Şimdi Ara

...::: DH XBOX 360 LIVE SF IV TURNUVASI [2.TuR Birincisi Signore] :::... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sleepless^ ile görüştük yarına inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Arkadaşlar ScRyedd xbox360'ını dükkandan alamadığı için maçı bugün yapamayacakmış, bilginize.

Ben de bari oyuna girip biraz antreman yapayım.

Hocam valla kusura bakma ya, bayaa ayıp ettim sana.

Yenilirsem telafi etmiş olurum sanırım ki yenilicem zaten :D

Yarın yaparız bro 18:00 gibi

Dediğim gibi sorun değil hocam, yarına yaparız artık.

Bu arada yenileceğini nereden biliyorsun, belki de beni perişan edersin ben de pek sağlam oyuncu sayılmam yani.

• ibanez TR : Ken
  • Aha bir KEN daha geldi.
  • @BBR

dostum benim karakterimi ryu olarak değiştirebilirmisin
  • tamamdir son ayarlamalari yaptim
  • 2. yada 3. turnuvada (artık sıram hangisine gelirse) karakterimin Sakura olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

@sleepless^

hocam bağlanabilicekmisin yarın scyredd ve arsenic de yarın yapıcaklar. yarın bi daha dene işllh düzelir.

ozmn yarını bekliyoruz bugün ymaç yapmadık. olsun kısmet yarın yarı final belirlenir işllh...

İnşallah hocam başka bir modemle deniyeceğim yarın umarım olur.
  • Acaba turnuvayı kim kazanacak çok merak ediyorum (ben olmayacağım kesin gibi çünkü Ken bana ters geliyor).

Yav millet Ken'i ne çok seviyormuş, live'da da paso Ken seçiyorlar, sonrada Ryu ve Akuma. Live yüzünden Akuma, Ryu, Ken üçlüsünden soğudum o derece, halbuki normalde favori üçlümdür, live'da paso Ken dövmekten sıkıldım, arada Chun Li, Balanka, Guile seçen çıkıyor oh be diyorum, yenilsem de üzülmüyorum o derece . Yanlız Ken, Ryu, Akuma üçlüsünü seçmeyince sadece Cammy, Blanka gibi karakterlerle de gitmiyor. Ben en iyisi biraz Sagat'a yoğunlaşayım, onu pek seçen yok.

O değil de live'a girdim yine döküldüm yaklaşık 1500 puandan 1050'ye kadar düştüm, 900'e düşsem kapatacktım sonra yenmeye başladım 1244 puanda kapattım aleti. Bir daha gece girmeyeceğim gece hep sağlam adamlar geliyor ama hepsi sağlam olduğundan puanları düşük oluyor, birbirlerine kaybettiklerinden dolayı sanırım. Bir yeniliyorum 80-90 puanım gidiyor yenince 40 falan geliyor sonra puan tekrar toparlanmıyor, kendi puanımda birisine de denk gelemiyorum, 2 galibiyet 1 mağlubiyeti karşılamıyor, puanım yüksekte değil aslında ama nedense 2 gündür benden başka 1000 üstü adam göremedim. Gündüz 1500'leri dağıt gece 500'ler seni dağıtsın olmuyor böyle.

2000-3000 puanlı elemanlara neden hiç denk gelemedim en çok onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 18 Mart 2009; 1:35:13 >

• Bugün bağlantım kopup duruyor, sinir oldum. İnşallah akşam maçta kopmaz.
  • Maç için teşekkürler, devam etmek isterdim. Gitmem gerek bi ara tekrar yaparız dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 18 Mart 2009; 22:38:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Maç için teşekkürler, devam etmek isterdim. Gitmem gerek bi ara tekrar yaparız dostum

Beklerim dostum PM'den de yazdığım gibi aksaklık için tekrar özür dilerim, bir dahakine konuşarak oynarız daha güzel olur. Live'a biraz daha alışmam lazım, daha davet bile atamıyorum.

Aslında ben davet atmaya da bir kaç kez çalıştım ama beceremedim şu live hakkında bir rehber falan yok mu?

Bu arada diğer maç ne oldu haber yok mu?

sky_walker hocam maçımızı ne zaman yapalım. Ben bugün live'dayım. Yoksa son maçın sonucunu mu bekleyelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 18 Mart 2009; 22:51:31 >

• bu oyun en ucuz hangi siteden alinir

amazon,ebay,play-asia ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

bu oyun en ucuz hangi siteden alinir

amazon,ebay,play-asia ??

Shopto'dan al, ya da ebay'den ama shopto daha iyi sıfır ürün olur. Bu arada senin alet fw'li değil mi?
  • ben senditden aldim 70 e geldi
  • quote:

ben senditden aldim 70 e geldi

Hocam diğer maçtan haber var mı? Çeyrek finale ne zaman geçiyoruz?
  • Diğer maç BeyazBüyünün hocam. Ne yaptıysam bağlanamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleepless^

Diğer maç BeyazBüyünün hocam. Ne yaptıysam bağlanamıyorum.

Hadi ya kötü olmuş. Umarım sorunun kısa sürede hallolur da sonraki turnuvalara katılabilrsin.
  • quote:

kac gunde geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

kac gunde geldi

Oyun gelir gelmez seni de bekleriz turnuvaya.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.