Şimdi Ara

...::: DH XBOX 360 LIVE SF IV TURNUVASI [2.TuR Birincisi Signore] :::... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sleepless^

Hayırlısı

Yardımın için sağol dostum.
  • Çok güzel turnuva olmuş hadi bakalım kim kazanacak merakla bekliyorum

Edit: Bu arada turnuva bitene kadar 2 ultra 2 perfect bitirirseniz ben çıkıyorum, benide yenince bu oyunun kralı oluyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 16 Mart 2009; 21:35:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Çok güzel turnuva olmuş hadi bakalım kim kazanacak merakla bekliyorum

Sen de katılsana dostum, 2. grup kayıtları dolmadı daha.
  • FireLord live takılmıyor, büyük kayıp.
  • Evet arkadaşlar ne yazıkki live yok çok isterdim sizle kapışmak ama hepsi sizin iyiliğiniz için
  • ademirell arkadaşla maçımızı tamamladık,tam dişe diş maç oldu ama şans benden yanaydı.
  • Mahs3R yok mu yaw..O cok iyi Sf4 de,galiba gozunden kacti ben haber vereyimde turnuvaya renk gelsin:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

Ben de katılabilirim. Gamertag'im üst konu olan listede 1.mesajda yazıyor, lütfen burada metin olarak yazmayın. Google'da arama yapılınca çıkmasını istemiyorum.

Ancak benim bir önerim olacak. Bence 5 round - 99 time limit ile tek maç olmasın, 2 maç kazanan bir üst tura çıksın ve her maçta istenilen karakter seçilebilsin. Çünkü karakterlerin birbirlerine karşı zaafları ve üstünlükleri var.

Ayrıca eğer sık SF4 oynayan bir grup oluşursa, denk geldikçe aynı Lobby'de buluşulup, anlık partiler de keyifli olabilir.

Ben Blanca ile oynarım genelde. Battle points şimdilik 3500-4000 arası. SF2'de binlerce maçtan sonra SF4 bana çok farklı geldi, bu serileri daha önce hiç oynamamıştım, alışmaya çalışıyorum.

Hocam iyi ki alışmaya çalışıyorsun, benim daha live'da karşıma 1500 üzeri oyuncu dahi çıkmadı. Gerçi pek oynama fırsatım olmadı ama neyse. Bu puanı aldığına göre baya sağlam oynuyor olmalısın.

• Ya az önce oyundaydım bir insan üst üste yenilip bir seferde 500 puan kaybeder mi?

Bugün elim ayağıma dolaşıyor, bir 5 dakika verip oyuna döneceğim, kaybettiğim puanları toplamam lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Ya az önce oyundaydım bir insan üst üste yenilip bir seferde 500 puan kaybeder mi?

Bugün elim ayağıma dolaşıyor, bir 5 dakika verip oyuna döneceğim, kaybettiğim puanları toplamam lazım.

saat 12 den sonra aynısı banada oluo. gündüz topladığım puanları gece kaybediorm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Ya az önce oyundaydım bir insan üst üste yenilip bir seferde 500 puan kaybeder mi?

saat 12 den sonra aynısı banada oluo. gündüz topladığım puanları gece kaybediorm.

Ya yorgunluktan ya da gece sağlam oyuncular giriyor hangisi acaba?

O değil de senden 700 puan düşük birine yenilince adamın içine oturuyor ya.

• Nextgamer'daki Kyo buralardamı acep ?
  • Arkadaşlar Maçlar Ne Durumda????
  • Hocam benim HDD'de bir problem oldu biraz karışık onu hallediyorum şimdi, 1 saate falan hazır olur arkadaşa maç için mesaj atarım.
  • Evet ScRyedd dostum ben hazırım eğer sen de hazırsan yapalım maçımızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 17 Mart 2009; 21:36:33 >
  • Arkadaşlar ScRyedd xbox360'ını dükkandan alamadığı için maçı bugün yapamayacakmış, bilginize.

Ben de bari oyuna girip biraz antreman yapayım.
  • Bende ne yaptıysam live bağlanamıyorum daha dün oynadım şimdi neden böyle yaptı anlamış değilim. En istemediğim durumdayım şu an başta Babür olmak üzere katılan herkes kusura bakmasın.
  • Yanlız turnuva düzenleyicimiz ortada yok, maçların son gününde gidilir mi?
  • quote:

Arkadaşlar ScRyedd xbox360'ını dükkandan alamadığı için maçı bugün yapamayacakmış, bilginize.

Ben de bari oyuna girip biraz antreman yapayım.

Hocam valla kusura bakma ya, bayaa ayıp ettim sana.

Yenilirsem telafi etmiş olurum sanırım ki yenilicem zaten :D

Yarın yaparız bro 18:00 gibi
  • @sleepless^

hocam bağlanabilicekmisin yarın scyredd ve arsenic de yarın yapıcaklar. yarın bi daha dene işllh düzelir.

ozmn yarını bekliyoruz bugün ymaç yapmadık. olsun kısmet yarın yarı final belirlenir işllh...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.