hatta bizim bindiğimiz araç 2000km deydi.
    ilk defa kiralıyorsanız 500 lira bir para çekiyorlardı kredi kartından provizyon muydu neydi (yanlış hatırlıyor olabilirim:) ).

Full kasko olayı nedir hocam bu araç kiralamalarında ? Bu Almira rent a car hakkında bilginiz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapped Under Ice -- 16 Temmuz 2014; 18:34:22 >
  • bilindik kurumsal firmalar(örn avis) haricinde uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

quote:

Orijinalden alıntı: bright15

Merhaba,

Full kasko olayı nedir hocam bu araç kiralamalarında ? Bu Almira rent a car hakkında bilginiz var mıdır?

Hocam Arabayı sadece tek kişi kullanabiliyor galiba ekstra kişi için belli bir ödeme yapmak gerekiyor. Kasko da anlaşmadaki kişi kullandığı sürece full
    Herhangi bir sorunda bizi arayın demişlerdi zaten yola çıkmadan (kaza arıza vs. büyük ihtimal böyle bir durumda yeni araç tahsis ediyorlar.)

• İnternetten baktığım kadarıyla çoğu kişi avis ten uzak durun diyor siz de avis i öneriyorsunuz.Daha önceden kiraladınız mı hiç oradan?
  • merhabalar bu konuda skyscanner ve benzer tarzdaki sitelerden faydalanabilirsin. www.24saatrezervasyon.com sitesi bunlardan birisi. Bu tarz sitelerden direkt rezervasyon yapamazsın ama, dediğim gibi uygun kiralama firmalarının istediğin dönem araçlarına kendi sayfalardan rezervasyon yapabileceğin linklere ulaşabilirsin. www.skyscanner.com.tr siteside Türkçe olarak yayında buradan da faydalanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalkose -- 17 Temmuz 2014; 0:13:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avis gibi Budget gibi firmalardan araç kiralanması taraftarıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim konyaaltinda ZENİT rent a car var kucuk bir şirket 10 tane kadar arabalari var ama cok guvenilir ve cana yakinlar surekli onlardan kiralarim tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trapped Under Ice T kullanıcısına yanıt
    If you are planing for you to visit the actual greatest town throughout Turkey, do a favor in order to oneself and rent a car antalya. Any car in Antalya save your valuable moment and an individual also may travel a lot more invest the day. If anyone car hire antalya you then may do these next activities easily in Antalya.

Cheap rent a car antalya within Turkish can be which indicates you may search the firms such as for instance that. In Addition they choose araba kiralama or araç kiralama as opposed to rent a car antalya airport.
  • Merhabalar Sevgili Dostlar ;
    Antalya'da Araç Kiralama İhtiycanız var ise çok fazla firma vardır.
    antalya havalimanı içinde bulunan rent a car firmaları için lütfen sayfayı ziyaret ediniz.http://www.aytport.com/tr/1/6/car_rental.asp
    antalya rent a car firmalarının bulunduğu bir rehber sayfası http://www.rentacarantalya.net/

Almira rent a car konusuna gelince o firma güvenilir bir firmadır, iç hatlar ofisi vardı iş yapamadığı için orayı kapattı, GRScar diye bir firma var o da iyi bir firma gibi.
    avis, budget , europcar gibi firmalar direk uluslararası firmalardır bu firmaları tercih edebilirsiniz. ancak fiyatlar normale göre %35 daha pahalıdır.

Antalya ya geldikten sonra merkez kaleiçini üç kapıları saat kulesini cumhuriyet meydanını gezebilirsiniz.
    daha sonra ise termessos, düden şelalesi, kurşunlu şelalesi, lara düden şelalesine gidebilirsiniz.

diğer bir gün ise perge, aspendos, side, manavgat şelalesine giderseniz
    olimpos adrasan çıralı tahtalı teleferik de gitmeniz gereken yerlerdendir.

kaleiçinde pansiyonler vardıri münchen pansiyon güzel aile işletiyor ekonomiktir, kaliteli olarak alp paşa butik otel vardır.
    eğer amaç gezmek ise küçük otellerde konaklayın ilk 2 gün kaleiçinde kalın , daha sonra kemer bölgesine geçin 2 gün orada kalın sonra ise side tarafına geçin 3 günde orada kalın böylelikle otellerin sıkıcı havasında kurtulmuş olursunuz.

İyi Tatiller
    Antalya Yüce Rent A Car

Antalya Uygun, Güvenilir Araba Kiralamak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rentacarantalya -- 22 Haziran 2015; 18:01:19 >

• Garenta'ya bakın....

• Konu eski ama olsun.

Sakın ama sakın herhangi bir oto kiralama dükkanından araç kiralamayın.

Avis, budget, intercity vs. den kiralayın başınız ağrımasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 29 Haziran 2015; 3:27:22 >
  • Antalya'ya neredeyse her sene tatil yapmak için gidiyorum. Ve araç lazım oluyor dolayısıyla... Arkadaşlar ben güvenilir bi site olarak bunu öneririm;http://www.antalyaarabakirala.com/ Gerçekten son derece güvenilir hiç bir sıkıntı yaşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.