Şimdi Ara

Antalyada ki C180 ve 520D bolluğu nereden geliyor ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erkyuo

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Bu araçları alanlar zenginse eğer.. Nasıl bir zenginlik bu ?
    Neden en düşük versiyonları alınıyor ? Mesela 520d.. hem baz motor.. hemde dizel ?
    Yakıtı Vergisi çok mu dokunuyor ?
    Bence bu bahsedilen iki aracı alanlar.. Ya krediyle.. ya yemeyip içmeyip.. yada gelecek istikbal düşünmeden direk parayı araca yatırıp alıyor.. diye düşünüyorum.

bence bir şekilde 200 bin tl bulunuyor,(miras olabilir,arsa yada fazladan ev dükkan satmış olabilir) daha sonra her sene uçuk vergi ödeyip aklımın bir yerinde kurt düşceğine 2.0 dizel motorlar zaten performans olarak tatmin edici olduğu için 5 20d alınıyor...

ayriyeten bu dünyada ölmeden sahip olunması gereken bir araç bnce

antalya da genel olarak kira gelirleri ile miras yiyen yan gelip yatan tip çok olduğu için sorun olmuyor onlara...

Birazda kirli çıkı arabası sanki bu araçlar.
    Sanırsam portakal zenginide çok antalyada.. Vb.
    Ben şahsen 6 silindirden aşağı sıfır bmw almam.
    ya 6 tokmak ve üstü.. yada hiç.
    Çünkü bmwye bindiğimin farkına varmalıyım.

tarım zenginide olabiliyor ama yarısı bence gayri meşru kazanç ile elde ediyorlar...yani o şahış sonsuza denk o aracın sürücü koltuğunde oturamıyor...her şeyini kaybedip hapiste yada mezarda olabilir..ama bunun dışında başarılı doktor avukat yada işleri rast gitmiş orta ölçekli bir şirket sahide alnının teriyle kazanmış olabilir çamur atmayalım yinede

• Bizim sokakta bile bunlardan 3'er 4'er tane var, parası olan fazla alternatif düşünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

C serisini alanlara sasiriyorum. Mercedes resmen 1.6 motoru bize kakaliyor.

Kompresor'u birakti turboya gecti ama son kalan kompresorlu araclarini bize kakaliyor , tum modellerinde b serisi dahil 7 ileri cift kavramaya gecti ama 1.6'larda halen 5 ileri enkaz sanziman var. 1.6 lt hacim olmasi bizim ulkemiz icin ne kadar onemli bunu gosteren bi arac.

He konforuna , baska biseyine laf etmiyorum ama 1.6'larin motor + sanziman pek sevemedim.

senin arabadan daha iyi giden ve aynı yakan bir araç,orta hızlardaki performansıda çok iyi..

daha ne bekliyordunuz bu birliktelikten,beğenmeyen almaz ama beğeniliyor ki alınıyor gördüğünüz gibi..

Beni aracimi niye katiyorsunuz anlamadim ? Mercedese laf hakkimiz yok mu hondaya biniyoruz diye ?

• boşver kendini yorma alan alıyor bir şekılde kımseyı ılgilendırmez nasıl aldıgı veya alırken nelerden fedakarlık yaptıgı
    ama şuda bir gerçek BİZİM MİLLET AŞIRI KISKANÇÇÇÇ
  • Reno Symbol 1 C180 2 zaten
  • valla düşünmesi bile kafa karıştırıyo ama antalya böyle bir şehir. dıştan ok içten bok gibi.

Sanayi karakolunun ışıklarını bilen bilir.
  • quote:

quote:

quote:

Kompresor'u birakti turboya gecti ama son kalan kompresorlu araclarini bize kakaliyor , tum modellerinde b serisi dahil 7 ileri cift kavramaya gecti ama 1.6'larda halen 5 ileri enkaz sanziman var. 1.6 lt hacim olmasi bizim ulkemiz icin ne kadar onemli bunu gosteren bi arac.

He konforuna , baska biseyine laf etmiyorum ama 1.6'larin motor + sanziman pek sevemedim.

senin arabadan daha iyi giden ve aynı yakan bir araç,orta hızlardaki performansıda çok iyi..

daha ne bekliyordunuz bu birliktelikten,beğenmeyen almaz ama beğeniliyor ki alınıyor gördüğünüz gibi..

