Şimdi Ara

ANTALYA XBOX 360 GRUBU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu grubu açtım. Herkes XBOX LIVE GTsiniz verebilir ekleyeyim. Grup olalım. Hatta akşam sabah GeoW 2 , Red Dead Redemption Multi ve Co-Op oynarız. İsterseniz Halo Reachte oynarız. Herkesin GTsini vermesini bekliyorum. Size arkadaşlık yollarım arkadaş oluruz XBOXLIVEda. Multiplayer oynarız gece gündüz. Saygılarımla.

NOT: Konu yoruma açıktır. Konu içersinde aranızda oyun ve ya konsol takası yapabilirsiniz.

GT'LER
    TheKarizma TR ---
    omerbakmaz ---
    furkanoabg --- FIFA 11
    MCdeWeL --- Mortal Kombat 9 - Street Fighter IV Arcade Edition
    antiyesilay --- GTA
    yilmaazz ---
    Antalyalogy2 --- GEOW2 - Halo 3 - Halo 3 : ODST - Halo reach - Forza 3
    omercube07 ---
    AlperCalisir ---
    h0rRiBLe23 ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trfather86 -- 20 Nisan 2012; 19:09:15 >

• TheKarizma TR eklersin ama gelmem 1 haftayı bulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimalFarm

TheKarizma TR eklersin ama gelmem 1 haftayı bulabilir.
    Ben seni ekledim. Zaten bende bir hafta sonra oynarım. Beraber co op bitirelim mi GeoW 2 ve RDR' yi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trfather86

Ben seni ekledim. Zaten bende bir hafta sonra oynarım. Beraber co op bitirelim mi GeoW 2 ve RDR' yi?

Alıntıları Göster
    Galiba Antalyada fazla XBOXcı yok. Bu arada sen nerelisin?
  • quote:

Galiba Antalyada fazla XBOXcı yok. Bu arada sen nerelisin?

Alıntıları Göster
    Bende Xbox alırsam inş. aranıza katılacağım.
    Antalya ama Serik
  • quote:

Orijinalden alıntı: FacelessMan

Antalya ama Serik

Alıntıları Göster
    antalya merkez bu ara yokum ama tv bozuldu:) gt imzada yazıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: balzaminn

antalya merkez bu ara yokum ama tv bozuldu:) gt imzada yazıyo

Alıntıları Göster
    Grubumuz bi 5-10 kişi olsun yapalım multi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cevap: PS4 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzizDoğuhan

Antalya ama Serik

Hiç sorun değil. Hatta Antalyalı olsan bile olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trfather86 -- 10 Ağustos 2011; 17:38:15 >
  • quote:

quote:

Antalya ama Serik

Hiç sorun değil. Hatta Antalyalı olsan bile olur.

Alıntıları Göster
    Kimse yok mu?
  • Istanbul dogma buyume Antalyali olarak benide ekleyebilirsiniz Gt:md07tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: md07tr

Istanbul dogma buyume Antalyali olarak benide ekleyebilirsiniz Gt:md07tr
    Antalya-Kemer fifa 11 online oynayabilirim sahura kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

Antalya-Kemer fifa 11 online oynayabilirim sahura kadar

Alıntıları Göster
    gt: MCdeWeL
    ant merkez
    mk9-ssf4 ae- live atalim cok deli olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 11 Ağustos 2011; 1:43:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

gt: MCdeWeL
    ant merkez
    mk9-ssf4 ae- live atalim cok deli olur :)

Alıntıları Göster
    Oynarız da bende FIFA 11 yok. Neyse belki alırım. conerland bende MK9 ve SSF4 sipariş ettim gelince oynayalım. Bu arada sende GeoW 2, Halo Reach ve RDR var mı? Multisi deli de ondan sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trfather86 -- 11 Ağustos 2011; 9:03:21 >
  • quote:

Oynarız da bende FIFA 11 yok. Neyse belki alırım. conerland bende MK9 ve SSF4 sipariş ettim gelince oynayalım. Bu arada sende GeoW 2, Halo Reach ve RDR var mı? Multisi deli de ondan sordum.

Alıntıları Göster
    Konsol elime ulaşınca orjinal oyun almam gerekicek. Antalyada ucuza orjinal oyun alabileceğim bir yer var mı ?
  • quote:

Konsol elime ulaşınca orjinal oyun almam gerekicek. Antalyada ucuza orjinal oyun alabileceğim bir yer var mı ?

Bende Antalyadayım ancak ucuza bulabileceğin bir mağaza yok. Adını tam bilmiyorum ama LARA' da bir tane olcak. Yalnız o da ikinci el. Ben Shopto ve Sendit' ten alıyorum oyunları. Piyasadaki en ucuz oyunlar orda. İkinci el olaraksa DH forumlarında çok ucuz oyunlar var. Bir düşün derim. Tavsiyem netten alman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrealbal

quote:

Bende Antalyadayım ancak ucuza bulabileceğin bir mağaza yok. Adını tam bilmiyorum ama LARA' da bir tane olcak. Yalnız o da ikinci el. Ben Shopto ve Sendit' ten alıyorum oyunları. Piyasadaki en ucuz oyunlar orda. İkinci el olaraksa DH forumlarında çok ucuz oyunlar var. Bir düşün derim. Tavsiyem netten alman.

Tamam dediklerine bakıyorum hemen.
  • quote:

emre ben sadece dovus oyunu oynuyorum tekken6-mk9-ssf4 ae-marvel vs capcom3-soul calibur4 elimdeki ouyunlarda bide box icinden splinter cell:convictions cikmisti multisi idare eder. alan wake var ama single oyuzde eklemym ama gow2 alym bende 3 cikmadan co op bitireblrz keyfli olur bakym shopto dan veya games on demand den alrm mis gibi 1gecede oturur bitiririz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

quote:

emre ben sadece dovus oyunu oynuyorum tekken6-mk9-ssf4 ae-marvel vs capcom3-soul calibur4 elimdeki ouyunlarda bide box icinden splinter cell:convictions cikmisti multisi idare eder. alan wake var ama single oyuzde eklemym ama gow2 alym bende 3 cikmadan co op bitireblrz keyfli olur bakym shopto dan veya games on demand den alrm mis gibi 1gecede oturur bitiririz :)

Alıntıları Göster
    Bende GeoW 2 var ama daha gelmedi kargodan. Tekken 6 da sipariş etim. Oynariz gelince.

• quote:

Bende GeoW 2 var ama daha gelmedi kargodan. Tekken 6 da sipariş etim. Oynariz gelince.

Alıntıları Göster
    Lara tarafındayım bende , GTA varsa multi oynıyabilecegim GT: antiyesilay
  • beni de ekleyin o zaman
    yilmaazz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.