Şimdi Ara

ANTALYADA ÇALIŞACAGIM YARDIM -ANTALYALILAR GELSİN-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gardaşlarım bi arkadaşım geçen sene antalya manavgata tasındı. Orda Kamelya World adlı cok büyük bi otel varmış orda çalışıyor 2 yazdır. Bu sene bende gitmek istedim gitmiş müdürle konuşmuş gelsin demiş. Cumartesi veya pazar gidecegim.

950 lira artı bahşişler yeme içme kalacak yer onlardan.

Öğlen 4 gece 12 bi gün tatil.

Sizce gitmeli miyim? Otel hakkında ve manavgat hakkında bilgisi olan varsa yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cep Herkülü -- 12 Haziran 2014; 23:42:14 >

• Ne iş yapıcaksın?
  • Lagras kullanıcısına yanıt
    Garsonluk hocam
  • Git çalış zaten yaz geldi para kasarsın. Sonra item falan alırsın
  • git baba orası alman ve ingiliz kaynıyor hem öğrenir hem çalışırsın
  • tunewiki kullanıcısına yanıt
    Aynen ingilizcemi geliştirmekte istiyorum sagol hocam cevabın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunewiki

git baba orası alman ve ingiliz kaynıyor hem öğrenir hem çalışırsın
    çok kral bi yaz yaşarsın
  • Basligi anlamaya calisiyorum hala
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Oldu mu
  • Upupup yardim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cep Herkülü

Upupup yardim
    İçini karartmak istemme yeterli ingilizcen varmı?

En azından bir şarapı turiste pazarlayacak kadar?
    Yoksa baya zorlanırsın.
  • İş bulmuşsun, arkadaş var,para da kazanacaksın.Daha ne bekliyorsun kardeşim.Zaten bu yaz geçen yazlara göre daha iyi.Geçen yıllara göre daha az bunalıyor insan.

Burada bir otel sahibinin öz geçmişi: Adam garson, bir alman kızla tanışıyor.Kızla evleniyor.Almanya'ya gidiyorlar.Bikaç yıl sonra ayrılıyorlar.Adam antalya'ya geri dönüyor.Biriktirdiği parayla kemerde küçük bir otel açıyor.Kendi seçtiği kalifiyeli elemanlarla işi büyütüyor.(daha otellerin bu kadar bol olmadığı zamanlar tabi) Şuan bu adam ... otelin sahibi.Milyoner herif. Yani böyle şeyler de gelebilir başına.Uyanık ol derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

Yoksa baya zorlanırsın.

Evet o konuda kendime guveniyorum ingilizcem iyidir. Antalyalisinizz heralde oteli biliyo muusnuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

İş bulmuşsun, arkadaş var,para da kazanacaksın.Daha ne bekliyorsun kardeşim.Zaten bu yaz geçen yazlara göre daha iyi.Geçen yıllara göre daha az bunalıyor insan.

Burada bir otel sahibinin öz geçmişi: Adam garson, bir alman kızla tanışıyor.Kızla evleniyor.Almanya'ya gidiyorlar.Bikaç yıl sonra ayrılıyorlar.Adam antalya'ya geri dönüyor.Biriktirdiği parayla kemerde küçük bir otel açıyor.Kendi seçtiği kalifiyeli elemanlarla işi büyütüyor.(daha otellerin bu kadar bol olmadığı zamanlar tabi) Şuan bu adam ... otelin sahibi.Milyoner herif. Yani böyle şeyler de gelebilir başına.Uyanık ol derim...

Etrafimda olan cogu insan cok uyanik oldugumu ve ticari zekamin cok yuksek oldugumu soylerler. Sizin bu yorumunuzu da dikkate alacgim tesekkur ederim

• quote:

quote:

Yoksa baya zorlanırsın.

Evet o konuda kendime guveniyorum ingilizcem iyidir. Antalyalisinizz heralde oteli biliyo muusnuz

Bu kunduda olan herhalde yan tarafındaki otelde çalışmışlığım var.

Ama baktım iyi otel yani yemeği falanı filanı iyidir çekinme gir bence eğlenceli olur.

Şefler çalışma arkadaşlarında iyiyse süper olur lojmanı varmıymış?
  • quote:

quote:

quote:

Yoksa baya zorlanırsın.

Bu kunduda olan herhalde yan tarafındaki otelde çalışmışlığım var.

Ama baktım iyi otel yani yemeği falanı filanı iyidir çekinme gir bence eğlenceli olur.

Şefler çalışma arkadaşlarında iyiyse süper olur lojmanı varmıymış?

Evet varmis 3 otel bir aradaymis galiba selin ve fulya diger oteller galiba. Servisle alip servisle birakiyolarmis

• 8 saat ha bende alanyada calisiyodum 16 saat :D rus otelinde
  • Git kardeş bence burda durup napıcan ki bir renk gelir hayatına.
  • Kesinlikle kaçırma derim. Otelde ki iş rahatlığını hiç bir yerde bulamadım ben. Hem çalışırken sıkılma ihtimalin de yok. Parasıda iyi. Bahşişlerden harçlığında çıkacak. Hemde eğlenceli bi rutini var otellerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TartısmakmıIstıyon

Kesinlikle kaçırma derim. Otelde ki iş rahatlığını hiç bir yerde bulamadım ben. Hem çalışırken sıkılma ihtimalin de yok. Parasıda iyi. Bahşişlerden harçlığında çıkacak. Hemde eğlenceli bi rutini var otellerin.
    Yardım beyler lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.