Şimdi Ara

...::: DH XBOX 360 LIVE SF IV TURNUVASI [2.TuR Birincisi Signore] :::... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
4.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hayır ulaşırsın hocam, dediğim gibi bilhassa bugün 10dk önce gelebildim eve dolayısıyla yalan oldu maç. Hallederiz yarın.
  • Hocam bir hafta içinde 2 PM attım cevap gelmedi ondan ulaşamıyorum dedim (biri maçla ilgili değildi ). Dediğim gibi önemli değil, yarın yaparız maçımızı.
  • Ekledim Arkadaşları 2. Etaba..
  • @.:BBR:. hocam finale ben çıktım, o şekilde revize edebilirsin turnuva resmini. Diğer arkadaşlada yapalım maçımızı, tamamlansın.
  • Güncelledim Tabloyu...

2.Etap İçin 2 Kişi Eksik...
  • kazanana ödül var mı?
  • Olması mı gerekiyo eğlencesine olmaz mı ?
  • Kendime not herkesin Ken seçtiği turnuvada Cammy ile oynama.
    Cammy'nin iki büyük zafiyeti var 1. shoryuken (malum en güçlü Ken yapıyor), 2. Tiger Knee (Sagat genel itibariyle zaten Cammy'e en ters gelen karakter).

Tebrikler sky__walker hocam kötü oynuyorum dedin ama pekte öyle göremedim seni.
    Live'da dahi yüksek puanlı Ken'le oynayan çoğu kişiyi Cammy ile rahat yeniyorum, gerçi sen taktiği çabuk kaptın, shoyuken devreye girince Cammy gerçek anlamda etkisiz kalıyor, uzaktan da birşey yapamadığı için malum sonuç. Bence gayet iyi oynuyorsun bir ara tekrar maç yapalım.

Bu arada acayip lag oldu neden acaba, lagdan konsantre olamadım, gerçi olsaydım da o shoryukenlere karşı yenemezdim.

• Bazı tipler vardır sınavım kötü geçti der hep yüksek not alır ben onlarda değilim

Gerçekten iyi oynadığımı düşünmüyorum, 2-3 hareket biliyorum, hepsi bu, ilk turda BBR yide şans eseri yendim, ilk maçın haricinde 2 maç daha yaptık round kazandımmı hatırlamıyorum.
  • sky walker dostum bu akşam saat 21 den sonra yapabilriz finali sanada uyarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

bu oyun en ucuz hangi siteden alinir

amazon,ebay,play-asia ??

Shopto'dan al, ya da ebay'den ama shopto daha iyi sıfır ürün olur. Bu arada senin alet fw'li değil mi?

dedigin site bu mu

http://www.shopto.net/XBOX%20360/GAMES/XB2ST08-Street%20Fighter%20IV.html

• quote:

quote:

quote:

bu oyun en ucuz hangi siteden alinir

amazon,ebay,play-asia ??

Shopto'dan al, ya da ebay'den ama shopto daha iyi sıfır ürün olur. Bu arada senin alet fw'li değil mi?

dedigin site bu mu

http://www.shopto.net/XBOX%20360/GAMES/XB2ST08-Street%20Fighter%20IV.html

Evet bu site.

• ptesiye kadar bitecekse bende katılaiblirim.
    GT : zinozgur
    Char: akuma
  • Akuma ile katılabiliyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Akuma ile katılabiliyor muyuz?

Katıl tabi, herkes serbest, zatn Ken'le katılmada özellikle ilk turnuvada herkes Ken aldı. Şaka bir tarafa Seth dahil hiçbir karakterin zaten diğerlerinden bariz güçlü olduğunu düşünmüyorum, sadece birbirlerine üstünlükleri var o kadar. Bu arada live'da Akuma seçen birisine bugüne kadar hiç yenilmedim. Genelde Ken ve Sagat seçenler beni dağıtıyor, Ken bence Akuma'dan daha güçlü, Akuma'nın ultrasına güveniyorsan dikkat et, az çok oynamasını bilen biri hazırlıksız yakalanmadığı sürece o ultrayı yemez, o sebeple hazırlıksız yakalamaya dikkat et.

• quote:

quote:

Katıl tabi, herkes serbest, zatn Ken'le katılmada özellikle ilk turnuvada herkes Ken aldı. Şaka bir tarafa Seth dahil hiçbir karakterin zaten diğerlerinden bariz güçlü olduğunu düşünmüyorum, sadece birbirlerine üstünlükleri var o kadar. Bu arada live'da Akuma seçen birisine bugüne kadar hiç yenilmedim. Genelde Ken ve Sagat seçenler beni dağıtıyor, Ken bence Akuma'dan daha güçlü, Akuma'nın ultrasına güveniyorsan dikkat et, az çok oynamasını bilen biri hazırlıksız yakalanmadığı sürece o ultrayı yemez, o sebeple hazırlıksız yakalamaya dikkat et.

Ahh bir de Live üyeliyim olsa.

• quote:

quote:

quote:

Ahh bir de Live üyeliyim olsa.

Bende de yoktu, şans eseri bir aylık elime geçti, ama bitince sırf bu oyun için 1 yıllık alacağım, sen de al live'da müthiş zevkli oluyor, özellikle ranked match türü.

• quote:

Bende de yoktu, şans eseri bir aylık elime geçti, ama bitince sırf bu oyun için 1 yıllık alacağım, sen de al live'da müthiş zevkli oluyor, özellikle ranked match türü.

Şimdi alamamda anca yazın alabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abstruseozgur

ptesiye kadar bitecekse bende katılaiblirim.
    GT : zinozgur
    Char: akuma

pzrtesi anca başlar 2 etap 1.si bitmedi daha..
  • ozmn beni yazmayın 1 hafta şehir dışında olacağım. başka bir turnuvaya kaldı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.