Şimdi Ara

...::: DH XBOX 360 LIVE SF IV TURNUVASI [2.TuR Birincisi Signore] :::...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
4.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar DH Xbox Live Street Fighter IV Turnuvasının Başlamasının Vakti Geldiğini Düşünüyorum...

Katılan Az Mı olur Çok Mu Olur Tahmin Edemediğim İçin 8 Kişilik Tablo Hazırladım.

Turnuvanın 2. Tur Tablosu Aşağıdadır.

Turnuva Kuralları ;

1. Turnuva 8 Kişilikdir.

2. 5 Round Üzerinden 99 Time Limit İle Tek Maç Oynanacaktır.

3. Seçilen Karakterler Sonradan Değiştirilemez.

4. Eşleşme Değiştirilemez.

5. 8 Başvuru Sonrası Eşleşme İçin Kura Çekimi Yapılacak, Tablo Tamamlandıkdan Sonra Maçlar Başlayacaktır.

6. Eşleşen Kullanıcılar Kendilerine Uygun Olarak P.M'den Yada Buradan Belirledikleri Gün Ve Saatte Maçlarını Yaptıkdan Sonra Sonucu Buraya Yazmaları Zorunludur.

7. Eşleşen Kullanıcılar Diğer Kullanıcıları Bekletmemek İçin En Fazla 2 Gün İçinde Maçlarını Yapmalıdır.

8. Belirlenen Saatde Turnuvaya Katılmayanlar Hükmen Yenik Sayılacaklardır.

9. Katılım Yoğun Olursa 1. Etap Bitiminden Sonra 2. Etap Başlaycaktır.

10. Daha Çok Kullanıcının Oynaması İçin 1. Etaba Katılan Kullanıcılar 2. Etaba Katılamazlar.

11. Turnuvada Kavga Küfür Gibi Saygı Çerçevesini Aşan Kullanıcılar Diskalifiye Edilir.

12. Kimse Kimsenin Oynayış Stiline Karışamaz. "Aynı Hareketi Yapıyor, Tek Tuşla Round Alıyor" vs. Gibi Mazeretler Kabul Edilmez.

!!! Turnuvaya Katılacaklar ; Gamertagları ve Turnuvaya Girecekleri SF 4 Karakterinin İsmini Buraya Yazarsa Yazan İlk 8 Kişi İle Tabloyu Doldurabiliriz. !!!

1. Tur Şampiyonu : SÜSSE

--------------------------------------------------------------------

2. Tur Şampiyonu : Signore

Önemli Not : Arkadaşlar Lütfen Gerçekten Bu Turnuvada "Samimi Ve Dürüst" Olacak Kullanıcılar Turnuvaya Başvurursa Herkes İçin En İyisi Olur.

Saygı Çerçevesinde DH'ye Yakışan Bi Turnuva Olmasını Temenni Ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 12 Nisan 2009; 15:19:41 >

• Ps3 Donanım haber SFR Şampyonuyum bakalım burda kim olucak takip edecegim surekli hayırlı olsun simdiden turnuvanız
  • Katılmak isterim, bir süredir yabancılar ile live üzerinden sf4 oynuyorum gerçi gamepad ile bu oyuna pek adapte olamadım ama kendi çapımda bir şeyler yapıyorum.

Katılım için iyi derecede oyunu oynama şartı yoksa şayet bilgilerimi yazayım. Katılabileceğim saatler 20:00 - 01:00 arası.

gamertag : erdalyilmaz

sf4 karakter : Ryu
  • Live: AirjordanTR

Karakter: Ken

Çok iyi oynamak gerekiyorsa baştan belirteyim bu özelliği taşımıyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Live: MuZeL

Karakter: Akuma
  • Diğer arkadaşların oyuncuları görünce aklıma geldi, Live'da ilk oynamaya başladığımda ben de favorilerim Ryu, Ken ve Akuma ile oynuyordum, karşıdakilerde hep onları seçiyordu, en son üzerime fenalık geldi ve diğer karakterlere yöneldim, bu stili kullanmak istediğimde Sakura ile idare ediyorum.

Live: ARSENICJ

Karakter: Cammy

Turnuva katılanlar belli olur olmaz başlayacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 16 Mart 2009; 12:15:27 >
  • quote:

sleepless^

GT: eledhwenn Karakter: Ken

sleepless^ den pm geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xbox'ı satmasam katılırdım, hayırlı turnuvalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muzel

Live: MuZeL

Karakter: Akuma

Hacı sende gold live yokki nası kaydedicez seni
  • bende katılmak istiyorum..turnuva olayını düşünmeniz iyi olmuş..

gamertag:demirell

karakter:ken
  • Son 2 Başvuru Kaldı...

3. Başvuru Yapan Katılımcı ve Sonraki 7 Katılımcı 2.Etaba Katılıcak...

Bu Gidişle 2. Etapda Olucak. 1. Etap Bugün Başlarsa 2. Etapda Çok Geç Kalmaz En Geç Çarşamba Başlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Mart 2009; 14:58:03 >
  • Gold üyelik tam bitecek zamanı buldu. $' da arttı, ne yapsak ki
  • ScRyedd - Kén
  • engin1979 KEN
  • 8 Başvuru TamamLanmıştır...

Bundan Sonraki Basvurular 2. Etaba Yazılacaktır.
  • Dediğim olay burada da olmuş, benim haricimde herkes Ryu, Ken ve Akuma'yı seçmiş. Neyse benim için farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 16 Mart 2009; 15:52:36 >
  • Tombala Misali Kura Çektim.

Tablo Tamamlanmıştır.

@skywalker

hocam ben 21:00 00:00 arası live'da olurum. müsait olursan maçı yapalım bu akşam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Mart 2009; 15:56:02 >
  • .:BBR:. resim çok geç yükleniyor biraz küçülme ihtimali var mı ?
  • Bugün gece eve geç geleceğim en son ne zaman yapabiliyoruz? Gerçi arkadaş online olursa bu gecede yapabiliriz.
  • @BeyazBüyü

Küçülttüm

@Arsenic

Yarında Yapabilirsiniz İsterseniz... 2 Gün İçinde Yaparsanız İyi Olur Diğer Kullanıcıları Bekletmemek Açısından.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.