Şimdi Ara

...::: DH XBOX 360 LIVE SF IV TURNUVASI [2.TuR Birincisi Signore] :::... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sleepless ile ilk maçı yapacağım sanırım doğru mu anladım yoksa .:BBR:. sizin maçın bitmesini mi bekleyeceğiz açıklarsan sevinirim
  • ademirel sana uyarsa bu akşam yapalım maçımızı dostum
  • Ben de katılabilirim. Gamertag'im üst konu olan listede 1.mesajda yazıyor, lütfen burada metin olarak yazmayın. Google'da arama yapılınca çıkmasını istemiyorum.

Ancak benim bir önerim olacak. Bence 5 round - 99 time limit ile tek maç olmasın, 2 maç kazanan bir üst tura çıksın ve her maçta istenilen karakter seçilebilsin. Çünkü karakterlerin birbirlerine karşı zaafları ve üstünlükleri var.

Ayrıca eğer sık SF4 oynayan bir grup oluşursa, denk geldikçe aynı Lobby'de buluşulup, anlık partiler de keyifli olabilir.

Ben Blanca ile oynarım genelde. Battle points şimdilik 3500-4000 arası. SF2'de binlerce maçtan sonra SF4 bana çok farklı geldi, bu serileri daha önce hiç oynamamıştım, alışmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 16 Mart 2009; 17:05:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

sleepless ile ilk maçı yapacağım sanırım doğru mu anladım yoksa .:BBR:. sizin maçın bitmesini mi bekleyeceğiz açıklarsan sevinirim

hayır hocam bizi beklemeniz şart değil sleepless le uygun olduğunuz bi zamanda maçınızı yapıp yarı finale kalanı belirleyebilirsiniz. maçınızı yapıp yarı finale çıktığınızda doğal olarak süsse ve ademirell in maçını beklemelisiniz.

@signore

ben sade olsun diye tek maç 5 round dedim. sonuçta aynı şey sadece senin önerdiğin daha uzun sürer. 3 rounddan 3 maç yapılabilir 2 sini alanda kazabilir. isterseniz 1 etap böyle geçsin kısa oldu tat vermedi derseniz 2 etaba senin dediğini uygularız yada 1 etaba katılanlara bi soralım hangisi uygundur hazır maçlar başlamadan çok geç olmadan fikirlere göre değiştirelim round sistemini....

beyazbüyü, sleepless, arsenic, skywalker, ademirell, ScRyedd ve süsse round sistemi hakkındaki fikirlerini söylerse sevinirm. bence farketmez. çoğunlupa uyarım...

karekterler konusunada pek katılmıyorum açıkçası herkesin benimsediği bir karekter olduğuna inanıyorum. sen sagatı seçtin ozmn ben ryu yu alim gibi bişey bana doğru gelmiyor. iyi oynayan kendi kareketeriyle karşısına kim gelirse gelsin iyi oynar bence. bana göre gereksiz olan rufus karekteriyle 3000 küsür puan toplayanları gördüm mesela...

birde turnuva tablosu daha düzgün gözüküyor herkesin karekteri adı vs. belli... örneğin benim asıl karakterim honda ilk maç hondayı seçiyim yenildim yapamadım dur 2 maç ryu yu seçiyim hadouken le işi götürürüm gibi bi şey söz konusu olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Mart 2009; 17:47:01 >

• 2.etap için beni yazabilirsiniz akşamları online ım gt:aang31 karakter ken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim-GTX -- 16 Mart 2009; 17:37:20 >
  • @BBR bu tablonun aynısını PS3 bölümüne yapmanı rica ediyorum senden
  • gt: cokerTR aslında ben de kenle oynamayı seviyorum ama herkes keni almış anasını satayım soğudum .. Sakura yaz..
  • arkadaşım beni koymamışsın .................

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

sleepless ile ilk maçı yapacağım sanırım doğru mu anladım yoksa .:BBR:. sizin maçın bitmesini mi bekleyeceğiz açıklarsan sevinirim

hayır hocam bizi beklemeniz şart değil sleepless le uygun olduğunuz bi zamanda maçınızı yapıp yarı finale kalanı belirleyebilirsiniz. maçınızı yapıp yarı finale çıktığınızda doğal olarak süsse ve ademirell in maçını beklemelisiniz.

@signore

ben sade olsun diye tek maç 5 round dedim. sonuçta aynı şey sadece senin önerdiğin daha uzun sürer. 3 rounddan 3 maç yapılabilir 2 sini alanda kazabilir. isterseniz 1 etap böyle geçsin kısa oldu tat vermedi derseniz 2 etaba senin dediğini uygularız yada 1 etaba katılanlara bi soralım hangisi uygundur hazır maçlar başlamadan çok geç olmadan fikirlere göre değiştirelim round sistemini....

beyazbüyü, sleepless, arsenic, skywalker, ademirell, ScRyedd ve süsse round sistemi hakkındaki fikirlerini söylerse sevinirm. bence farketmez. çoğunlupa uyarım...

karekterler konusunada pek katılmıyorum açıkçası herkesin benimsediği bir karekter olduğuna inanıyorum. sen sagatı seçtin ozmn ben ryu yu alim gibi bişey bana doğru gelmiyor. iyi oynayan kendi kareketeriyle karşısına kim gelirse gelsin iyi oynar bence. bana göre gereksiz olan rufus karekteriyle 3000 küsür puan toplayanları gördüm mesela...

birde turnuva tablosu daha düzgün gözüküyor herkesin karekteri adı vs. belli... örneğin benim asıl karakterim honda ilk maç hondayı seçiyim yenildim yapamadım dur 2 maç ryu yu seçiyim hadouken le işi götürürüm gibi bi şey söz konusu olmaz...

• arkadaşlar herkes birbirini eklesin liveda turnuva harici maçlarda yaparız..
  • arkadaşlar pm falan bi şekilde eşler maç için saat ayarlasın bu gün yarı finale çıkacakları belirlersek güzel olur.
  • herkes KEN'i almis
  • Yarın saat 18:00'dan sonra müsaitim arkadaşlar yapabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Yarın saat 18:00'dan sonra müsaitim arkadaşlar yapabilirim.

Buı gece ben müsait olurum aslında. Olurda müsait olursan bu gece yapalım. Yoksa yarın yaparız.
  • sleepless^ pm attım ayrıca gamertag'ını ekledim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Buı gece ben müsait olurum aslında. Olurda müsait olursan bu gece yapalım. Yoksa yarın yaparız.

Bro konsol dükkanda valla yarın alıcam ama şöyle birşey yapabiliriz eğer 18:00'dan erken olursan konsol başında dükkanda da yapabiliriz maç sorun değil sabah 08:00'den itibaren olabilir DH'den bir PM atarsın yaparız.

Ama şimdi konsol dükkanda valla kusura bakma.
  • Sky__Walker İle 5 Rounddan Tek Maç Yapıp Maçımızı Tamamladık.

Malesef Yenildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Mart 2009; 20:41:17 >
  • Hocam ona yenildin demeyelim, şans işte, ondan sonra 2 oyun daha oynadık, sonuçları paylaşmayayım şimdi burda.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Bro konsol dükkanda valla yarın alıcam ama şöyle birşey yapabiliriz eğer 18:00'dan erken olursan konsol başında dükkanda da yapabiliriz maç sorun değil sabah 08:00'den itibaren olabilir DH'den bir PM atarsın yaparız.

Ama şimdi konsol dükkanda valla kusura bakma.

Tamam dostum yarın gündüz müsait olursam PM atarım. Olmadı 18:00'dan sonra yaparız.

Bu arada sky__walker hocam tebrikler. İlk galibimiz sensin.

İçimden bir ses bu turnuvayı Ken ile oynayan biri kazanacak diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 16 Mart 2009; 20:54:15 >

• sleepless^ ile yarın karşılaşıyoruz
  • Hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.