Beni aracimi niye katiyorsunuz anlamadim ? Mercedese laf hakkimiz yok mu hondaya biniyoruz diye ?

ne alakası var dostum,öyle bir şey söylemedim ben.

sadece bu aracın yakıtını eleştirenlerin normal aşırı beslemesiz 1.6lt otm araçlardan farklı yakmadığını buna rağmen daha iyi giden bir motora sahip olduğunu söylüyorum..

ayrıca o çok eleştirilen 5ileri vitesin tek handikapı biraz yavaş vites değişimi,onun dışında tabiri caizse taş gibi şanzıman kendini ispatlamış dayanıklı bir şanzıman.

beğenmeyen gerçekten almasın,yakıtı haricinde çok iyi çok seviyorum nazar değmesin inş

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne alakası var dostum,öyle bir şey söylemedim ben.

sadece bu aracın yakıtını eleştirenlerin normal aşırı beslemesiz 1.6lt otm araçlardan farklı yakmadığını buna rağmen daha iyi giden bir motora sahip olduğunu söylüyorum..

ayrıca o çok eleştirilen 5ileri vitesin tek handikapı biraz yavaş vites değişimi,onun dışında tabiri caizse taş gibi şanzıman kendini ispatlamış dayanıklı bir şanzıman.

beğenmeyen gerçekten almasın,yakıtı haricinde çok iyi çok seviyorum nazar değmesin inş

Benim elestirim mercedes biraktigi teknolojileri bize kakaliyor oldu. 5 ileri sanziman saglam zaten tam otomatik bi sanziman ama mercedese yakismayacak derecede hantal. Motorda bu yuzden cok cansiz ve tuketim yuksek. benim aracimda beklentiler yuksek olmaz goze batmaz ama mercedes olunca beklenti cok yüksek oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Bu araçları alanlar zenginse eğer.. Nasıl bir zenginlik bu ?
    Neden en düşük versiyonları alınıyor ? Mesela 520d...

Bu 200.000TL'lik araç alabilecek bir zenginlik.

Bu kişiler bence para yüzü görünce.. Hemen kendini bmw mercedes bayisine atan tipler.
    Paranın verdiği kurtlanmayla.. Hemen lükse atlayan, bir tane bmw.. bir tane villa alan.. sonra elinde avucunda birşey kalmayınca..
    Ne yapacağını şaşıran.. herşeyi tersine dönen. üstüne borçları yükleyip.. perperişan dımıdızlak kalan tipler. Genelleme yapmıyorum.. İstisna olanları tenzih ederim.

• niyeyse artık 520 ile c180 e binene zengin gözüyle bakmamaya başladım
  • Sadece antalya da değil hemen hemen heryerde böyle cebine ayda 4-5 bin tl giren gidip bmw mercedes alıyor artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

Antalya'daki C180 veya 520D'lerin sayisinin tartisilmasindan once Trafik Isiklarinin Kirmizi yanma surelerinin tartisilmasi gerekir.

Min 120sn kirmizi isik, Max 20sn yesil isik yaniyor.En ondeki her zaman gec kalkiyor 3 arac gecip tekrar kirmizi yaniyor.

Bu durum Istanbul'da olsa millet birbirini kursunlar

Adam keleş cıkartır tarar ne vurması istanbul trafiğinde ..
  • Bir çoğu seracılıkla uğraşıyor..Normal görüyorum....
  • En mantıklı en iyi tasarıma sahip premium marka araçlar bunlar gayet normal tercih edilmesi. Audi A6 2.0 TDI sahibi olmama rağmen 520d kasasını daha çok beğeniyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

En son mesaj yazan kişi olarak sizin adınızı görüp konuyu açtığımda, "Madem o kadar ucuz, alın bir tane de göreyim." yazmış olduğunuzu düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

En son mesaj yazan kişi olarak sizin adınızı görüp konuyu açtığımda, "Madem o kadar ucuz, alın bir tane de göreyim." yazmış olduğunuzu düşünmüştüm.

Daha önce bir Kızılay muhabbetinde yazmıştım aynısını yazmak istemedim :)
  • Durum tüm türkiye genelinde böyle :) Bunlardan biride bende
  • c180 ler heryerde
  • nerdeyse nerde, banka soyup almıyorlarya. bizi ilgilendirmez.
  • Denizde kum bizde para. Şaka bir yana bence Antalyalılar arabadan anladığını buradan daha iyi pekiştirebiliriz.

<Not:Ben de Antalyalıyım özledim memleketimi yazın geliyorum.>
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.