İki arac heryerde cok fazla. Ankaradada cok fazla. Millet krediyle aliyor artik. Ondan zengin arabasindan cikti bunlar. Nakit para verip aldiysa baska tabi..
12 yil oldu Antalya'ya geleli. Gozlemledigim kadariyla aktarayim, C180 ve 5.20d kullanicilari daha cok avukat doktro ve patronlardan olusmuyor. Turizm kenti oldugu icin, gelir cok degisken olabiliyor. Bu araclari daha cok; - seracilar ve hal esnafi - gida toptancisi firma sahipleri - acentalar ve organizasyon firmalari(hem kisisel kullanim hem de VIP transfer amacli) - genel mudurlerin calisan esleri (C180) - ve bolca rent a car
Ayrica bu araclar kadar A6 2.0 tdi da gorebilirsiniz. Isin tersi A4 nerdeyse hic yok
O değilde Antalya da çok güzel slx ler var hepsi basık.Şu an kepezde olmak isterdim
Turistlerden geliyor. Cakma marka, bijuteri, taki cenneti. Bir hafta sonu gecesi Aura ya da İnferno'nun onunde yarım saat takilirsan gorebilirsin.
her şehirde sokaklarda her köşede c180 ve f10 kasa 5 serisi
C180'i anlıyorum, çoğu 1.6 motorlu olduğundan zamanında makul fiyatlara satıldı. Çoğu da meşhur boşline donanımıdır. 1.8 motor girince işin içine satışları bayağı bir düşmüştür tahminimce. Hadi bunu anladık da insaf ya, 5.20 dediğin araba dünya para. Ama ciddi oranda da var ortalıkta.
Antalya'da kaç tane 5 yıldızlı otel var hiç saydınız mı? Bunların sahiplerinden tutun genel müdürlerine, aşçı başlarına (doğru okuyorsunuz) kadar gelir seviyesi yüksek olan yüzlerce insan var. Ticaret yine ciddi boyutlarda. Bunların üzerine bir de arsa zenginleri eklenince ki en fazla da bunlar var, her köşede C180 veya 5.20D görmek normal oluyor.
Forumda okuyorum; ayda 5.000Tl cebine giren gidip C180 alıyor diye. Ben çevremde bir tane bile böyle insana rastlamadım, hepsi belirli bir servete sahip ya da gelir seviyesi yüksek insanlar.
Aşağıdaki fotoğrafları kendim çektim, resimlerle süsleyelim konuyu.
quote:
Orijinalden alıntı: _Maxy_
Asçı başı almayacakta ben mi alacağım diyesim geldi. 10-15 bin maaşları vardır rahat. Ayrıca Antalya'da iddiaa denen şey iyi dönüyormuş duyduğuma göre. 40-50 bin basmalar filan.
quote:
Orijinalden alıntı: Stones_
quote:
Orijinalden alıntı: _Maxy_
Asçı başı almayacakta ben mi alacağım diyesim geldi. 10-15 bin maaşları vardır rahat. Ayrıca Antalya'da iddiaa denen şey iyi dönüyormuş duyduğuma göre. 40-50 bin basmalar filan.
Aynen o civarlarda alıyorlar. 90.000Tl kazanan tanıdığım var iddaa sayesinde.
alma şekilleri kolaylaştı.kredi ile hemen hemen hepsi.kimse peşin o parayı vermıyor doğal olarak...
quote:
Orijinalden alıntı: Draqonn
Zenginin parası züğürtün çenesi hesabı
Aynen katılıyorum
Antalya Merkez' de artık petrol zengini Rus ve Kazak iş adamları yaşıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme