arkadaşlarwww.charazay.com diye bi site var gerçektende manegerlik oyunlarına meraklı olan arkadaşlar girip biraz inceleyebilir ayrıca forumda charazay oynayan varsa benle irtibat kursun
sağolasın bi deneyelim bakalım
1 koç aldım.antreman programım var ama 2 maç yaptım 90küsürlerde yedim.yokmu bi püf noktası
takım ismini ligini söyle bana orda irtibat kuralım sen bodaslamadan dalmışsın oyuna koç almayacaktın hemen biraz forumları okusaydın sana çok yararı olurdu. orada cbm türkiye forumu var orda AKKAN isminde bir kullanıcın yeni başlayanlara öneriler adlı bir konusu var oradan yararlanırsan çok iyi olur nasıl bir koç aldın umarım halk koçudur da zararın az olur ayrıca bir noktayı daha belirtmek istiyorum. yeni başlayan arkadaşlar bir anda bir hırsla 1 den çok hesap açar oyunda benim gibi sonra onlar arrsında hileli transfer yapar bam 30 saat sonra hesaplar kapanmıştır geçmiş olsun oyundaki gmler çok iyi ve dikkatli ayrıca bilet aç bölümünden şikayetlerini ilettiğin sitede 1 gün içerisinde bilemedin 2. gün kesin cevap geliyor yani gmler oyunla ilgili. kafana takılan birşey olursa sorarsın bana bende yeni sayılrıım ama baya kaptım bişey ben sana püf noktalarını anlatırım ama dediğim gibi önce bi forumları turla ok