Oyunda 11. lw'dan sonra savaş yapabiliyorsunuz ANT=Para 'nız bittiğinde ölünce dirilemiyorsunuz.. ANT Kazanmak için Hergün altta bulunan REKLAM ALANI Adlı bannera tıklayınca yeterli Ant'ı size veriyor Oyunda her level= seviye atladığınızda Karakter butonuna basarak gelen point=puanları verebilirsiniz..
ve karakter resminin üstünde "Y" Yazan bir buton var ona tıklayarak yetenek sayfasını açabilirsiniz. oyunda 1 lwdan başlayarak çocuk olarak başlıyorsunuz seviyeniz yükseldikce savaşcı gibi görünüyorsunuz..
oyunda Bu yerde 1. yazı kutusunda seviyenizi 2. bölüme savaşcağınız canvarların seviyesini yazın 3. ye 0 kalsın ve boruya tıklayın savaş Ekranında yeni canavarlar belirecektir her kestiğinizde EXP=puan gelecektir bu puanlar %100 olunca 1 seviye atlarsınız
ayrıntılı bilgi oyundaki Yardım bölümünde bulabilirsiniz..
UMARIM SİZİN İÇİN AYRINTILI BİR BİLGİ OLMUŞTUR... Konuları araştırdım daha önce açılmamış bende yazayım dedim
YARIN DAHA ÇOK BİLGİ EKLEMEYE ÇALIŞACAĞIM...
# Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..
FRS Oyunlarını seven arkadaşlara çok güzel geliyor.Ama bence saçma.Yinede bazı arkadaşlarım oynuyo.Ve güzel diyolar.
evet bende katılıyorum
Oyuna giriş yapamıyorum.
bende antaryon.coma giriyorum girişe tıklayın diyo basıyorum mozilla , ie , opera hiç birinde olmuyo !
Oyun hakkındaki bilgilerin süperde bazı sorularım var onları yanıtlarsan süper olcak:
-Klan nasıl kurulur? -En güçlü adamantit hangisidir? -Adamantitlerin fiyatları kaç paradır? -Oynun adminin nicki nedir? -Oyundaki zamanın egemenliğini filan nasıl alırız? -Oyunda hangi adamatitler mevcuttur? -İsteyen herkişi klan başkanı olabilirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: DarknessAngel
Oyun hakkındaki bilgilerin süperde bazı sorularım var onları yanıtlarsan süper olcak:
-Klan nasıl kurulur? -En güçlü adamantit hangisidir? -Adamantitlerin fiyatları kaç paradır? -Oynun adminin nicki nedir? -Oyundaki zamanın egemenliğini filan nasıl alırız? -Oyunda hangi adamatitler mevcuttur? -İsteyen herkişi klan başkanı olabilirmi?
Arkadaşa sormuşssun ama ben yanıtlayayım
-Klan değilde loncalar vardır oyunda ve sadece senaryodaki loncalarla oynanabilir yeni loncalar kuralamaz -Kişinin kasmasına göre en güçlü adamantit belirlenir.En güçlü diye birşey yoktur -1. seviye ilk ay 50 sonraki aylar 40 4. seviyeye kadar 10ar lira düşüktür. -Zabkaf_Ouzalm -Kgyi yükselterek -Bir sürü adamantit mevcuttur -Adamantit alması ve oyunda kaliteli bir oyuncu olmalıdır
Bu arada hayrola çaldığın nadir eşyalardan sonra bıraktın galiba antaryonu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme